- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Sinemada nolduki evli cocuklu oldugu aklina geldi?4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
kardesim kendine zaman ver esine de. bir hata etmis ama ileri gitmemis. seytana uymamis aklina seni getirmis. yuvani dagitma ama burnunu surt.
ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.Şeytana uymamış, meleğiyle çay kahve sinema yapmışlar.
Aldatmak demek sevişmek demek zaten
ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.
evet derdim cunku pismanlik ve saf kotu niyette olmama hem kanunda hem dinde cezayi hafifletici sebeptir. insan iliskileri bu kadar kestirip atilacak seyler degil hele evlilik.Konu sahibi başına gelenleri kendi yapsaydı ayni tepkiyi verebilcek miydiniz? Yoksa topa mı tutcaktınız burda? Çay ,kahve sinema ileri gitmemis olsun diyebilcek miydiniz?
ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.
tamam o zaman özür dilemekle geçiyorsa sizde bi adamla 1 hafta takılın sonra eşinize elini bile tutmadım özür dilerim deyin eşiniz buna tamam derse olayı buyutmeyin eşinize normal geliyor galiba bu durum . Resmen aldatilmışsınız4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
Pardon da kızınKızı hiç tanımıyorum intagramdan buldum küfürler ettim saydırdım keşke bulsam da ağzını burnunu dağıtsam
Pardonda kızın Ne suçu var?Hangi gerekçeyle ağzını burnunu dağıtacaksınız?Eşiniz ilk başta evli olduğunu saklamış belki sonrasında evliliğiniz ile ilgili bir sürü yalan attı?Boşanın kızın ağzını burnunu kıracak kadar hazmedemiyorsanız.Haa bunu cesaretiniz yoksa olmayabilir de o zaman aranızdaki saygıyı bitirmeden devam edin.Burda tek suçlu kocanız Ne oldu Ne bitti bilemezsiniz.Eğer o kızı tanıyor olsaydınız yani sizin evliliğinize şahit olan biri olsaydı bu dediklerinizi yapmaya hakkınız vardı ama bu durumda gidip eşinizle hesaplaşacaksınız.Kızı hiç tanımıyorum intagramdan buldum küfürler ettim saydırdım keşke bulsam da ağzını burnunu dağıtsam
ben ozur dilemis gecsinn demedim elbette bunun bir manevi yaptirimi olacak bir kadin olarak en agir sekilde surundurmeli. sadece bana gore bosanma sebebi degil ama mide bulandiracak bir sebep evet. bu bulanti gecsin diye de esine yaptigi her eziyet tabiki mustehak. ya okey ozur dilemis tamam konu kapansin tarzi birsey demedimtamam o zaman özür dilemekle geçiyorsa sizde bi adamla 1 hafta takılın sonra eşinize elini bile tutmadım özür dilerim deyin eşiniz buna tamam derse olayı buyutmeyin eşinize normal geliyor galiba bu durum . Resmen aldatilmışsınız
Kız benden helallik istedi özür diledi neye inanacağımı bilmiyorum ben anlatayım sana dedi inan aramızda bişey geçmedi dedi kızda kızmış anlattığına göre benim vaktimi aldın evli adamla işim olmaz diye kız dedi ki eşin seni sevdiğini söyledi benle kafamı dağıttın diye çok kızdım ama ayrılmanızı istemem dedi sinamanın ilk başında kalktı gitti dedi beni engelledi dedi kıza da kızamıyorum aslında sinirden başta saydırdım amaPardon da kızın
Pardonda kızın Ne suçu var?Hangi gerekçeyle ağzını burnunu dağıtacaksınız?Eşiniz ilk başta evli olduğunu saklamış belki sonrasında evliliğiniz ile ilgili bir sürü yalan attı?Boşanın kızın ağzını burnunu kıracak kadar hazmedemiyorsanız.Haa bunu cesaretiniz yoksa olmayabilir de o zaman aranızdaki saygıyı bitirmeden devam edin.Burda tek suçlu kocanız Ne oldu Ne bitti bilemezsiniz.Eğer o kızı tanıyor olsaydınız yani sizin evliliğinize şahit olan biri olsaydı bu dediklerinizi yapmaya hakkınız vardı ama bu durumda gidip eşinizle hesaplaşacaksınız.
Çocuğumu düşünüyorum en çok yoksa yapardım ama boşanan aile çocuğu olsun istemiyorum birde kendi ailem üzülmesin çok üzülürlerbence yuvani dagitma. Tamam kocan bi ahmaklik yapmis ama hepimiz insaniz. Zaaflarimiz, zayifliklarimiz var. Sonucta hatasini anlamis ve hic bir yakinlasma olmadan bu hatadan dönmüs. Devam etmek sana nasil hissettirecek, yapabilecek misin kendi icinde bunun muhakemesini yap. Yapabilirim dersen gurur ugruna yuvani dagitma bence. Üstelik de masum bir yavru var ortada.
Kız benden helallik istedi özür diledi neye inanacağımı bilmiyorum ben anlatayım sana dedi inan aramızda bişey geçmedi dedi kızda kızmış anlattığına göre benim vaktimi aldın evli adamla işim olmaz diye kız dedi ki eşin seni sevdiğini söyledi benle kafamı dağıttın diye çok kızdım ama ayrılmanızı istemem dedi sinamanın ilk başında kalktı gitti dedi beni engelledi dedi kıza da kızamıyorum aslında sinirden başta saydırdım ama
Inan çok üzüldüm böylelerini Allah ıslah etsin işte napcan.ayni şeyi sen ona yapsaydın neler yaşatirdi size hiçbişey olamamış gibi kabullenirmiydi? Üniversite mezunuyum ailem destekçi diyosunuz ozaman sizi tutan ne sadece alışkanlık bırak git aklı başına gelsin.Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?