Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Anneme bıraktım etkilenmedin diye zaten sınavında vardı bugün

İyi değilim evet hazmedemiyorum ağlamaktan gözlerim davul oldu

Üzülme biliyorum ama geçecek merak etme.
İçini soğutmaya çalış ve boşan ondan.
Bir sonrakine yatak odasında aklına gelir evli olduğu.
Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru

Şu an pskolojim o kadar bozukki oda üzülsün istiyorum

Canim benim madem ailen de arkanda bosan. Kabullenemzsin tabi ki kim aldatilmak ister. Adam karaktersiz senin yapabilecek bir seyin yok. Simdi de kendini aklamak icin kirk takla atiyor. Yerinde olsam kizi da bir guzel rezil ederdim.

Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
Ya herşeyi silip baştan kuracaksın hayatını,biraz zaman geçtikçe çok daha mutlu olacaksın.
Ya da ömür boyu şüpheyle yaşayacaksın tercih senin.

Canim benim madem ailen de arkanda bosan. Kabullenemzsin tabi ki kim aldatilmak ister. Adam karaktersiz senin yapabilecek bir seyin yok. Simdi de kendini aklamak icin kirk takla atiyor. Yerinde olsam kizi bir guzel rezil ederdim.
Kızı hiç tanımıyorum intagramdan buldum küfürler ettim saydırdım keşke bulsam da ağzını burnunu dağıtsam

Ya herşeyi silip baştan kuracaksın hayatını,biraz zaman geçtikçe çok daha mutlu olacaksın.
Ya da ömür boyu şüpheyle yaşayacaksın tercih senin.
Çirkin de değilim neden diyorum ya kız benden güzel olsa güzelliğine kandı dicem

Aldatilman senin cirkin veya eksik oldugun anlamina gelmiyor esin karaktersizmis bu kadar basit. Hatayi kendinde arama hic hatali olsan bile gecer karsina bosanalim der aldatmaz! Tartistiysaniz da oturur cozelim der aldatmasini gerektirmez. Icinde varmis illaki yapacakmis yapmis bahanelerini kendine saklasin.

Sen ona kötü davrandıysan o da mutluluğu başkasında aramıştır bu çirkin güzel farketmiyor.
Şuna inandım sadece ben tesadüfen eşimin instagramına girdim geziniyordum engellenenler listesinde gördüm eşim engellemiş öylesine bir zarf ettim bu kız kim dedim kıza msj attım 2ay oldu biz hbişey yaşamadık dedi kız arkadaş gibi konuştuk dedi ben söyledim dedi hoşlandığımı sinemayı izlemeden çıktı dedi sadece engelleyen eşim diye inanmak istedim

Evet şimdi o kadar dağıldım ki çocuğu uyuttuktan sonra hep ağladım ona bağırdım çağırdım boğazını bile sıktım içimdeki öfke beni yıprattı

Evet şimdi o kadar dağıldım ki çocuğu uyuttuktan sonra hep ağladım ona bağırdım çağırdım boğazını bile sıktım içimdeki öfke beni yıprattı

Zor aglama demek bize burdan kolay belki ama zor bir durum. Esine hic bagirip cagirma sessiz kal ne yapacagina karar ver bosanacakmisin devam mi edeceksin once ona karar ver. Senin sessiz kalman zaten ona yeter.

Dua ediyorum sadece Allah'ım hayırlı bir yol göster diye sizde duanızda beni de katın

Dua ediyorum sadece Allah'ım hayırlı bir yol göster diye sizde duanızda beni de katın

Tamam canim Allah yardimcin olsun. Kendini hirpalayip uzmek sana bir sey kazandirmaz hata senin hatan senin ayibin degil cocugun icin guclu ol.

Tamam canim Allah yardimcin olsun. Kendini hirpalayip uzmek sana bir sey kazandirmaz hata senin hatan senin ayibin degil cocugun icin guclu ol.
İnşallah toparlicam kendimi Allahım yardım edicek bir sınavdır belki de kimsenin ettiği yanına kalmaz

Walla bilmiyorum cok zor karar. Allah yardimciniz olsun.

Kavga edince baskasina gitmis. Ee bundan sonra artik kavga dahi edemeyecek misiniz baska kadina gitmesin diye? Cok agir bir karar. Bilmiyorum ne diyim. Kocanizin ne kadar sacmaladiginin farkindasiniz ki agliyorsunuz. Acele karar vermeyin. Biraz iciniz sogusun. Sonra baktiniz kaldiramiyorsunuz, o zaman ciddi bi karar verirsiniz.

Ne olursa olsun kendinize biraz hakim olun. Durumunuz zor anlıyorum, esinizin hatası çok büyük. Ama nasıl bir erkek kadına siddet uygulayamazsa, sizde eşinize şiddet uygulayamazsiniz. boğazı sıkmalar kabul edilemez. Bu kadın olsun, erkek olsun.Evliliginizi bitirmek gibi bir niyetininiz yoksa aile terapisine gidin. Yok güvenimi yıktı diyorsanız bosanma imkanınız var. Seçim sizin. Esiniz size karşı hatalı, ama tepkilerinizde lütfen yinede karşınızda cocugunuzun babası olduğunu unutmayın. Boşansaniz bile yüz yüze geleceksiniz. Rabbim sabır versin.

Canım böyle saçma düşünceleri at kafandan.Bebeğin küçüktür.Al bebeğini yap bir küçük bavul annenlere git.Annenede belli etmek istemiyorsan uzerimde bir buhran var anne biraz kafa dağıtmak istiyorum de.Esinde evi terk ediyorsun sansin iyice tutuşsun.Ne kadar istersen kal.Gez, dolaş,kafanı dagit.Sonra ne yapacağına sakin kafayla karar ver.

İyi ne güzel bahane. Her kavganızda kafasını dağıtmak için birileriyle görüşsün. Ne ala memleket.
Sende kafa dağıtmak için bir erkek arkadaşınla kafeye git madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…