Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Sinemada nolduki evli cocuklu oldugu aklina geldi?

Şeytana uymamış, meleğiyle çay kahve sinema yapmışlar.
Aldatmak demek sevişmek demek zaten
ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.

ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.

Konu sahibi başına gelenleri kendi yapsaydı ayni tepkiyi verebilcek miydiniz? Yoksa topa mı tutcaktınız burda? Çay ,kahve sinema ileri gitmemis olsun diyebilcek miydiniz?

Konu sahibi başına gelenleri kendi yapsaydı ayni tepkiyi verebilcek miydiniz? Yoksa topa mı tutcaktınız burda? Çay ,kahve sinema ileri gitmemis olsun diyebilcek miydiniz?
evet derdim cunku pismanlik ve saf kotu niyette olmama hem kanunda hem dinde cezayi hafifletici sebeptir. insan iliskileri bu kadar kestirip atilacak seyler degil hele evlilik.

çok iyi düşünüp tartmak lazım bıtırmek için sebeplerini yaz obur tarafa bıtırmemek ıçın sebeplerini hangısı fazlaysa onu seç? ya sen aynı şeyı yapsaydın sor bakalım devam edermıydı ?

ileri gitmemiş derken??? aldatma olması için illa sevişilmesi mi lazım? sevişmediği için affedilmeli midir?
adam çocuğu olduğunu düşünmüyor, eğer kızın anlattığı doğruysa evli olduğunu da gizleyip hem karısını aldatıyor hem bir genç kızın da günahına giriyor..
böyle şerefsiz bir herifi ayy yuvam dağılmasın diye affetmek acizliğin dik alasıdır.

tamam o zaman özür dilemekle geçiyorsa sizde bi adamla 1 hafta takılın sonra eşinize elini bile tutmadım özür dilerim deyin eşiniz buna tamam derse olayı buyutmeyin eşinize normal geliyor galiba bu durum . Resmen aldatilmışsınız

aldattığını kanıtlayın çocuğu da göstermeyin namussuza başka bi kızı görünce çocuğu olduğunu falan da unutur mazallah. bariz aldatılmışsın o adamın ne dediğine kanma bence bal gibi işlerin o noktaya geleceğini bilir bir insan 3 yaşında değilse. numarasını al eve bırak çay kahve içsinemaya git en son aa ben evliydim de. oldu canım. ağzını burnunu dağıtasım geldi şuan adamın. yanına bırakma affetme de. sürünsün.

Kızı hiç tanımıyorum intagramdan buldum küfürler ettim saydırdım keşke bulsam da ağzını burnunu dağıtsam
Pardon da kızın
Kızı hiç tanımıyorum intagramdan buldum küfürler ettim saydırdım keşke bulsam da ağzını burnunu dağıtsam
Pardonda kızın Ne suçu var?Hangi gerekçeyle ağzını burnunu dağıtacaksınız?Eşiniz ilk başta evli olduğunu saklamış belki sonrasında evliliğiniz ile ilgili bir sürü yalan attı?Boşanın kızın ağzını burnunu kıracak kadar hazmedemiyorsanız.Haa bunu cesaretiniz yoksa olmayabilir de o zaman aranızdaki saygıyı bitirmeden devam edin.Burda tek suçlu kocanız Ne oldu Ne bitti bilemezsiniz.Eğer o kızı tanıyor olsaydınız yani sizin evliliğinize şahit olan biri olsaydı bu dediklerinizi yapmaya hakkınız vardı ama bu durumda gidip eşinizle hesaplaşacaksınız.

Eşine sadece "aynı şeyleri ben yapsam affedermiydin" de o kadar.

Sen yapmış olsan elini dahi tutmadim desen sadece böyle yaptık desen.
Seni kapının önüne koyar.

Herkese teşekkür ederim zaman ayırıp yazmışsınız evet farkındayım belki de inanmak istiyorum ama bedel ödetmek istiyorum ona bunu evliyken yapabilirim boşansam çocuk için her gün huzursuzluk yaşıcam ama inanın bedelini ödeticem konuşmuyorum biraz kafamı toplamam lazım numarasını değişecekmiş öyle maj atmış affetmicem bir seferde değil yavaş yavaş çıkacak acısı sabahta para bırakmış çocukla bişeyler alın diye zannediyoki iyi bişey yapıyorum

bence yuvani dagitma. Tamam kocan bi ahmaklik yapmis ama hepimiz insaniz. Zaaflarimiz, zayifliklarimiz var. Sonucta hatasini anlamis ve hic bir yakinlasma olmadan bu hatadan dönmüs. Devam etmek sana nasil hissettirecek, yapabilecek misin kendi icinde bunun muhakemesini yap. Yapabilirim dersen gurur ugruna yuvani dagitma bence. Üstelik de masum bir yavru var ortada.

ben ozur dilemis gecsinn demedim elbette bunun bir manevi yaptirimi olacak bir kadin olarak en agir sekilde surundurmeli. sadece bana gore bosanma sebebi degil ama mide bulandiracak bir sebep evet. bu bulanti gecsin diye de esine yaptigi her eziyet tabiki mustehak. ya okey ozur dilemis tamam konu kapansin tarzi birsey demedim

Kız benden helallik istedi özür diledi neye inanacağımı bilmiyorum ben anlatayım sana dedi inan aramızda bişey geçmedi dedi kızda kızmış anlattığına göre benim vaktimi aldın evli adamla işim olmaz diye kız dedi ki eşin seni sevdiğini söyledi benle kafamı dağıttın diye çok kızdım ama ayrılmanızı istemem dedi sinamanın ilk başında kalktı gitti dedi beni engelledi dedi kıza da kızamıyorum aslında sinirden başta saydırdım ama

Çocuğumu düşünüyorum en çok yoksa yapardım ama boşanan aile çocuğu olsun istemiyorum birde kendi ailem üzülmesin çok üzülürler

Bu her seyi yapip sonra da helallik istemek moda olmus galiba son gunlerde. Sen de kiza agzina geleni say bari helallik istersin sonra hey Allahim ya saka gibi.

Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
Inan çok üzüldüm böylelerini Allah ıslah etsin işte napcan.ayni şeyi sen ona yapsaydın neler yaşatirdi size hiçbişey olamamış gibi kabullenirmiydi? Üniversite mezunuyum ailem destekçi diyosunuz ozaman sizi tutan ne sadece alışkanlık bırak git aklı başına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…