- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
Canım ne yaptın ? :112:
devam değişiklik yok ulaşım sorunları nedeniyle fikrimi değiştirmakten vazgeçtim :) senin nasıl gidiyo memnun musun?
Mayıs başında gideceğim tekrar 1 saatlik randevum var şuanlık bir sorun yok aldığı yerlerden fazla çıkma gibi bir durum yok çokta çıkmadı sanırım lazerden daha uzun sürüyor çıkması ya da yaptıkça bitiyormu azalıyor mu lazer öyle değildi ya o yüzden hep tereddütlüyüm işte:82:
lazer gibi diil tabi :) biraz daha sabır gerektirio. ben yaklaşık 5-6 aydan sonra azalmaya başladıgını farkettim. tabi kişiden kişiye değişio bu süreler. ama şuan da baya baya azaldı şöyle ki artık 1 ayda cıkanlar rahatsız etmio inceldiler ve azaldılar çok şükür. ilk başlarda bi hayaldi benim için bu geldiğim nokta :)
Benim lazerle bayağı azalmıştı ama yayıldı tüm yüze boyuna resmen ince sakal gibi tüy şeklindeler çok siyah olmasalar da siyahlar yani o yüzden şuan buna bile şükrediyorum inşallah 1 seneden fazla sürmez de kurtarırım bayan 1-2 sene aralığında dedim razıyım lazerle 7 seneden fazla uğraşan bir insan olarak
7 sene de baya fazlaymiş ya :) ben 2 sene lazere gittim ve dediğin gibi çıkmayan yerdende çıktı. inşallah sende kurtulursun şu sevimsiz tüylerden canım :)
Merhaba arkadaşlar, ekim'13 den beri iğneli epilasyona gidiyorum (yüz/boyun/çene) yüzüme liseden beri ağda yaptırıyordum. En son üç kere yandı. Ve zamanla yüzümün sol tarafında renk tonu değişikliği olduğunu farkettim. Ve iğneli epilasyona başlaman gerektiğini anladım. Biz ailecek tüylü şeftali gibi olduğumuzdan 😄 ablam zamanında lazer yaptırmıştı.. Ama lazer bildiğiniz gibi ince tüyleri kalın, kalın tüylerii ince yaparak uzun zamanlı bir döngü yaratıyorr (yüz bölg).. Ve bende bunu bildiğim için iğneliye başladım. İğneli epilasyonumu yapan kişi uzman, eminim sizin gittiklerinizde öyledir. Ama unutmayın bu iş sabır işi. Bir tüy de yaklaşık 40 tane kök var. Her bir atışta kaç kök yok oluyor bilinmediğinden zamanla anlıyorsunuz yok olup bittiğini. Bir defada sonuç beklenmemesi gerekir. İşlemden sonra minik kabuklar olacaktır. Bu kabukların olması deriyi yaktığı anlamına gelmiyor. İğne derinizin altında elektrik veriyor kabuklanması çok normal. Kabuklara dokunmayın bırakın dökülsün. Ve güneş kremi kullanmadan çıkmamanızı tavsiye ediyorum. Güneş normal tende bile iz bırakır çünkü. Ayrıca eğer tüyleriniz çok kalınsa ( ki beyaz-sert kıllar siyah-sert kıllara göre daha sabır ister) daha büyük kabuk olması çok normal.. Şimdi soracaksınız prenses senin 8 aylık sonucun ne diye :)) şöyle söyleyeyim, ben çok istikrarlı davranıp her hafta 30 dakka yada 15 dakkalığına mutlaka gittim ve yanaklarım bitti, şimdi boyuna başladık. Epilasyoncum çok fazla elektrik verip yüzümü yormak istemediğinden bir saatten fazla çalışmıyor.. Ve eminim bir 8 ay daha gitmem gerekecek.. Ne demiştik, bu iş sabır işi. Dayanın ve ömür boyu rahat olmanın tadını çıkarın :)) sevgiler,
Arkadaşlar Selam,
Taksim'de Ayten Hanım'ın olduğu yerin adını, adresini arıyorum ancak bulamadım henüz. Gidenler, bilenler bu bilgiyi paylaşabilir mi? Özel mesaj olarak da atabilirsiniz.
Çok teşekkürler..
Benim lazerle bayağı azalmıştı ama yayıldı tüm yüze boyuna resmen ince sakal gibi tüy şeklindeler çok siyah olmasalar da siyahlar yani o yüzden şuan buna bile şükrediyorum inşallah 1 seneden fazla sürmez de kurtarırım bayan 1-2 sene aralığında dedim razıyım lazerle 7 seneden fazla uğraşan bir insan olarak
Bana niye kimse yardım etmiyoorsiz iğneli için nereye gidiyorsunuz bende lazer magduruyum kaç senedir uğraşıyorm düzgün yapan iğneli bir yer arıyorum yardım edin lütfen.
İstanbul'da mı ikamet ediyorsunuz ? ben gittiğim yeri önerebilirim şuanlık bir sorunum yok memnunum
Evet istanbuldayım söylerseniz sevinirim
Arkadaşlar 18 yaşındayım yüzümde aşırı tüy var çok rahatsız edici derecede lazere başladım ama tüm yüzüme yapmadılar sadece favori bölgesine yaptılar hala azalma yok çok kötü görünüyor lütfen yardımcı olun iğneli lazerle ilgili nereye gidebilirim
lazere bir daha gitme,iğnelide iyi bir yer bulmak sıkıntı,
ama ne yap et iyi bir yer bulup iğneliye git.
lazer alanı genişletiyor,sakın bir daha gitme.
İyi bir yer bulmak gerçekten zor biri yardımcı olabilirmi
Canım ben yeni taksimde bir yere başladım mine hanım 3 katl simt sarynn arasında ki sokakta tatlı bi hanım güvende veriyor bidaha lazere gitme derim ama iğneliyle çok rahat kurtulursun benim yüzümü kaç seanslk lazer mahvetti zaten
Zeytinburnu-Merter metrobüs durağında Marmara Forum garden office binasının içerisinde bulunuyor Elit özel polikliniği diye google da aratırsan rahatlıkla randevu alıp görüşmeye gidebilirsin randevuları dolu oluyor genelde ama uygun bir zaman söylerler muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?