- 30 Ocak 2014
- 4.741
- 9.774
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Ruhen değil bedenen yaşıyorum yalnızca.Roman denemesi gibi.
Fazla hassaslık, bu dünyaya ait değil .
Var daha.. Var da yazmaya eriniyorum. Kalbim acıyor.hiç bişey yaşamayıp sadece bakıştınız mı? bu hale gelmeniz aşırı geldi.
Firaz fazla düşünen bir kadınım galiba... Yüreğim para pare.hiç bişey yaşamayıp sadece bakıştınız mı? bu hale gelmeniz aşırı geldi.
Firaz fazla düşünen bir kadınım galiba... Yüreğim para pare.
Biraz* olacak o. Yanlış da yazmışım:))hiç bişey yaşamayıp sadece bakıştınız mı? bu hale gelmeniz aşırı geldi.
TeşekkürlerSevmediğim yazım tarzı nickinizle hiç uyuşmayan hassaslık.
Aranızda bir şey olmadan bu kadar tutulmak çok ilginç
Biraz* olacak o. Yanlış da yazmışım:))
İnanın ki öyle... Bir an önce anneme kavuşmak istiyorum. Evde keller,börekler,yemekler yaparken salonu toparlarken o ruhu unutmak istiyorum.İki kez regl olmak normal değil.
Hormonların dengesizleşmiş.
Hormon çok önemli bi mevzu.
İnsanın bütün kimyasını değiştiriyor.
Bu kadar hassaslığın altından sağlık problemi çıkmasın.
Kekler*İnanın ki öyle... Bir an önce anneme kavuşmak istiyorum. Evde keller,börekler,yemekler yaparken salonu toparlarken o ruhu unutmak istiyorum.
Konuşsalar... Sonsuz bir yankı uyandıracak kadar boş geliyor.Şimdi sokakta biri sana gözünü dikip bakarsa sen de ona bakarsın gayri ihtiyari. Evet, biraz tesadüf karşılaştınız sen bakınca o da bakmıştır onun için belki hiç anlam ifade etmezken siz sanırım önceki ayrılığın acısını atmak istemişsiniz. E tabi bu da elinizde kalınca öncekinin de acısıyla birleşince hayata bakış açınız kararmış bence bir süre kendinizi dinlenmeye alın. Her şey ilişki aşk degil zor kolay degil unutmak hele de çok severken unutmak ama unutuluyor sadece zaman geçmesi lazım. Neleri unuttum şu an düşününce vay be 5 sene olmuş diyorum mesela da o ilk senelerin dili olsa da konuşsa. Boşver et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?