Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Bence sen meseleleri babana anlat, baban birde erkek gözüyle görsün bakalım sana devam et diyecek mı???

Sen annenin, babanin yerine düşüneceğine, bırak onlar evlatlarinin yerine düşünsünler, onlar hem tecrübeli hem senin annen baban, seni en fazla düşünen insanlar...devam et derlerse devam et.....

Ama bunu ailenden saklayıp ya yıllar sonra bunu niye bize anlatmadin suçlaması ile karşı karsiya kalma...

Boşanma aşamasındayım aldatıldım senın gibi gelgit yasadım mı dersen eh biraz ama alıp cocugumu cıktım.. 7 ay falan olacak... Ben kim üzülür kim kırılır diye düşünmedim inan çünkü en çok ben üzüldüm ben kırıldım.. Ailemin üzülmesi de beni çok üzdü orası ayrı.. Ailem arkamda dıyosun. Şuan kafan karısık bunu da anlıyorum belki de mücadele edecek gücün yok.. Aldatıldığını bile bile o evde oturmak seni günden güne yiyecek. 3 yıl sonra tekrar aldatıldıgın da ah ne aptalmısım diyeceksiniz kusura bakmayın.. Karakteri bozuk bi erkek siz ne yapsanız da düzelmez.. Fırsatını ilk buldugu anda yine yapacak..

boşanmış biri olarak yazıyorum gayet kolay boşanmak, gidiyosun mahkemeye bi dilekçe,bi celse, bu kadar basit. Kolay değil kolay değil diye insanların gözünü korkutup dramatize etmeyin. Sizin gibi güçsüz kadınları örnek aldı bu toplum yıllarca, o yüzden bu erkeklerin ortalıkta aldata aldata cirit atmaları bu kadar kolay oldu. ama çok şükür kadınlar artık bilinçlendi, sevilmedikleri yerde durmayı gururlarına yedire yedire ömür geçirmeyi bıraktılar, işte 3-5 örnek kaldı sizin gibi onlar da bitecek inşallah yakında kalmayacak. Madem boşanmayacaksınız burda konu açıp neden herkese kötü örnek oluyosunuz? Madem siz halinizden memnunsunuz bize ne kocanızın sizi aldatmasından? Yazık diyorum başka da bişey demiyorum.Siz bu kafayla daha çooooooooookk aldatılıcaksınız.

Net kararım bırak gitsin asla ama asla afdetmeyecegim şeydir aldatmak ya nedemek birşey olmadı evine elalemin kızını bırakması bile aldatmak üstüne num vermiş nie vermiş iyi niyetleri vermiş sence kendini kandırma toparlaan baş tekmeyi anlasin güneş nerden doğuyor şiddete ve aldatmaya karşıyım bnde affetme affedersen gerisi gelir ve sen her seferinde yipranirsin kazanma istek arzusuyla beş para etmez insanlar için mücadele etmek zorunda kalırsın peki buna gerek varmı sende insansın ve değerli bir insan o yüzden önüne bak derim boşanmaya razı değilsen git ailene yada arkadaşına ne bileyim bırak onu biraz yanlız anlasin yaptığı hatayı kolay affedilmeyecegini bedel ödemesi gerektigini

Kıza nıye saydırdım. Esın baya flört etmiş. Off cok zor bındurum. Omur boyu cıkmıycak aklından

Namaz kılar abdest alırım. Hem de 5 vakit ama bu yorum sinir bozucu ve mide bulandırıcı. Nefret ediyorum din adıyla kendıne zulmeden ınsanlardan
ALLAHTAN SABIR ISTEDIGIM HER KONUDA NAMAZ KILABILIRIM.
Bu dedıgın guzel tabi. Ama "farzet yoldan gecen kıza baktı" demek ne demek ya. Bu sabra degıl onursuzluga gırıyor

ne karar alırsanız alın tekrar yapacak bunu bilerek kararınızı verin mesajların hepsini okuyamadım çalışıyormusunuz bilmiyorum ama bence şimdiden geleceğinizi planlayın derim çalışmıyorsanız iş bulun çalışıyorsanız para biriktirin gizli gizli boşanmasanız bile kendinizi garantiye alın bir şekilde çünkü dediğim gibi tekrar yapacak ve birgün karşınıza boşanalım diye geldiğinde çaresiz kalmayın diye yazıyorum bunları Allah yardımcınız olsun

ailem üzülür babamın kalbine iner annem kahrından ölür gibi şeylerin hepsi bahane..
valla ben 8 sene babamın kalbine iner dedim sebebi ben olurum dedim. korkma birşey olmuyor giden senin ömründen gidiyor..

sen de gayet biliyorsun ki bunlar senin bahanelerin... evet boşanmak kolay değil 5 yıl da anca kendi evimi kurabildim o da borçla şimdi ekstreleri hesaplıyuorum.. evet çok mücadele etmek gerekiyor.. ailem de arkamdaydı üstelik ama yaptıkları bir espri bile kalbini kırabiliyor... ve sen bunları çok iyi biliyorsun..

Ortada yuva mı kalmış ?
Bayılıyoruz ya kendimizi günah keçisi ilan etmeye !
Adam sizi aldatıyor yuva dağılmıyor, siz boşanınca mı dağılıyor !!

Neyse boşanmaya da niyetiniz yokmuş madem, sabır diliyorum.

Elalemin lafı degil mevzu aslinda genellikle uretilen ve oyle olduguna inanilan bahaneler bu bence.
Boşanmak isteyen elalemi umursamiyor genellikle çocuk ve elalemi bahane ediyorlar.

Bu dedıgın guzel tabi. Ama "farzet yoldan gecen kıza baktı" demek ne demek ya. Bu sabra degıl onursuzluga gırıyor
sevgililerinizin veya eslerinizin baslari asiri onunde hicbir kadina bakmadan yurudugunu falan saniyorsaniz farkli bir hayal aleminde yasiyorsunuz demektir. biz bile yakisikli biri gectimi bakmiyor muyuz?? abartmamak kaydi ile gayriihtiyari yapilan normal bir eylemden bahsediyorum ben.

Yakışıklı bulduğumuz her adamla sinemaya gidip buluşuyor muyuz?
Bu ne saçma karşılaştırma böyle !
Erkekler okusa yeni bahane bulacaklar ayol kendilerine, yanarım yanarım ona yanarım.

"Hanim, farzet ki yoldan geçen bir yavruya baktım"

Tamam oldu askitom seni masum ilan ediyorum

madem boşanmayı düşünmüyorsun o zaman ortalığı bu kadar ayağa kaldırmayacaksın..

hatta olabilir insan şaşar beşer zaten elini bile tutmamışsın falan diyip kulağının üstüne yatacaksın..

ee sen hem ortalığı ayağa kaldırıyorsun hem boşanamam ailem üzülür diyorsun.. bu biraz komik oluyor.. olayın dramatize edilecek bir yanı yok ki..

burda teselli aradın zaten elini bile tutmamış yuvanı bozma desinler diye ama yuvayı bozan bozmuş bacım senin birşey yapmana gerek kalmamış

Elalemin lafı degil mevzu aslinda genellikle uretilen ve oyle olduguna inanilan bahaneler bu bence.
Boşanmak isteyen elalemi umursamiyor genellikle çocuk ve elalemi bahane ediyorlar.
tabi canım kesinlikle, bahane arayana bahane çok, çare arayana da çare çok demişler boşa dememişler. Benim sinir olduğum nokta, kadını güçsüz gösteren bu bazı kadınlar. Oysa kadın güçlüdür. 10 tane erkeği cebinden çıkarır dayanıklılıkta, çalışkanlıkta, azimde, iradede, kısacası herşeyde.. Ama bikaç tane güçsüz yüzünden sarsılıyo kadınlık imajımız. Çok dokunuyo böyle şeyler bana, civarımda olsa,yakınım olsa cidden çok ağır konuşurum ama işte yapamıyosun elin kadınına. O yüzden de böyle konular açıp da sonra "ayy çok zor, boşanamam, beni anlamıyosunuz" gibi laflar da çileden çıkarıyo gerçekten beni, E be kardeşim ne demeye açtın o zaman bu konuyu diyorum haliyle. Yine sinir katsayımı zıplattılar yaa valla Neyse tamam sakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…