- 21 Mart 2019
- 14
- 3
- 86
- 28
- Konu Sahibi Seriismail
5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik.eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi. Hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm. Kendine de ailesine de kimse saygida kusur etmedim. Bnm aileme gelince hep problem cikiriolar eşimin ailesi. En sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis. Benm aileme iftiralar attilar bana hep iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm .Ama yinede esim bana inanmiyr. Bosanma evresine getirdiler bizi. Annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor. Esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor. Şimdide aileleri bir araya getrcm dior. Konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik. Kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz diyor. Benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm. İlk defa bunlarda duydm sok oldm. Hepimiz aileck soklardayiz. Esim ne derse ailesi inaniyr, halbuki kendiside biliyor. Bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik. Ama neden böyle yapior esim bilmiyrm. İnsaniz hepimizin hatalari olur. Ben demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette. Kimse dört dörtlük degil ama bu kadri pes dedirtti. Artk dayanamiyrm. Bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
Son düzenleme: