- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Kizin ondan hoslandigini anlayinca birakmis.iyi de bir erkekle kafa dagitmak yerine bir kizla kafa dagitirken amac neydi4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
Ben napıcağımı bilmiyorum kıza dünyayı saydırdım eşimede tokat bile attım ama içimdeki öfke geçmiyor kızda aralarında bişey olmadığını ama başta evli olduğunu söylemedi diyor kız hislerini söyleyince ben yapamam evliyim çocuğum var demiş
Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
Kizin ondan hoslandigini anlayinca birakmis.iyi de bir erkekle kafa dagitmak yerine bir kizla kafa dagitirken amac neydi
:)) otopsi diye bişey var anlaşılırMaddi durumum var ailem hep destekçim ama onların üzülmesini istemiyorum ama yüzüne baktıkça hep aklıma geliyor onu zehirlemeye düşündüm nasıl olsa kimsenin haberi yok zehirlesem mi diye ama Allah'tan korkuyorum
Eşinize inandınız mı yoksa inanmak mı istiyorsunuz? Sinemada kız senden hoşlanıyorum diyene kadar ne sanmış durumu, kankasıyla gezmelerde olduğunu mu düşünüyormuş o ana kadar? Üstelik kızı sadece eve bırakmış sonra da binanın dış kapısından dönmüş öyle mi, ayy ne masum erkek.... Bi ağzıyla açık açık anlatmadığı kalmış yaptığı rezillikleri, bu erkekler ya çok salak ya da karşılarındakini çok hafife alıyorlar bu kadar çocukça yalanlar söylemenin başka açıklaması olamaz çünkü.4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
kardesim kendine zaman ver esine de. bir hata etmis ama ileri gitmemis. seytana uymamis aklina seni getirmis. yuvani dagitma ama burnunu surt.Pişmanım diyor ama affedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?