Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Kizin ondan hoslandigini anlayinca birakmis.iyi de bir erkekle kafa dagitmak yerine bir kizla kafa dagitirken amac neydi

Aldatma aldatmadir. Yok sinemanin basinda kalkmış da bilmemne. Yatmadiklarindan emin olamazdım asla. Ki yatmasalar da fark etmez zaten. Önce bi sakinlesin. Biraz zaman isteyin. Kafanızı toplayın. Baktınız siniriniz geçmiyor öfke dinmiyor ayrilirsiniz. Hazmetmek kolay değil boyle birseyi .güven bi kez kırıldı mı bi daha toparlanması cok cok zor

Peki o zaman siz de kavgali oldugunuz zamanda baska erkeklerle sinamaya gidin kahve icin muhabbet edip kafanizi dagitin flort edin yani. Esiniz o zaman “bence sen beni aldatmiyorsun karicim bunun icin bosanılır mı hem de arada bir de cocugumuz var” der mi acaba? Erkeler aldatırken ne çocuk ne düzen ne eşleri hiç akıllarına gelmiyor ohh ne ala. Ama aldatılan taraf olmayan aileyi, evliliği üstüne de çocugu düşünmek zorunda.

Bu bayağı aldatmaya girer. Hayır adam aldatmış ve faturayı da size kesmiş. Ne kadar avam bir davranış. Kimse size boşan, boşanma diyemez, iş sizde bitiyor. Eşinizin içinde mercimek kadar bir vicdan kalmış, eğer o da giderse bir dahaki sinema otelle noktalanır.

Eşiniz sizi aldatmış. Yani aldatmak için illaki cinsel birliktelik, tensel temas vs. gerekmiyor. Adam bal gibi aldatmış.
Siz affetmeye meyillisiniz. O yüzden burada ne desek boş.

her kavga ettiğinde kafayı dağıtmak için birileriyle gezecekse olmaz bence o iş. bir kez şans ver. ama güvenme de. çalışmıyorsan çalış. yarın öbür gün yine tatsız şeyler yaşadığında geçmiş yılların boşa geçmemiş olur en azından.

Affedemiyorum demissin.Affetme zaten!Böyle karaktersiz mahluklari affedip ödüllendirmeyin.Aklı başına sinema da mı gelmiş?

Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru

Ortada kalmazsın ailen de arkanda olur işte bulursun ve sen hala bi daha yaparsa diye mi düşünüyorsun? Daha büyük kavganız da daha fazlasını yapar kafa dağıtmak için.burda ne kadınlar var sizin imkanlarınıza sahip olmayan ama boşanıyorlar önlerine bakabiliyorlar bi şekilde.he yine de boşanmak istemiyorsanız adamın Yanında sinir krizi geçirmeyip ona pas vermeden yanınızdan uzaklaştırın bence burnu sürtsün en azından.hayırlısı olsun hakkınızda.

Boşanma tabiki , ama takipte ol . Kolay değil sindirmek zor . Evlilikte güven onemli ,zor olacak malesef. .

Eşine göre sadece yatmak aldatmaksa aynısını sen de yap git sinemalara cay içmelere cafelere, sonra da yatmadım kocişim seninki kadarcık yaptım ne var idersin. Töbe yarabbim yaaa.
Allah yardımcın olsun bundan sonrası için.

Bence kafanı toparlamak için bir süre uzaklaş eşin eve gelmesin veya gidebiliyorsan sen git ailenin yanına zaman ola hayrola

Eşinize inandınız mı yoksa inanmak mı istiyorsunuz? Sinemada kız senden hoşlanıyorum diyene kadar ne sanmış durumu, kankasıyla gezmelerde olduğunu mu düşünüyormuş o ana kadar? Üstelik kızı sadece eve bırakmış sonra da binanın dış kapısından dönmüş öyle mi, ayy ne masum erkek.... Bi ağzıyla açık açık anlatmadığı kalmış yaptığı rezillikleri, bu erkekler ya çok salak ya da karşılarındakini çok hafife alıyorlar bu kadar çocukça yalanlar söylemenin başka açıklaması olamaz çünkü.

Boşan demek çok kolay, biraz zamana ihtiyacın var. Evlilik terapistine ikiniz de gidin. Belli ki eşinin ilgi görmediği zaman bekarlığını arıyor.
Kendinize eziyet etmeyi bırakın. Hepimiz insanız hata yaparız. Af etmek, tekrarı olmıyacaksa sizi rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…