İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

merhaba bayanlar;
bendee paar günü yaptırdım iğneli epilasyon yüz bölgeme. çene altımda artık sakaldan farkısız ve okadar cok kıllar oldu ama ben ağda mağduruyum. bişe olmaz deyip yapıştırdı kuaförüm sonra kıla döndü hepsi yoksa ince tüy gibiydi hepsi.

yapan kadın bana bir çoğu hiç çıkmıyacak on gün sonra tekrar gel dedi ben arkadas vasıtasıyla gittim oraya. kısmen girmiş gittiğimde çıkanlarla birlikte bıyık bölgesinede giriem dedi buarada bende ayva tüyleri var elmacık kemiklerimin üerinde onlarada girdi bira uzun ve kısmen koyuları alıyorum şimdilik dedi. ikinci gidişimde onlarada gireekmiş. birde bana bol bol pudra sürdü bugün sadece pudra sür acılan göenekler tıkansın mikrop yada dolma olmasın dedi bende oyle yaptım. korkumdan bugün yıkdım yüümü ertesi günden itibarende pebanten kullnamya başladım. ama şimd, çene altım minik minik kabuklarla kaplı yüümdekiler o kadar belirgin olmasada var. ve yüüm lekelnemeye çok müsait benim korkum iz kalırsa diye size bunun için öneride bulundularmı koruyucu dışında kullanılacak krem falan...

benim dudak üstüm çok gür olmamakla birlikte vardı.iğneli epilasyon yaptırdım 4 seans ta bitti gayet de memnun kaldım.

ben de istanbulda bi yerde gittim sadece dudak üstü için..bana da pudra verdi sonrasında.bayağı bi kırmızı oluyor gerçekten..

ben de istanbulda bi yerde gittim sadece dudak üstü için..bana da pudra verdi sonrasında.bayağı bi kırmızı oluyor gerçekten..

arkadaşlar anlamıyorum ben benim epilasyoncum kesinlikle pudra sürme dedi.sadece bepanten plus sür dedi. bazıları da bolca pudra sür diyo .yaptıran arkadaşların yorumlarını alabilir miyim acaba...

arkadaşlar anlamıyorum ben benim epilasyoncum kesinlikle pudra sürme dedi.sadece bepanten plus sür dedi. bazıları da bolca pudra sür diyo .yaptıran arkadaşların yorumlarını alabilir miyim acaba...

banadda sadee buggun pudra akşam bepanten sürersin dedi bu arada cumartesi yaptırdım ben 2 gün hiç yıkamadım yüzümü en az 24 saat demişti sanki sivilelerimi sıkmısım gibi öellikle çene altım kabardı.suan iğne giren her yer kabuk kabuk ama arkadasımda kesinlikle geçeeğini söyledi. ben neden pudra dedim yaptırıp dışarı cıktığımıdan gözenekleride atıklarından içeri toz kir ggiripte iltihabi olmasın demişti. ertesi gün hatta bir iki yer de irinlenme gibi beyaz olmustu ama hemen söndü. ben ilk ke yaptırdığımdan ne derlerse onu yaptım belki yapandan yapana değişiyordur ama giden arkadasım kadındanda sonuçtanda çok memnun..

Merhaba arkadaslar.Benım aklım karısmıs durumda. Bıyık bolgem sıyah cenemde ıse sıyah ve beyaz sert tuyler var. Bende ıgnlı epılasyon yaptırmaya karar verdım.tamamen bıtmesı ıcın. Bıyık bolgesıne tumden ıgnelı yerıne lazer ceneye ıgnelı ve lazer yaptırsam nasıl olur.Bır yakınıma oyle yapılmısdı yapan yerden menmun kalmadı iz kaldı bıraz .Ama her ıkı yerde bıttı sayılır.
Bu sekılde deneyen oldumu. Bıyık bolgesıne ıgnelı dusunsem cok acımaz mı sonucda orda daha cok sıyah tuylervar ya:18:
Nasıl yaptırsam acaba yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ona gore gıtmem lazım. Istanbul anadoluyakasındayım.Bu taraf ıcın ıkı secenek var.Handan hanım ve modoko da zeynep hanımdan bahsedılmıs genelde.

Teşekkurler

sevgili gülperi ben şahsen ikisini de denemiş biri olarak yüz bölgesi lazerini asla önermiyorum Çünkü ince tüyleri tetikliyor ve müthiş artırıyor..şu an iğneliyle bu problemimden kurtulmaya çalışıyorum

canımsın kurtulalım da başka birşey istemiyorum.hepimiz kurtulalım bu gıcık kıldan tüyden memnun kaldıysan ben daha da mutlu oldum canım benim.
canım özelden mesaj atamıyorum .ben biraz evham yaptım herhalde .neyse bekleyip görücez ...sana güveniyorum, ben de kurtulucam senin gibi inşaallah...

Ben lazer yaptırmıştım yüzüme ve çok pişman oldum ,çünkü arttırtı felaket biçimde ,neyse şimdi iyi bir epilasyoncu buldum da çok şükür azaldı ve yakında kurtulacağım ,lazeri yüze hiç tavsiye etmiyorum

valla yüzze lazer kesinlikle yaptırma derim çünkü tüm tüyleri gördüğünden çoğaltıyor. bana yapan bayan hepsini birden almıyor mesela uzun ve sertleri alıyorum diyor doğal dursun kademe kademe giriem diyor yani bir kısmı bitirip diğeri gibi hatta bana kollarınıda yapalım dedi off nasıl biter dedim ayni şekilkde dedi bir hafta bir kol bir hafta bir kol yada kısım kısım zaten öyle lazer gibi kısa sürede olmadığından bikerede olmaz dedi. kesinlikle lazer hiç bir yerine sürdürme dedi ben yüzümde ceneme 3 kez yaptırdım ofofofofofffff ene altlarım berbat ccıktı...

bende üsküdarde tülay hanıma gidiyorum referansla gittiğim bi yer öyle çok lüks bi yer diyemem ama işini bilen bir bayan yıllardır bu işi yapıyor. seansıda saati 75 tl yüzze bir saate yakın çalışıyor zaten.iğneside 30 tl.
fiki rolur umarım...,

bu arada acı sorunu için emla krem kullananlar var özzellikle dudak üstündeki o çukur alan acıyomus bende emla sürüp yaptırmayı düşünüyorum ağdada kullanmıştım hiç bişey hissedilmiyor..

canım sen nereye yaptırıyosun memnun musun azalma falan var mı bilgi verir misin :/

ben zeynep polata gidiyorum.şimdilik memnunum .ama azalmayı anlamam için biraz zaman gerekecek sanırım henüz 2. seansımı yaptırdım .inş. iyi sonuç alıcam diye umuyorum

iğneli epilasyonda iz kalmıyormu ben yıllarca yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım tüyler zamanla kıl oldu bir taraf bitti derken diğer tarafta çıktı, derken 10 gün yüzümde yaralar kabuk tuttu, tam bir felaketti,yalnız koltuk altım biteli 8 yıl falan oldu daha da tek tüy çıkmadı alt bacakta da gözle görülür azalma oldu sonra bakırköyde lazer merkezine gittim ve tüm vücutta çok iyi sonuçlar aldım yüz hariç tabi...En son başka bir merkeze yüz için gittim yeni bir makine gelmiş son sistem diod değil ama, 2 ayı geçti hala çıkmadı ki kalan tüylerin çoğu ince ve cılızdı...Bence lazerden çok da korkmayın örneğin bacaklarımda kollarımda 2 yıldır birşey çıkmıyor...

inşallah canım ya inşallah başka bir sey istemiyorum nefret geldi bu kıllardan siteye gırmeden once bazı zamanlar bütün dünya kılsız dertsiz bır ben dertli gibi hissettigim anlar oluyordu ama aynı sıkıntıyı yasayanlarla konusunca derdı hafifliyo insanın

kesinlikle katılıyorum .bir de insanın etrafındakiler hepten tüysüz olunca daha bi dertleniyorsun inan ...

Gulperi kullanıcısından alıntı

Merhaba arkadaslar.Benım aklım karısmıs durumda. Bıyık bolgem sıyah cenemde ıse sıyah ve beyaz sert tuyler var. Bende ıgnlı epılasyon yaptırmaya karar verdım.tamamen bıtmesı ıcın. Bıyık bolgesıne tumden ıgnelı yerıne lazer ceneye ıgnelı ve lazer yaptırsam nasıl olur.Bır yakınıma oyle yapılmısdı yapan yerden menmun kalmadı iz kaldı bıraz .Ama her ıkı yerde bıttı sayılır.
Bu sekılde deneyen oldumu. Bıyık bolgesıne ıgnelı dusunsem cok acımaz mı sonucda orda daha cok sıyah tuylervar ya
Nasıl yaptırsam acaba yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ona gore gıtmem lazım. Istanbul anadoluyakasındayım.Bu taraf ıcın ıkı secenek var.Handan hanım ve modoko da zeynep hanımdan bahsedılmıs genelde.

Yüzüne lazer yaptırma bencede arttırıyor,iğneli kesin çözüm oluyor ben de yaptırıyorum zeynep hanımı kadıköy moda da yeri tavsiye ederim eli çok iyi ,

merhaba arkadaşlar

iğneli epilasyon hakkında birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1. iğneli epilasyon lazer epilasyon gibi ters tepip daha fazla tüy çıkarır mı
2. hormon bozukluğu olanlar da yaptırabilir mi, yani hormon bozuklğu sebebiyle tüyleri fazla olan kişiler için kesin çözüm müdür
3. ücretleri ne kadardır

yüz ve çene bölgem için düşünüyorum önerir misiniz

Merhaba. iğneli epilasyon daha fazla tüy çıkarmaz. Tek tek kıl köküne müdahale edildiği için diğer tüyleri uyarmaz. Ben yaptırıyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım ama başkalarını bilemem.
Evet hormon bozukluğu olanlar da yaptırabilir ama doktor tedavisi ile birlikte. Çünkü ilaçla tedavi yeni kıl oluşumunu engelliyor. Ben bir süre doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra başladım iğneli yaptırmaya. Bende de hormon bozukluğu var. Aldactone 100mg ve diane35 kullanıyorum tabi doktor değerlerine göre ilaç veriyor. Düzenli kullanmak çok önemli. Eğer hormon bozukluğu varsa doktora gitmeden iğneli epilasyon yaptırılırsa yeniden tüyler çıkabilir. Sorunu önce içten yok etmek gerekir. Bu konuda doktor tedavisi önemli.
Ücreti epilasyonu yapan kişiye göre değişiyor ama iğne izi ve leke kalmaması için iyi bir uzman bulmak şart.

Evet yüz ve çene bölgesi için öneririm ama çok iyi araştırıp bu işin ehli birine yaptırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…