- 30 Ekim 2017
- 72
- 73
- 83
- 33
- Konu Sahibi YesiliElma
-
İyi değilim evet hazmedemiyorum ağlamaktan gözlerim davul olduSen iyi misin?
Bence iyi değilsin.
Kocan kendisini çok zeki zannediyor herhalde seni böyle kandırmaya çalışmış.
Hoşlanmışlar işte birbirlerinden,kız da arkadaş gibi konuşmuş ama bak kocandan hoşlanmış,kocan hoşlanmasa gidip kızı sinemaya oraya buraya götürür mü? Boşan şu gereksizden bu kadar saçma bir bahane sunması bile başlı başına boşanma sebebi insan biraz karakterli olup yaptığının/niyetinin arkasında olur.
Üzülme biliyorum ama geçecek merak etme.İyi değilim evet hazmedemiyorum ağlamaktan gözlerim davul oldu
Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soruÜzülme biliyorum ama geçecek merak etme.
İçini soğutmaya çalış ve boşan ondan.
Bir sonrakine yatak odasında aklına gelir evli olduğu.
Şu an pskolojim o kadar bozukki oda üzülsün istiyorum
Ya herşeyi silip baştan kuracaksın hayatını,biraz zaman geçtikçe çok daha mutlu olacaksın.Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
Kızı hiç tanımıyorum intagramdan buldum küfürler ettim saydırdım keşke bulsam da ağzını burnunu dağıtsamCanim benim madem ailen de arkanda bosan. Kabullenemzsin tabi ki kim aldatilmak ister. Adam karaktersiz senin yapabilecek bir seyin yok. Simdi de kendini aklamak icin kirk takla atiyor. Yerinde olsam kizi bir guzel rezil ederdim.
Çirkin de değilim neden diyorum ya kız benden güzel olsa güzelliğine kandı dicemYa herşeyi silip baştan kuracaksın hayatını,biraz zaman geçtikçe çok daha mutlu olacaksın.
Ya da ömür boyu şüpheyle yaşayacaksın tercih senin.
Sen ona kötü davrandıysan o da mutluluğu başkasında aramıştır bu çirkin güzel farketmiyor.Çirkin de değilim neden diyorum ya kız benden güzel olsa güzelliğine kandı dicem
Şuna inandım sadece ben tesadüfen eşimin instagramına girdim geziniyordum engellenenler listesinde gördüm eşim engellemiş öylesine bir zarf ettim bu kız kim dedim kıza msj attım 2ay oldu biz hbişey yaşamadık dedi kız arkadaş gibi konuştuk dedi ben söyledim dedi hoşlandığımı sinemayı izlemeden çıktı dedi sadece engelleyen eşim diye inanmak istedimSen ona kötü davrandıysan o da mutluluğu başkasında aramıştır bu çirkin güzel farketmiyor.
Evet şimdi o kadar dağıldım ki çocuğu uyuttuktan sonra hep ağladım ona bağırdım çağırdım boğazını bile sıktım içimdeki öfke beni yıprattıAldatilman senin cirkin veya eksik oldugun anlamina gelmiyor esin karaktersizmis bu kadar basit. Hatayi kendinde arama hic hatali olsan bile gecer karsina bosanalim der aldatmaz! Tartistiysaniz da oturur cozelim der aldatmasini gerektirmez. Icinde varmis illaki yapacakmis yapmis bahanelerini kendine saklasin.
Evet şimdi o kadar dağıldım ki çocuğu uyuttuktan sonra hep ağladım ona bağırdım çağırdım boğazını bile sıktım içimdeki öfke beni yıprattı
Dua ediyorum sadece Allah'ım hayırlı bir yol göster diye sizde duanızda beni de katın
İnşallah toparlicam kendimi Allahım yardım edicek bir sınavdır belki de kimsenin ettiği yanına kalmazTamam canim Allah yardimcin olsun. Kendini hirpalayip uzmek sana bir sey kazandirmaz hata senin hatan senin ayibin degil cocugun icin guclu ol.
Evet şimdi o kadar dağıldım ki çocuğu uyuttuktan sonra hep ağladım ona bağırdım çağırdım boğazını bile sıktım içimdeki öfke beni yıprattı
Canım böyle saçma düşünceleri at kafandan.Bebeğin küçüktür.Al bebeğini yap bir küçük bavul annenlere git.Annenede belli etmek istemiyorsan uzerimde bir buhran var anne biraz kafa dağıtmak istiyorum de.Esinde evi terk ediyorsun sansin iyice tutuşsun.Ne kadar istersen kal.Gez, dolaş,kafanı dagit.Sonra ne yapacağına sakin kafayla karar ver.Maddi durumum var ailem hep destekçim ama onların üzülmesini istemiyorum ama yüzüne baktıkça hep aklıma geliyor onu zehirlemeye düşündüm nasıl olsa kimsenin haberi yok zehirlesem mi diye ama Allah'tan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?