İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

sonay hanım iyi cnm müşterilerini de gördüm hiç leke yoktu onlarda.inş bende de kalmaz.ama benim bi önceki gittiğim yer yani activa mahvetti benim yüzümü.bi de lazer tabi.tüyler çok sert ilk seansta böyle cildim çok reaksiyon gösterdi sanırım.bilmiyorum ama bnu iş için gerçekten sabır lazım.acısı çok kötü ya.bunun bi yolu yok mu ya..tıp bu kadar ileriyken şu acıya bi çare bulamadılar mı hala.

1 günde kabuklanır mı iğnenin girdiği yerler?Yüzümde beyaz küçücük noktacıklar var incelediğimde?

çene altı kaç dakika sürüyor kaça mal oluyor dk.kaç tl ayrıca dk tutuluyor mu yoksa ortalama mı dk hesaplanyor lütfen bilgi verin

ya arkdslar benm ıgnelıye baslayalı 13 gun oldu ve normalde eskıden yüzümü ağdayla aldıgımda 11.gunde cıkardı sımdı bazı bolgelerde de aynısı oldu ya 11.günde cıktı(( demek kı kıl kokunu tam yakamamıs mı cımbızla cekerken cok az hıssetmıstım cunku acaba yakamadıgından mı aynen agdadan sora aldıgım gıbı 11.günde cıktı ya ck moralım bozuk ne dusunuyosunuz???

ben 18e girecem nisan ayında. hormonal bir rahatsızlıktan ötürü çenemde kalın kalın tüyler var birde şu ayva tüyleri bende sert bayağı lazer yaptırmak istedim yapan bayan önermedi iğneli yaptır lazer yaparsan dağılacak yazık parana dedi.iğneli yaptırmayı düşünüyorum çeneme birde şu ayva tüylerine.kabuk tutuyor falan deniliyor ya o ne zaman düşüyor?uzun mu sürüyor kabuğun düşmesi.Bir de ne zaman tam anlamıyla biter neye göre yani kıl ne kadar sertse o kadar çabuk mu bitiyor?

ya arkdslar bsey sorcam ben 1 seans ıgnelıye gıttım 12.gunde cıktı sımdı 1 ay gectı aradan uzadı ama kısalttım e sımdı tatıle gıdıcem gunesten yana sıkıntım yok yaralar gectı ama acaba dıyorum agdayla alsam yaptıgım 1 seans bosuna mı gıder??

dün yüzüme iğneli epilasyon yaptırmışdım bu sabah kalkdığımda gözlerime ınanamadım yuzum davul gibi şişmişdi bu normal mıdır? arkadaşlar

Nasıl ya bu yorumu okudum ve çok kötü oldum bugn 2.seansıma gttim 1.sinde olmamştı şişlk hala var kabklanma olmamalı diosnzda yapan kişi ble olur dio sonra o kabklar kendiliğnden düşermiş bide lütfen biri bana cevp versn çok küçk bir bölgede de çene altmda sarılık oldu iltihap mı kapmş ne olmş fucidin pomad önerdi yapan bayan onu sürüorum. Yorumlarıda okudum iğneli uzun süren bir yöntemmiş. kısa sürüo dienler olmştabenneyaptımki

Konyada nereye gittiniz bana söylermisinz bnde konyadayım bsk hastanesine gidiyorum ve bana çok uzun süre gelmelisin dediler çene altnda kçk bir bölge için:çok üzgünüm:

arkadaşlar kujum la aynı durumdayım onun gittiği iğneli epilasyonun adresini bilen varmı acaba yazarsanız seviniirmm ozel mesaj atma hakkım yok henuz

canım gittiğim yer ankarada eda güzellik salonu yaz internete adresi tel numarası falan hepsi çıkıyo buraya yazamıyorum bıldiğim kadarıyla yasak

arkadaşlar bende iğneliye gitmek istiyorum yüz için güvenilir yer ve memnun kaldığınız yer varsa lütfen bana söyleyin avrupa yakasında lütfen

arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim psikolojım berbat durumda...

ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.

şimdii benim derdim iğneli epilasyon...
çaresi iğneli epilasyon herkes aynı şeyi söylüyor. ama uzmanına yaptırmalısın diyorlar. nerde bu uzmanlar istanbulda nereye gidebilirim yardımcı olun bana lütfen...denemiş ve memnun kalmış kişiler bana yardımcı olsun lütfen. insan içine çıkamıyorum resmen bu çoğalan tüyler yüzünden. psikoljım bozuldu.

canım bendel senın durumundaydın pisikolojım bozulmuşdu hatta ben o kadr abartmışdımkı evden dışarı çıkmıyodum şimdi ise hiç aklıma bıle gelmıyo çözümü olmadıgını düşünuyodum gitmediğim lazer merkezı ve iğneli epilasyoncu kalmadı ankarada en son eda ablayı buldum ankara kızılayda 5 seans falan yapdı iğneli epilasyonu bana şimdi bi kaç tane anca çıkıyo sanırım bı 3 seans daha gitsem ''0''lanacak yuzum ankarada olsaydın onerım kesinlıkle eda abla olurdu ama ıstanbulda onerebılecegım bı yer yok şunuda belırteyım kesinlıkle çözüm yuz bölgesi için iğneli epilasyon hiç bir lazer epilasyon makınası yuz tüylerini bıtırmez

evet bu gerçeği öğrendim artık maalesef .senin yüzünde delikler yada lekeler oluştumu.? hiç şikayetin varmı? yani mesela ben lazeri ne kadar araştırdıysam da bu bela başıma gelmeden ince detayları öğrenemedim. tecrübe ederek iğnelide de hezimete uğramak istemiyorum nelere dikkat edilmeli vs gibi bana tavsiyede bulunursan sevinirim. ben bunu gerçekten benim gibi sorunu olup da faydasını gören gerçek kişilerden öğrenmek istiyorum.

rsavinc hangi bölgelerine yaptırdın alexandrite ı ???kollara ve yüze alex yapılmamalı
hatta bacaklarındaki tüyler inceyse oralara da yapılmamalı

ben çene bölgesindeki tüyler için iğneliyi kesinlikle tavsiye ederim iyi uzman bulucan tabiki tavsiye üzerine git mutlaka
ben de iz meselesine çok kafayı taktım çünkü vücudum zor iyileşiyo iz kalıp kalmayacağını kestiremiyorum ancak yüz vücuda göre daha kolay iyileşiyo yüzde de özellikle çene bölgesi daha az hassas bıyıkla ilgili problem yaşayanlar var ben yaptırmadığım için bi şey söyleyemem ama biraz da kişinin cilt tipine bağlı bu iyileşme süresi
yapıldıktan sonra yara iyileştirici bi krem sürebilirsin ama pomad kullanma çok yağlı olduğu için sivilce yapıyo sen eczacısın galiba bu kremleri falan daha iyi bilirsin
onun dışında ben vücudum için antibakteriyel pudra kullanıyorum çok kuruyup kaşınırsa da krem sürüyorum ilk iki gün su değdirmemek en iyisi ama ben yüzümü sadece ilk bi kaç saat yıkamıyorum çenem de tek tük iz var onlarda dikkat çekmiyo ve geçebilecek türden yüzeysel izler yani delik deşik olmadım ben de sivilce izi bile iki üç ayda geçiyo bazen

rsavinc hangi bölgelerine yaptırdın alexandrite ı ???kollara ve yüze alex yapılmamalı
hatta bacaklarındaki tüyler inceyse oralara da yapılmamalı

ben vücudumun hre yerine yaptırdım lazeri.yapan kişi eline neresi geldiyse makinayı doğrıltuyordu .ben böyle tüylenme yaptığını bilmeden bile kalın olmayan yerlere dokunma diyordum sağlık açısından ne kadar ısın az alırsam o kadara kardır mantığıyla. sonuçtada kollarımın üst kısmı sırtıma yayılır tarzda,belimde, yanaklarım çenem ki çenede kıl nasıl olur ben bilmezdim sayesinde hepsini tatmış oldum. belimde resmen tüyler saç gibi uzuyor. delireceğim nerdeyse. zaten ben bu olayda bir tuhaflık var diyerek bıraktım farklı bir şehrde yaşıyordum o ara. tek lazer merkeziydi ve özel bir hastaneydi. bunların başıma gelebileceğini düşünmemiştim.

şimdi denize düşen yılana sarılır modunda iğneli epilasyon merkezi arıyoum. illa da uzmanına gitmek lazım ama kim biliyor ki kim uzman. buarda doğru şeyler bulabileceğimi sanıyordum ama sanırım buraya da reklam kokan mesajlar atılıyor. çevrem de de bilen giden yok.:))) ayyy çıkmaz sokaklardayımmm.

geçmiş olsun canım

ufak bi bölgene deneme yaptırıp sonuca göre hareket et her reklamı yapılan ürün kalitesiz olmadığı gibi her reklamı yapılan uzman da kötü değildir ama dikkatli olmak lazım ben bu forumu daha evvel okusaydım dharmamed e asla gitmezdim çünkü zaten gidenler memnun kalmamışlar forumlar bu yönden faydalı canım sen hem bu forumu hem de başka forumları bi tara tavsiye üzerine gitmek en iyisi

canım senı mahvetmişler ya nasıl o hale getırmışler iyi bir uzman bul guvenilebılır yerlerı sec vede bu lazerı nerde yaptırdıysan bızlerede söyle aynı duruma düşmüyelim inşallah kurtulursun canım bu tuylerden gercekten cok üzüldüm

sinir oldum ben de hangi özel hastaneyse artık o hastaneye hesap sormadın mı
umarım benim de başıma gelmez ben de yeni başladım kıllardan kurtulamak için gidiyosun bi de artıyo benim ilk gittiğim yer deki estetisyen de çok iyi niyetliydi fakat çok bilgisizdi oraya yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…