asinazcım hiç korkma, sonay hanıma gidiyoken malatyada hiç leke kalmadı benim yüzümde yazın gidiodum hem de tam leke kalcak zamandı. Hatta bu ara yine malatyadayım kendisine uğricam tekrar :) activanın çok feci reklamını yapmışlar ya çok cafcaflı görünüyo gecenlerde önünden geçtim ama fos cıkıyo küçük şehirlerde öyle yerler.
dün yüzüme iğneli epilasyon yaptırmışdım bu sabah kalkdığımda gözlerime ınanamadım yuzum davul gibi şişmişdi bu normal mıdır? arkadaşlar
killarin yogunlugu ve kalinligiyla ilgili degil. ne kadinlar, genc kizlar gordum, sahit oldum da oyle biliyorum (ne kILLar gordum demeyeyim). mutlaka bitiyor ve bir daha cikmiyor.
ben Konya'da yaptirdim, yapan kisi uzun suredir yapiyordu, Konya'da herkes ona gider. ama cok da tecrube isteyen bir is degil sanki, herkes ayni sekilde bitirir bence.
canım gittiğim yer ankarada eda güzellik salonu yaz internete adresi tel numarası falan hepsi çıkıyo buraya yazamıyorum bıldiğim kadarıyla yasak
rsavinc hangi bölgelerine yaptırdın alexandrite ı ???kollara ve yüze alex yapılmamalı
hatta bacaklarındaki tüyler inceyse oralara da yapılmamalı
ben vücudumun hre yerine yaptırdım lazeri.yapan kişi eline neresi geldiyse makinayı doğrıltuyordu .ben böyle tüylenme yaptığını bilmeden bile kalın olmayan yerlere dokunma diyordum sağlık açısından ne kadar ısın az alırsam o kadara kardır mantığıyla. sonuçtada kollarımın üst kısmı sırtıma yayılır tarzda,belimde, yanaklarım çenem ki çenede kıl nasıl olur ben bilmezdim sayesinde hepsini tatmış oldum. belimde resmen tüyler saç gibi uzuyor. delireceğim nerdeyse. zaten ben bu olayda bir tuhaflık var diyerek bıraktım farklı bir şehrde yaşıyordum o ara. tek lazer merkeziydi ve özel bir hastaneydi. bunların başıma gelebileceğini düşünmemiştim.
şimdi denize düşen yılana sarılır modunda iğneli epilasyon merkezi arıyoum. illa da uzmanına gitmek lazım ama kim biliyor ki kim uzman. buarda doğru şeyler bulabileceğimi sanıyordum ama sanırım buraya da reklam kokan mesajlar atılıyor. çevrem de de bilen giden yok.:))) ayyy çıkmaz sokaklardayımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?