- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Bence sen meseleleri babana anlat, baban birde erkek gözüyle görsün bakalım sana devam et diyecek mı???Hepiniz boşan diye yazmışsınız ama kolay değil öyle boşanmak evet kırgınım üzgünüm yıkıldım çok mutsuzum şu var ki ailemi üzemem boşanmaya kalksam babam esnaf herkes ama herkes neden boşanıyor böldü ne bitti bu sorular hersey annemi babamı yıpratır ben sanmayın aşkından öldüğüm için boşanmıyorum his yok içimde ona karşı
boşanmış biri olarak yazıyorum gayet kolay boşanmak, gidiyosun mahkemeye bi dilekçe,bi celse, bu kadar basit. Kolay değil kolay değil diye insanların gözünü korkutup dramatize etmeyin. Sizin gibi güçsüz kadınları örnek aldı bu toplum yıllarca, o yüzden bu erkeklerin ortalıkta aldata aldata cirit atmaları bu kadar kolay oldu. ama çok şükür kadınlar artık bilinçlendi, sevilmedikleri yerde durmayı gururlarına yedire yedire ömür geçirmeyi bıraktılar, işte 3-5 örnek kaldı sizin gibi onlar da bitecek inşallah yakında kalmayacak. Madem boşanmayacaksınız burda konu açıp neden herkese kötü örnek oluyosunuz? Madem siz halinizden memnunsunuz bize ne kocanızın sizi aldatmasından? Yazık diyorum başka da bişey demiyorum.Siz bu kafayla daha çooooooooookk aldatılıcaksınız.Hepiniz boşan diye yazmışsınız ama kolay değil öyle boşanmak evet kırgınım üzgünüm yıkıldım çok mutsuzum şu var ki ailemi üzemem boşanmaya kalksam babam esnaf herkes ama herkes neden boşanıyor böldü ne bitti bu sorular hersey annemi babamı yıpratır ben sanmayın aşkından öldüğüm için boşanmıyorum his yok içimde ona karşı
Kıza nıye saydırdım. Esın baya flört etmiş. Off cok zor bındurum. Omur boyu cıkmıycak aklındanBen napıcağımı bilmiyorum kıza dünyayı saydırdım eşimede tokat bile attım ama içimdeki öfke geçmiyor kızda aralarında bişey olmadığını ama başta evli olduğunu söylemedi diyor kız hislerini söyleyince ben yapamam evliyim çocuğum var demiş
Namaz kılar abdest alırım. Hem de 5 vakit ama bu yorum sinir bozucu ve mide bulandırıcı. Nefret ediyorum din adıyla kendıne zulmeden ınsanlardanşaka değil mi bu? sayenizde ülkenin yarısı deist oldu be helenus, helal olsun :)
Evli misin?onaylamadigin birsey saka mi olmak zorunda?? ciddiyim tabiki
Namaz kılar abdest alırım. Hem de 5 vakit ama bu yorum sinir bozucu ve mide bulandırıcı. Nefret ediyorum din adıyla kendıne zulmeden ınsanlardan
Bu dedıgın guzel tabi. Ama "farzet yoldan gecen kıza baktı" demek ne demek ya. Bu sabra degıl onursuzluga gırıyorALLAHTAN SABIR ISTEDIGIM HER KONUDA NAMAZ KILABILIRIM.
Namaz kılar abdest alırım. Hem de 5 vakit ama bu yorum sinir bozucu ve mide bulandırıcı. Nefret ediyorum din adıyla kendıne zulmeden ınsanlardan
Elalemin lafı degil mevzu aslinda genellikle uretilen ve oyle olduguna inanilan bahaneler bu bence.boşanmış biri olarak yazıyorum gayet kolay boşanmak, gidiyosun mahkemeye bi dilekçe,bi celse, bu kadar basit. Kolay değil kolay değil diye insanların gözünü korkutup dramatize etmeyin. Sizin gibi güçsüz kadınları örnek aldı bu toplum yıllarca, o yüzden bu erkeklerin ortalıkta aldata aldata cirit atmaları bu kadar kolay oldu. ama çok şükür kadınlar artık bilinçlendi, sevilmedikleri yerde durmayı gururlarına yedire yedire ömür geçirmeyi bıraktılar, işte 3-5 örnek kaldı sizin gibi onlar da bitecek inşallah yakında kalmayacak. Madem boşanmayacaksınız burda konu açıp neden herkese kötü örnek oluyosunuz? Madem siz halinizden memnunsunuz bize ne kocanızın sizi aldatmasından? Yazık diyorum başka da bişey demiyorum.Siz bu kafayla daha çooooooooookk aldatılıcaksınız.
sevgililerinizin veya eslerinizin baslari asiri onunde hicbir kadina bakmadan yurudugunu falan saniyorsaniz farkli bir hayal aleminde yasiyorsunuz demektir. biz bile yakisikli biri gectimi bakmiyor muyuz?? abartmamak kaydi ile gayriihtiyari yapilan normal bir eylemden bahsediyorum ben.Bu dedıgın guzel tabi. Ama "farzet yoldan gecen kıza baktı" demek ne demek ya. Bu sabra degıl onursuzluga gırıyor
Di mi.şaka değil mi bu? sayenizde ülkenin yarısı deist oldu be helenus, helal olsun :)
Yakışıklı bulduğumuz her adamla sinemaya gidip buluşuyor muyuz?sevgililerinizin veya eslerinizin baslari asiri onunde hicbir kadina bakmadan yurudugunu falan saniyorsaniz farkli bir hayal aleminde yasiyorsunuz demektir. biz bile yakisikli biri gectimi bakmiyor muyuz?? abartmamak kaydi ile gayriihtiyari yapilan normal bir eylemden bahsediyorum ben.
tabi canım kesinlikle, bahane arayana bahane çok, çare arayana da çare çok demişler boşa dememişler. Benim sinir olduğum nokta, kadını güçsüz gösteren bu bazı kadınlar. Oysa kadın güçlüdür. 10 tane erkeği cebinden çıkarır dayanıklılıkta, çalışkanlıkta, azimde, iradede, kısacası herşeyde.. Ama bikaç tane güçsüz yüzünden sarsılıyo kadınlık imajımız. Çok dokunuyo böyle şeyler bana, civarımda olsa,yakınım olsa cidden çok ağır konuşurum ama işte yapamıyosun elin kadınına. O yüzden de böyle konular açıp da sonra "ayy çok zor, boşanamam, beni anlamıyosunuz" gibi laflar da çileden çıkarıyo gerçekten beni, E be kardeşim ne demeye açtın o zaman bu konuyu diyorum haliyle. Yine sinir katsayımı zıplattılar yaa vallaElalemin lafı degil mevzu aslinda genellikle uretilen ve oyle olduguna inanilan bahaneler bu bence.
Boşanmak isteyen elalemi umursamiyor genellikle çocuk ve elalemi bahane ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?