- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi YesiliElma
-
İnstagramına girdim öylesine larıştırıyodum içime mi doğdu bilmiyorum engelle neler listesinde bir kız vardı ondan şüphelendim neden birini engellemiş diye sadece zarf attım ben bişwyler duydum bu kız kim oda biliyorum sandı bu şekilde kızı sinemadan sonra engellemişSiz nasil ogrendiniz?
O zaman vur tekmeyi ac mahkemeyi degistir telfnunu çocuğunu alıp annene git hatta mumkunse bikac günlük kacamak yapip tatile cik iyi gelir ruhuna kafani dagitirsin ve daha cok icinde mahkemeni kurup dusunursunŞu an pskolojim o kadar bozukki oda üzülsün istiyorum
Bende aldatildim.bosaniyorum.İnstagramına girdim öylesine larıştırıyodum içime mi doğdu bilmiyorum engelle neler listesinde bir kız vardı ondan şüphelendim neden birini engellemiş diye sadece zarf attım ben bişwyler duydum bu kız kim oda biliyorum sandı bu şekilde kızı sinemadan sonra engellemiş
msji yanlış yere mi yazdım diye düşündüm bir an :) ben size söylemedim zaten konu sahibine yazdım hani eşi özür dilemiş affet demiş ya ona istinaden dedim madem eşin özür dileyince geçer gider gibi düşünüyor aynısını yaşasa nolur diye yanlış anlamayın sakınben ozur dilemis gecsinn demedim elbette bunun bir manevi yaptirimi olacak bir kadin olarak en agir sekilde surundurmeli. sadece bana gore bosanma sebebi degil ama mide bulandiracak bir sebep evet. bu bulanti gecsin diye de esine yaptigi her eziyet tabiki mustehak. ya okey ozur dilemis tamam konu kapansin tarzi birsey demedim
Bunları nasıl öğrendiğinizde önemli, bu ayrıntıyı da anlatır mısınız?4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
Anlattım aslında instagramında bir kızı engellediğini gördüm bir an şüphelendim sordum sanki biliyormuş gibi oda eveleyip geveledi üstüne gittim bu şekilde tamamen tesadüfBunları nasıl öğrendiğinizde önemli, bu ayrıntıyı da anlatır mısınız?
Yapma adli tıp diye birşey var, cahil olmayın lütfen... böyle bir adam yüzünden hapis yatmaya değer mi???Maddi durumum var ailem hep destekçim ama onların üzülmesini istemiyorum ama yüzüne baktıkça hep aklıma geliyor onu zehirlemeye düşündüm nasıl olsa kimsenin haberi yok zehirlesem mi diye ama Allah'tan korkuyorum
Bu sinirle öfkeyle yazdığım bişeydiYapma adli tıp diye birşey var, cahil olmayın lütfen... böyle bir adam yüzünden hapis yatmaya değer mi???
Tahammülün yoksa boşan
estagfurullahmsji yanlış yere mi yazdım diye düşündüm bir an :) ben size söylemedim zaten konu sahibine yazdım hani eşi özür dilemiş affet demiş ya ona istinaden dedim madem eşin özür dileyince geçer gider gibi düşünüyor aynısını yaşasa nolur diye yanlış anlamayın sakın
Pislik adamlar.Benim eşim de yatmadı ama bana yalan söyledi. Kadının biriyle samimi konuşmuş telefonda dışarıda buluşmuş haberim yok diye terkettim 1 ay. Sonra özürler yeminler üzerine evime döndüm. Az önce kadını aradığını gördüm her yerden engelliydi kadın. Neymiş efendim kadın aradığı için telefonum bozuk diyecekmiş falan filan! Allah topunu!.... Dava açmaya hazırlanıyorum. Affetmemiştim ama bir de açıklama ihtiyacı hissedince bunca şey üzerine akıllanmıyor demek ki dedim. Üstelik bir de kızım var. Allah bildiği gibi yapsın vunları. Yatmayınca aldatmış saymıyorlar kendilerini!...
Yok artık delirdiniz herhalde? Bu kadar nefret ettiyseniz boşanın zaten.Maddi durumum var ailem hep destekçim ama onların üzülmesini istemiyorum ama yüzüne baktıkça hep aklıma geliyor onu zehirlemeye düşündüm nasıl olsa kimsenin haberi yok zehirlesem mi diye ama Allah'tan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?