- 25 Kasım 2016
- 3
- 31
- 88
- 29
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Hepiniz boşan diye yazmışsınız ama kolay değil öyle boşanmak evet kırgınım üzgünüm yıkıldım çok mutsuzum şu var ki ailemi üzemem boşanmaya kalksam babam esnaf herkes ama herkes neden boşanıyor böldü ne bitti bu sorular hersey annemi babamı yıpratır ben sanmayın aşkından öldüğüm için boşanmıyorum his yok içimde ona karşı
Yapmayın yahu elalem icin mi bosanmayacaksınız esinizden, anne babanız birgun üzülür iki gün üzülür sırf bu sebepten siz sürekli mutsuz mu olacaksınızHepiniz boşan diye yazmışsınız ama kolay değil öyle boşanmak evet kırgınım üzgünüm yıkıldım çok mutsuzum şu var ki ailemi üzemem boşanmaya kalksam babam esnaf herkes ama herkes neden boşanıyor böldü ne bitti bu sorular hersey annemi babamı yıpratır ben sanmayın aşkından öldüğüm için boşanmıyorum his yok içimde ona karşı
Ya bu erkeklerin gevşekliği de beni öldürecek. Kizla buluşup çay kahve içerken aklına evli olduğu gelmiyor yani kardeş kardeş mi gorusuyorlar? herhalde karşılıklı bir hoşlanma var kız deyince mi aklına gelmiş. Yerinizde olsam bir sure için kendime vakit veririm. Acil karara gerek yok uzaklasin kendinizi dinleyin biraz. Sakinleşip gerekeni yaparsınız sonra. Tek diyeceğim bir kere affederseniz tekrar yapacak bu doğanın kanunu.4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
Zamana bırakın. Kimseye bence fikir sormayın. Biz şimdi sizi gaza getirip boşan desek sonra pişman olsanız dahamı iyi. Enine boyuna düşğnün. Hayat sizin hayatınız hakkınızda hayırlısı olsun.Pişmanım diyor ama affedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?