Yuvamızı dağıtan, özürlü kardeşime acımayan kadının sonu felaket oldu...

Evli adamla ilişki yaşayan hemcinslerim bakın görün işte.
evet dün aksam topicte evli bir adamla sevgilini olan 20 yasındaki genc kızı tartıştık eleştirdik. Çok ama çok sinirlendim bu arkadaş biraz geniş mideye sahipti
yapılan yorumlarada pişkince cvplarını okuyunca tepem attı
senin yasadığında bu ilişkinin somut hali denilebilir.

sana kardeslerine en önemlisi de annene çok üzüldüm resmen içime oturdu anlattıkların.
zamanla bişeyler düzelir sizin bir nebzede olsa yaralarınızı sardığınız gibi ama yaraların bıraktığı izler kapanmıyo,sizi anlayabiliyorum.

bu yazdıklarınız birilerine ibret olsun.

Iste kimseyi aşağılamasan yazılan öğüt dolu bi yaşam hikayesi çıkarılacak çok ders var evli insanların yuvalarını yıkmayin eden bulur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözlerimden yaşlar düştü acını hissettim yazık keşke böyle adamlar üreyemese de evlatları olmasa.. Dilerim hep çok daha mutlu olursun.

Bana da babamin takildigi bi kadin ev telefonumuzu aradiginda o...u demisti. Yasim 12 falan. Aglayarak babama anlatmistim, o kadin icin bitiyordu ya, gozu hic birimizi gormuyordu. Ben bunu soyledigimde dedigi laf ee napim simdi oldu.
Bi cocuk icin buyuk travma bunlar. Babam da anneme cok cektirdi, simdi orucunu tutar, namazini kilar ama o gunler annem mucadele etmeseydi babam yuvamizi dagitirdi.
Beni de o gunlere goturdun, icim bi tuhaf oldu. İnsallah cok daha mutlu gunlerin olur ailen ve senin.

Rabbim büyük işte alma mazlumun ahini çıkar aherte aheste demişler. Keske bitilerine bu yasadiklariniz ibret olur sizde cok mutlu huzurlu bir yaşam surersiniz Rabbim yardimciniz olsun

Rabbim yarina birakirYanina birakmaz hiç kimsenin..

Tüylerim diken diken oldu etme bulma dünyası diye boşuna demiyorlar rabbim kimsenin yanına bırakmaz inşallah bu acılardan sonra huzurlu çok güzel bir yaşamınız olur

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Ne zaman dönecek bu hesap artıkkk beddua etmek istemiyorum döner dolaşır bana gelir
ama Allah içimi biliyor babamın sürünmesini istiyorumm Allahım sen affet ama elimde değill:5::5::5::5:
Dönsün artık bu hesap gününü gün etmesin pişmanlıktan uyuyamadığı günler başını duvarlara taşlara vurduğu günler gelsinnn
bizimde sıkıntılarımız bitsiiinnn artık:14::14::14::14:

şuan iş yerindeyim o günlere indim sanki.... sandalyeye oturtmutu karınına karnına vuruyodu sessiz meleğimin.. senin yüzünden seinin yüzünden diye.. neler çektik inan denizin üzerinde buz dağı bu anlattıklarım....... Rabbim inciterek intihara kalkıştım... o kızı orda bıraktık dedeme gittik düşünsene evde tek başına aç susuz... ne diyeyimki dedeme.. kızmaya hakkım yokki babam sahip çıkmadı ben dedemden ne bekleyeyim.....

O kadar üzüldüm ki. Onu Allah affeder mi bilmem ama siz nasıl affettiniz? Yüzüstü bırakmayı anlarım, bir kadın peşinden koşmayı da anlarım ama özürlü bir çocuğu dövecek kadar gözü dönüyorsa bir adamın onu anlayamadım. Çok çok acı. Peki kardeşinizi dedeniz babanızda bırakınca anlamış mı ki annenizin kıymetini.

Sonu güzel olmuş da o kardesinizi hala yaban ellere mi biraktiniz? Ona ne oldu? Yoksa siz de mi vurdunuz yavrucaga? Almadı mi anneniz yanına? Güzel bir iş güzel bir maaş uğruna bıraktı mi o da evladini?

nasıl bir hayat taşamışsınız öyle. okurken için sızladı. ama çok şükür herşey yoluna gitmiş. anneciğiniz içinde sizler içinde.
sadece o babayı ben asla görmezdim. sanırım siz kadar affedici değilmişim demek.

Son düzenleme:
mavi önlüklü çocuklar görünce ölmek isteyişlerim.... Herkes bize sahip çıkıyo diye bana anneme iftira atan teyzem yüzünden intihara kalkışlarım...
anne babam ayrı diye girdğim iş yerilerinde evli çocuklu sapıkların rahatsızlıklarına maruz kalışım...
Baba o kadına gitme diye bi kutu ilaç içişlerim.. Mideme saldıkları hortumlar...... Anlattıklarım inan bana devede tüğ bile değil..

Ama rabbim feraha çıkardı çok şükür... şimdi rabbimden istedğim benim sessiz bi meleğim varya ablaları.. Otizm hastası...

Bi kızım olsun o sessiz meleğime benzesin adını kardeşimin adı koyayım ve konuşsun tyezesinin anlatamadıklarını anlatan bi kızım olsun rabbimden dileğim bu... Bana dua edin canlarım....
off. bunu okudum ve şimdi dağıldım,gözyaşlarıma hakim olamıyorum.:43:

Hani lütfen yargılamadan yorum yapın diye konular açılıyorya özellikle onlar okusun diye paylaşacağım derdimi.....

o kadar özet anlatmaya çalışacağım ki derdimi... nasıl başaracağım bilmiyorum beni intihara götüren derdimizi.....

3 kardeşiz.. bi kardeşim zeka engelli.... babam devlet memuruydu ama akılsızlığı yüzünden varlık içinde yoklukla büyüttü bizi...

Annem... babamın dayanılmaz dayaklarına, küfürlerine, hakaretlerine, aşağılamalarına rağmen benim hasta çocuğum var diye tam 20 yıl çekti babamı..

Küçüklüğümüzde çocuklarına kıyamayan el üstünde tutan babam bi yandanda anneme kötü davranan babam pisliğin tekiyle annemi aldatmaya başladı...

Ama annemi keşke tanısanız hala o kadar güzeldirki bizi kardeş sanarlar.. güzelliği geçtim annem hanfendiliğiyle, namusuyla dört dörtlüktür..

babam ahlaksız barlarda çalışan evli 5 yasında çocuğu olan şeytana benzeyen bi kadına ayrı ev açmalar... illa onla yaşayacağım demeler... üzerine titredği taparcasına sevdiği çocuklarını görmemeler... acılarımı unutmak için yazmıyorum burya......

hasta kardeşimi bigün öldüresiye dövmeler.... hep senin yüzzünden bu kadına katlanıyorumlar.....

annem o kadını arayıp yuvamı dağıtma benim hasta yavrum var dedi diye annemi alıp kadının ayağına özür dilemeye götürmeler... benim namuslu annemi pavyonda kendini satan kadının ayağına özre götürüyo babam demeye utanıyorum...

kadın ayak ayak üstüne atıyo... sıgara yakıyo.. annemi aşalayarak '' hasta özürlü çocuğunu yuvaya attırcam, seni boşatcam.. kocanın emekli parasını yiycem gezecem tozacam içicem... ''

ben üniversitedeyim, annemin yanında olsam gönderir miyim o kadının ayağına....

artık durum dedemlere tasınınca annemi geldi aldılar benide aldılar erkek kardeşimide aldılar .. zeka engelli kardeşimi dedem almadı.. babam onla yasayacakmışta anlıcakmış annemin kıymetini....

yasadığımız acının devede tüğünü anlatıyorum.... dede evinde yıllarca sığıntı gibi yasadım..... şeytan gibi teyzemin iftiralarıyla.... psikolojisi bozulan annemle.... içine kapanan erkek kardeşimle... babam bize acı cektirmek için kardeşim özlemi denizlide bi yuvaya verdiği yalanını söyledi oysaki bulunduğumuz şehider yatılı rehabilitasyon merkezine vermiş..

biz yıllarca ne acılar çektik... onun öncesinde biz memlkette iken yine dedem gelip annemi götürmüştü.. ben üni.ye hazırlandığımdan akrabalarımızın yanındaydım kardeşlerim babamda kaldı... kardeşlerimden ayrı kaldığım o yılları şuan anlatmaya kalbim dayanmaz....

kaç kez ölmek için yalvardım Allaha....

kardeşimi bulduk... kaldığı yer iyi çok şükür... Üni.yi bitirdim... çok dürüst çok ahlaklı bi insanla evlendim.. ufak tefek seyler olsada çok mutluyum... küçük kardeşim liseyi bitirdi inşallah üni.tercihi yaptırcaz... annem harika bi iş yerinde çalışıyo o kadar güzel ortamı ve maaşı varki... bana 1.dereceden akrabam sahip çıktı işyerinde müdür konumundayım....

yaralarımızı sarıyoruz...

babam o kadına nikah yapmadı diye kendini babamın silahı ile beyninden vuruyo... yazık 5 yasındaki çocuğunun gözleri önünde....
kimse sahip çıkmıyo ana babası bile... kadın sığınmaya atıyolar....

tesadüfen bi akrabayı ziyarete gidecekken hastanede onu görüyorum.. tanıyorum... '' Annem ayağına geldiği zaman ayak ayak üstüne atıp anneme özürlü

kızını yuvaya attırcam, kocanın parasını yiycem, gezcem tozcam hayatımı yaşıcam demişsin... Bu haldemi gezip tozcaksın... Bak Allah sana sadece

yemek yiyebilmen için sağ elini bırakmış dedim.. ''

Babam geçenlerde kalp krizi geçirdi... bi kaç yıl görüşmek içimden gelmedi.. eşim babasını 8 yasında iken kaybetmiş onun ricası ile barıştım... ama içim yaralarla dolu... emeklisine el konmuş 15 20 kez araba kazası hurdaya dönen arabalar.. batırdığı iş yerleri... öz yeğenine dolandırlmaları...
rezil bi hayat yaşıyo... ve yanımıza her geldiğinde hüngür hüngür ağlıyo...

ben annenizin kıymetini nasıl bilemedim.. gül gibi çocuklarım.. gül gibi karım varmış nasıl yaptım ..... hiç huzurlu değil....... işleri hep ters gidiyo....

etme bulma dünyası dostlar..... küçük şeylerinizi dert etmeyin... hasta kardeşim var keşke o sağlıklı olsaydı... erkek kardeşim benden daha çok üzülüyo hasta kardeşime...

Rabbimden gelmiş ne yapayım.....

öyle işte kızlar okuyandan derdimi paylaşandan Allah razı olsun.... eğer evli erkek ya da kadınla ilişkisi olan biri okuyosa bu yazımı.... sana şunu demek istiyorum

NE YAŞATTIYSAN AYNISINI RABBİM SANA YAŞATMADAN YANINA ALMAYACAK BUNA EMİN OL......

İçim diken diken oldu en çok annene üzüldüm baban olacak o adam nasıl gözü kör olmuşta o pavyonda çalışan kadının ayağına götürmüş özür diletmiş nasıl gözü kör olmuş nasıl :47: samimiyetime inanın ilk defa kk da bu kadar etkilendiğim bir hayat oldu Allah size sabır versin anneciğinize güç kuvvet sağlık uzun ömürler versin geride kalan o baban olacak adam ve o kadın kadın bile denmez ona hakettikleri hayatları yaşıyorlar daha beter olsunlar diyeceğim ama bizim gibi insanlara yakışmaz onları için yazmaya bile değmez terbiyesiz ahlaksız kadın tüh senin suratına demek nasıl isterdim pislik kadın :47:

şuan iş yerindeyim o günlere indim sanki.... sandalyeye oturtmutu karınına karnına vuruyodu sessiz meleğimin.. senin yüzünden seinin yüzünden diye.. neler çektik inan denizin üzerinde buz dağı bu anlattıklarım....... Rabbim inciterek intihara kalkıştım... o kızı orda bıraktık dedeme gittik düşünsene evde tek başına aç susuz... ne diyeyimki dedeme.. kızmaya hakkım yokki babam sahip çıkmadı ben dedemden ne bekleyeyim.....
kardeşiniz umarım şimdi çok iyidir. rahattır. canım benim ya.:50:

Ibretlik bir paylaşım, size de geçmiş olsun. Merak ettiğim bu maceranın ne kadar sürdüğü. Babanız kadının çocuğu 5 yaşındayken ona ev tutuyor, olanlar oluyor ama çocuk gene 5 yaşında hikayenin sonunda.

Hani lütfen yargılamadan yorum yapın diye konular açılıyorya özellikle onlar okusun diye paylaşacağım derdimi.....

o kadar özet anlatmaya çalışacağım ki derdimi... nasıl başaracağım bilmiyorum beni intihara götüren derdimizi.....

3 kardeşiz.. bi kardeşim zeka engelli.... babam devlet memuruydu ama akılsızlığı yüzünden varlık içinde yoklukla büyüttü bizi...

Annem... babamın dayanılmaz dayaklarına, küfürlerine, hakaretlerine, aşağılamalarına rağmen benim hasta çocuğum var diye tam 20 yıl çekti babamı..

Küçüklüğümüzde çocuklarına kıyamayan el üstünde tutan babam bi yandanda anneme kötü davranan babam pisliğin tekiyle annemi aldatmaya başladı...

Ama annemi keşke tanısanız hala o kadar güzeldirki bizi kardeş sanarlar.. güzelliği geçtim annem hanfendiliğiyle, namusuyla dört dörtlüktür..

babam ahlaksız barlarda çalışan evli 5 yasında çocuğu olan şeytana benzeyen bi kadına ayrı ev açmalar... illa onla yaşayacağım demeler... üzerine titredği taparcasına sevdiği çocuklarını görmemeler... acılarımı unutmak için yazmıyorum burya......

hasta kardeşimi bigün öldüresiye dövmeler.... hep senin yüzzünden bu kadına katlanıyorumlar.....

annem o kadını arayıp yuvamı dağıtma benim hasta yavrum var dedi diye annemi alıp kadının ayağına özür dilemeye götürmeler... benim namuslu annemi pavyonda kendini satan kadının ayağına özre götürüyo babam demeye utanıyorum...

kadın ayak ayak üstüne atıyo... sıgara yakıyo.. annemi aşalayarak '' hasta özürlü çocuğunu yuvaya attırcam, seni boşatcam.. kocanın emekli parasını yiycem gezecem tozacam içicem... ''

ben üniversitedeyim, annemin yanında olsam gönderir miyim o kadının ayağına....

artık durum dedemlere tasınınca annemi geldi aldılar benide aldılar erkek kardeşimide aldılar .. zeka engelli kardeşimi dedem almadı.. babam onla yasayacakmışta anlıcakmış annemin kıymetini....

yasadığımız acının devede tüğünü anlatıyorum.... dede evinde yıllarca sığıntı gibi yasadım..... şeytan gibi teyzemin iftiralarıyla.... psikolojisi bozulan annemle.... içine kapanan erkek kardeşimle... babam bize acı cektirmek için kardeşim özlemi denizlide bi yuvaya verdiği yalanını söyledi oysaki bulunduğumuz şehider yatılı rehabilitasyon merkezine vermiş..

biz yıllarca ne acılar çektik... onun öncesinde biz memlkette iken yine dedem gelip annemi götürmüştü.. ben üni.ye hazırlandığımdan akrabalarımızın yanındaydım kardeşlerim babamda kaldı... kardeşlerimden ayrı kaldığım o yılları şuan anlatmaya kalbim dayanmaz....

kaç kez ölmek için yalvardım Allaha....

kardeşimi bulduk... kaldığı yer iyi çok şükür... Üni.yi bitirdim... çok dürüst çok ahlaklı bi insanla evlendim.. ufak tefek seyler olsada çok mutluyum... küçük kardeşim liseyi bitirdi inşallah üni.tercihi yaptırcaz... annem harika bi iş yerinde çalışıyo o kadar güzel ortamı ve maaşı varki... bana 1.dereceden akrabam sahip çıktı işyerinde müdür konumundayım....

yaralarımızı sarıyoruz...

babam o kadına nikah yapmadı diye kendini babamın silahı ile beyninden vuruyo... yazık 5 yasındaki çocuğunun gözleri önünde....
kimse sahip çıkmıyo ana babası bile... kadın sığınmaya atıyolar....

tesadüfen bi akrabayı ziyarete gidecekken hastanede onu görüyorum.. tanıyorum... '' Annem ayağına geldiği zaman ayak ayak üstüne atıp anneme özürlü

kızını yuvaya attırcam, kocanın parasını yiycem, gezcem tozcam hayatımı yaşıcam demişsin... Bu haldemi gezip tozcaksın... Bak Allah sana sadece

yemek yiyebilmen için sağ elini bırakmış dedim.. ''

Babam geçenlerde kalp krizi geçirdi... bi kaç yıl görüşmek içimden gelmedi.. eşim babasını 8 yasında iken kaybetmiş onun ricası ile barıştım... ama içim yaralarla dolu... emeklisine el konmuş 15 20 kez araba kazası hurdaya dönen arabalar.. batırdığı iş yerleri... öz yeğenine dolandırlmaları...
rezil bi hayat yaşıyo... ve yanımıza her geldiğinde hüngür hüngür ağlıyo...

ben annenizin kıymetini nasıl bilemedim.. gül gibi çocuklarım.. gül gibi karım varmış nasıl yaptım ..... hiç huzurlu değil....... işleri hep ters gidiyo....

etme bulma dünyası dostlar..... küçük şeylerinizi dert etmeyin... hasta kardeşim var keşke o sağlıklı olsaydı... erkek kardeşim benden daha çok üzülüyo hasta kardeşime...

Rabbimden gelmiş ne yapayım.....

öyle işte kızlar okuyandan derdimi paylaşandan Allah razı olsun.... eğer evli erkek ya da kadınla ilişkisi olan biri okuyosa bu yazımı.... sana şunu demek istiyorum

NE YAŞATTIYSAN AYNISINI RABBİM SANA YAŞATMADAN YANINA ALMAYACAK BUNA EMİN OL......

Canım yaşadıklarıma diyebilecek hic bi sözüm yok :( ama sadece suni söylemek istedim. Kardeşiniz icin üzülmeyin bununla hayatı maksimum 90-100 sene evet belki bu zeka geriliğini bu kadar çekecek ama ya öldükten sonra cennete gidecek dusunsene. Ben o kadar namaz kılıyorum Kur'an okuyorum... Ama zerre kadar günahımın bedelini odicem ama kardeşin cennete gidecek insallah. 90-100 seneye karşılık sonsuz mutluluk düşünebiliyor musun ne kadar karlı bi anlaşma. Iciniz biraz olsun rahatlar belki

Ibretlik bir paylaşım, size de geçmiş olsun. Merak ettiğim bu maceranın ne kadar sürdüğü. Babanız kadının çocuğu 5 yaşındayken ona ev tutuyor, olanlar oluyor ama çocuk gene 5 yaşında hikayenin sonunda.
evet. bende bunu merak ettim. 5 yaşında çocuğu olan bir kadın ve seneler sonra 5 yaşında çocuğunun önünde intihar eden bu kadın. 1 senemi yaşadılar. bir yazım hatasımı oldu.

bugün başka bir konuda yaşadıklarınızın özetini görünce, hikayenizi acaba eski konularınızda anlattınız mı diye profilinize baktım, anlatmadığınızı görünce keşke konu açıp anlatsa dedim.
ama okuduğumdan beri ağlıyorum.

Son düzenleme:
Siz bu yazınızla vicdanlara seslenmişsiniz ama böyle bir hayatı tercih eden erkek ya da kadınlarda vicdandan eser olduğunu pek zannetmiyorum. O yüzden yazınız yine bizim gibi o durumları iğrenç bulan insanları yaralar da o kadınların canı zerre acımaz :50:

Bi yerde haklisin canim... 20 yasinda bi kiz var evli adamla birlikte ne yapayim diye yahilamadan lutfen diye konu acmis belki plurda sogru yolu bulurlar siye actim konuyu... Allah hepsini islah etsin neler yasayacaklarini tahmin bile edemez.. vebal almak cok kotu

Back
X