Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Olaylari tam tersine çevirelim.

Siz eşinizle çocuğunuzu evde bırakıp, baska bir erkekle buluşuyorsunuz, mesajlasiyorsunuz. Sevgili gibi sinemaya gidiyorsunuz, sonra bir anda evde kocam var benim evliyim deyip eve dönüyorsunuz.

Kocanız " Hoşgeldin canım, olur böyle hatalar, gizli gizli başka adamlarla buluşabilirsin tabii." der miydi?

Çocuğum ortada kalacak diye düşünmeyin, siz ne kadar mutluysanız, çocuk da o kadar mutlu olacak.

Hergün şüphenin içinizi kemirdiği, size her dokunduğunda aklınıza baska kadınlara da dokunmuş olma ihtimali düştükçe ne kadar mutlu olabilirsiniz?

evlı oldugunu hatırlamıs yanı.bırden bıre hatırlamıs sınemada.oncesınde unuttu demek kı

Bende 4 yillik evliyim. Bide kizim var. Cok buyuk konusmayi sevmem ama bu affedilecek bisey degil. Diyelim affettin. Her allahin gunu kafanda kurcalamicak mi? Adam tekrar yapmasa bile hem kendine hem ona hayati zindan eder dusunceler. Yine kendi ic dunyani daha iyi bilirsin ama bosanmazsanda sakin baska cocuk dusunme

Aldatilmissin. Kizin elini tutup tutmamasi onemli degil. Cay kahve icmisler, telefon numaralari verilmis, sinemaya gitmisler...
Bu arada ikisi de ayni yalani soyluyor agiz birligi edip.. evli oldugunu hatirlayip sinemadan ciktigini falan sanmiyorum...niyet bozulmus bir kere.. her zaman her an tekrar bozulabilir... mayası bu cunku...

Eşiniz çok masum ve saf birine benziyor. Sinemaya gidene kadar anlamamış kızın ondan hoşlandığını :/ şükür kız tecavüz filan etmemiş adamcağıza da verilmiş sadakası varmış terketmiş sinemayı

kiz adamin numarasini istemis 32 yasindayim bu zamana kadar hic bir erkegin numarasini istemedim numarayi erkek ister canim esin ne masummus yazik. Ayrilmanin acisi bir süre sonra geciyor ve pisman olmuyorsun iyiki diyorsun ama aldatilip devam etmenin yipraticiligi bir ömür boyu o yüzden karar senin. Ama yazdiklarindan bosanmayacagin anlasiliyor zaten..

affetmeyin buda aldatmaktir o zaman sizinle her tartistiginda bi kiz bulup kafa dagitsin bikere yapan bidaha yapar aynilarini yasamak istiyosaniz affedin sizin biliceginiz is

Hepiniz boşan diye yazmışsınız ama kolay değil öyle boşanmak evet kırgınım üzgünüm yıkıldım çok mutsuzum şu var ki ailemi üzemem boşanmaya kalksam babam esnaf herkes ama herkes neden boşanıyor böldü ne bitti bu sorular hersey annemi babamı yıpratır ben sanmayın aşkından öldüğüm için boşanmıyorum his yok içimde ona karşı

Bu olayı kabul etmen eşine izin kağırdı cıkarman demek..bir sonraki etap (ki olmadığına asla inanmıyorum)yataktaki fantazi mesajlarını okuman ya da tanık olmandır..katlana bilirseniz yıkmayın yuvanızı

Cevreniz yüzünden mi evli kaliyorsunuz? yazik bu kadinlarimizin bu gücsüzlügüne cok üzülüyorum. Hayat sizin siz bilirsiniz diyecek bir sey yok o zaman

Yapmayın yahu elalem icin mi bosanmayacaksınız esinizden, anne babanız birgun üzülür iki gün üzülür sırf bu sebepten siz sürekli mutsuz mu olacaksınız

Umarım kalabilecek kadar güçlüsünüzdür lütfen bu süreçte kararınız ne olursa olsun psikolojinizi bozacak bir aşamaya gelmeyin.İnanın hiçbir şey senden daha değerli çocuğundan daha kıymetli değil .Kimse için ruhunu yaralama nasıl kendini daha iyi hissedeceksen öyle yap sana diyemiyorum ayrıl ya da kal herkesin olaylara verdiği tepkiler ve dayanma gücü farklıdır en iyi kendin tanırsın kendini allah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı olsun .

Ya bu erkeklerin gevşekliği de beni öldürecek. Kizla buluşup çay kahve içerken aklına evli olduğu gelmiyor yani kardeş kardeş mi gorusuyorlar? herhalde karşılıklı bir hoşlanma var kız deyince mi aklına gelmiş. Yerinizde olsam bir sure için kendime vakit veririm. Acil karara gerek yok uzaklasin kendinizi dinleyin biraz. Sakinleşip gerekeni yaparsınız sonra. Tek diyeceğim bir kere affederseniz tekrar yapacak bu doğanın kanunu.

Soyleyen olmustur illa ki ama siz , kavga edince elin adami ile kafa dagitmak icin gorusseydiniz, ne olurdu?

Esinizin ilk hatasi hemen kestirip atmayin bence. Deneme suresi verin tekrar yaparsa diye sozlesme de imzalayin bence ( bosanma sartlari hazir olsun. Noter ve iki sahit lazim sozlesme icin bildigim )

Siz evlisiniz iyi ve kotu gunu birlikte cift olarak asmalisiniz. 3. Kisilerin hakki yok araniza girmeye. Guclu olun.

Herkes boşanın yazıyor çünkü mutlu olun o adamdan kurtulun istiyoruz.

Elalem icin değil kendinizi icin yaşayın , mutlu olun sevin sevilin istiyoruz.

Hayata bir kere geliyorsunuz ve bu ömrü böyle sadakatsiz bir adamla harcamayın istiyoruz.

Burda size boşanın diyenler size mesaj attıktan sonra işine gücüne dönüyor. Hayat sizin hayatınız. Aman tadımız kaçmasın anam babam üzülmesin diye kendinizi ömür boyu mutsuzluğa, çocuklarınızı da mutsuz bir anne eşliğinde büyütmeye maruz bırakmayı tercih ederseniz de siz bilirsiniz.

İnşallah kendiniz için doğru kararı verirsiniz. Güç ve sabır diliyorum. Eşinizin bunları size yaşatmaya hakkı yok
Sakin düşünerek kararlar alın. Hayatınızı değiştirecek bir konuyu bu şekilde gazla çözemezsiniz. Şuan sizin zamana ihtiyacınız var.

Arkadaşlar, boşanmak bu toplumda o kadar zor ki. Konu sahibi anne babasını düşündüğü için, onları eş dost akraba sorularıyla bunaltmasin diye, güveni olmadığı bir adamla evliliğe devam etmeyi düşünüyor. Bazı kadınlar da böyledir. Kendinden çok sevdiklerini düşünür. Bir çırpıda boşanamaz, gözü kara değildir.

O yüzden ben boşanın demeyeceğim size .Boşanacaginizi başından beri düşünmedim zaten. Aynı evde, guvensiz, acabalarla dolu bir evlilik yaşayacaksınız. Buna hazır olun demege geldim. Bir de çocuğunuza, icinizdeki karmaşayı ne olursa olsun yansitmamaya çalışın. Çocuklar annelerinin ruh halini hemen anlıyor ve onlarda mutsuz oluyor. Kisaca zor günler sizi bekliyor. Allah yardımcınız olsun. Keşke böyle olmasaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…