Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Adam kızla resmen yatacakmış duygusal bir seyler yaşamadan. Kıza da evli olduğunu dememiş en başta zaten. Kızla takılıp başından atmayı planlıyordu kocanız. Baktı ki kız aşk meşk işlerine geçiyor karıma söyler başıma bela olur diye kızı bıraktı uğraşmamak icin. O kızla resmen flört etmiş o adama bir daha nasıl güveneceksiniz? Bugün onu bırakır başkasını bulur ,yani duygusal olarak bir sey yaşamayacağı sadece cinsellik yaşayacağı rahatça takılabileceği birini .

Bir de o kızı da korkutup yalan soyleme ihtimali var. Yatmadıklarını kanıtlayan kesin bir seyi kimse size ispat edemez . Bu supheyle de ömür gecmez. Gerci yatmasa bile basbayağı aldatmış adam boşa kafan rahat olsun.

Siz nasil ogrendiniz?
İnstagramına girdim öylesine larıştırıyodum içime mi doğdu bilmiyorum engelle neler listesinde bir kız vardı ondan şüphelendim neden birini engellemiş diye sadece zarf attım ben bişwyler duydum bu kız kim oda biliyorum sandı bu şekilde kızı sinemadan sonra engellemiş

Benim eşim de yatmadı ama bana yalan söyledi. Kadının biriyle samimi konuşmuş telefonda dışarıda buluşmuş haberim yok diye terkettim 1 ay. Sonra özürler yeminler üzerine evime döndüm. Az önce kadını aradığını gördüm her yerden engelliydi kadın. Neymiş efendim kadın aradığı için telefonum bozuk diyecekmiş falan filan! Allah topunu!.... Dava açmaya hazırlanıyorum. Affetmemiştim ama bir de açıklama ihtiyacı hissedince bunca şey üzerine akıllanmıyor demek ki dedim. Üstelik bir de kızım var. Allah bildiği gibi yapsın vunları. Yatmayınca aldatmış saymıyorlar kendilerini!...

Şu an pskolojim o kadar bozukki oda üzülsün istiyorum
O zaman vur tekmeyi ac mahkemeyi degistir telfnunu çocuğunu alıp annene git hatta mumkunse bikac günlük kacamak yapip tatile cik iyi gelir ruhuna kafani dagitirsin ve daha cok icinde mahkemeni kurup dusunursun

Bende aldatildim.bosaniyorum.

Aldatmayan erkek ölmüş erkek üzgünüm malesef. Aldatmak erkeklere göre sadece beraber olmak onlara göre. Konuşmak yazışmak oturup bi çay içmek aldatmaya gitmiyor onlara göre hadi bunlardan birini biz bayanlar yapalım ne olur acaba?

Konuyu tamamen okumadim kizla konustum a kadar ancakk.

Bu adam aldatmis sayilmiyor sanırım sizin gozunuzde dimi. Kizla tanismis,numarasini vermis ,konusmuslar 1 hafta cafeelere gitmişler sinemaya gitmişler vs vs misler muslar ....

Mutluluklar dilerimmm canimmm.

msji yanlış yere mi yazdım diye düşündüm bir an :) ben size söylemedim zaten konu sahibine yazdım hani eşi özür dilemiş affet demiş ya ona istinaden dedim madem eşin özür dileyince geçer gider gibi düşünüyor aynısını yaşasa nolur diye yanlış anlamayın sakın

Bunları nasıl öğrendiğinizde önemli, bu ayrıntıyı da anlatır mısınız?

Bunları nasıl öğrendiğinizde önemli, bu ayrıntıyı da anlatır mısınız?
Anlattım aslında instagramında bir kızı engellediğini gördüm bir an şüphelendim sordum sanki biliyormuş gibi oda eveleyip geveledi üstüne gittim bu şekilde tamamen tesadüf

Yapma adli tıp diye birşey var, cahil olmayın lütfen... böyle bir adam yüzünden hapis yatmaya değer mi???

Tahammülün yoksa boşan

estagfurullah

Kesin öyledir
Affet gitsin
Kocanı kaptırma elin .... larına..

Pislik adamlar.

Yok artık delirdiniz herhalde? Bu kadar nefret ettiyseniz boşanın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…