Yuvasından düşmüş kuş gibiyim...

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.741
9.774
358
İçimde bitmeyen sancılar var... Birinin rüzgarına kapılmıştım... Çok sevdim. Olmadı. Sevdiğim adam gitti başkasıyla evlendi. Acımla ölmeden biriyle tanıştım. Geçen yıl kasım ayları falan... Yağmurlu bir gündü. İlk önce o gözle bakmadım ama,beni çeken bir şey oldu. Hayatımda önemli bir yerde duracağını biliyordum. Hani onu görünce bomboştum da,sanki uzak durmam gereken bir şeydi...
Günler ayları kovaladı... O ara onu hiç görmedim...
Eskisini de unutup yoluma bakmam gerekirdi. Cuma günleri camiye,türbelere gidip dua eder,geceleri ya da sabah ezanına uyandığım zaman Allah'a dua ederdim. İçim ferahlardı... Sonra bu insanla yine denk geldik. Sürekli karşıma çıkıyordu istisnasız. Olmayacak yerlerde bile.... Nasibimdir diye düşündüm çünkü sabahın köründe bile denk geliyordum. Sokaklar tenhayken,hafta içi aynı markette,hatta hastanede bile... O da bir bakışmalar,beni görünce gözleri parlamalar falan... Yürürken gidişime bakmalar,gözüme sürdüğüm fara kadar. İş icabı aynı yerdeydik de... Bir anlam ifade etti artık. Hatta gönlümde çiçekler açtırmasına izin vermiştim.
Bir baktık en yakın arkadaşımla aynı üniversiteden mezun olmuş.
Aslında buraya yazılacak çok da şeyim var bir başkasıyla olduğunu duydum. Gitmişler,gezmişler.. Hani o da yeniymiş ama en azından bari bana bir şeyler kıpırtısı var dedirtecek kadar yansıtmasaydın be... Bir arkadaşım selam verince bana bakarak içini çekti ve "merhaba" dedi... Yakın bir ortak arkadaşımız daha var. Onun gittiğini bile bilmiyor. Şuan yollarımız ayrılacak. "Gidiyormuş,üzüldüm... Görüştüğün zaman selamlarımı ilet." diyebildim sadece. İrdeleyemedim.
Bazen,o hayatıma girdikten sonra göğüs ağrılarım başladı. Kalbim çok acı veriyordu. Hissediyordum... Bu ay 2 kez regl olmuşum... Hala küçük bir kız çocuğu gibiydim ama o,içimdeki bebeği öldürmek zorunda kaldım... Her sevda bir bebektir aslında ve onu içinden söküp atmak da her anlamıyla bir kürtajdır... Bilmiyorum. Hissizim. Sıkışıp kaldım. Yuvasından düşmüş kuş gibiyim...

Bir arkadaşım selam verince bana bakarak içini çekti ve "merhaba" dedi... Yakın bir ortak arkadaşımız daha var. Onun gittiğini bile bilmiyor. Şuan yollarımız ayrılacak. "Gidiyormuş,üzüldüm... Görüştüğün zaman selamlarımı ilet." diyebildim sadece.

Anlayamadım çok şu kısımları.
Ama bir sey de yaşamamışsınız biraz fazla mı hassassınız acaba sanki.

İki kez regl olmak normal değil.
Hormonların dengesizleşmiş.

Hormon çok önemli bi mevzu.
İnsanın bütün kimyasını değiştiriyor.

Bu kadar hassaslığın altından sağlık problemi çıkmasın.

İnanın ki öyle... Bir an önce anneme kavuşmak istiyorum. Evde keller,börekler,yemekler yaparken salonu toparlarken o ruhu unutmak istiyorum.

Şimdi sokakta biri sana gözünü dikip bakarsa sen de ona bakarsın gayri ihtiyari. Evet, biraz tesadüf karşılaştınız sen bakınca o da bakmıştır onun için belki hiç anlam ifade etmezken siz sanırım önceki ayrılığın acısını atmak istemişsiniz. E tabi bu da elinizde kalınca öncekinin de acısıyla birleşince hayata bakış açınız kararmış bence bir süre kendinizi dinlenmeye alın. Her şey ilişki aşk degil zor kolay degil unutmak hele de çok severken unutmak ama unutuluyor sadece zaman geçmesi lazım. Neleri unuttum şu an düşününce vay be 5 sene olmuş diyorum mesela da o ilk senelerin dili olsa da konuşsa. Boşver et..

Ben aşık olmayı da , aşkın peşinde zihinsel sürüklenmeleri de seviyorum. Birşey yaşadiniz ,yasamadiniz bilmiyorum ama sonuçta aşık olmuşsunuz ve o dönem sizin için güzel gunlermis.Her askin illaha da vuslatla bitmesi mümkün değil ama bu kötü bir şey de değil.

Konuşsalar... Sonsuz bir yankı uyandıracak kadar boş geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…