- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Merhabalar ben de istanbul dayım.Çene altımda tüylenme var çenemde de birkaç tane...ama çok korkuyorum iz kalır mı diye.Nasıl bir süreç oluyor biraz bahseder misiniz?İz oluyor mu olursa ne kadar sürede geçiyor..sanırım yazın yapılması da sakıncalıdırlütfen biraz aydınlatırmısınız beni
Şöyle söyliyeyim 2-3 gün kızarma oluyor nokta nokta ama sonrasında iz falan yok krem sürüyorum 2-3 gün doktorum önerdi şuanlık bir sıkıntı yok çok şükür yaz için bir sakınca olduğunu söylemedi güneş kremi kullanılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum iğneli epilasyon korkulacak bir şey değilmiş bunu anladım senelerce lazere boşuna gitmişim ayva tüylerim bile uyandırılmış yani
Hangi kremi suruyorsunuz?
Benimde mahvolmuş durumda bir şey daha sorucam şimdi okula gidiyorum aldırsam farkedilir dimi
yani iz oluyor canım benim ama kıldan daha kötü durmuyor bi gün sonra falan fondotende kullanabilirsin bence ama şimdiden başla geçici şeylerden se iğneli en mantıklısı şimdidn bitirmek gerek
3. seansı 11 gün önce yaptırdım bugün aynaya bakınca yüzümde delikler farkettim bunlar geçermi sizcehergün düzenli bepanthen i de kullandım ama niye böyle oldu ya
Arkadaslar ozelden ulasirsaniz size igneli epilasyoncumu onerebilirim. Reklam yapanlardan nefret ederken simdi ben isim vermiyim
Yeni epilasyondan geldm ve hemen msj atmak istedim,Serpil hanıma gittim çok tatlı bir bayandı suratım hepsine yapmamasına rağmen 2 saat sürdü,lazer mahvetmiş gerçekten suratımı,1 saati 80 tl miş saat ücretine göre çalışıyormuş,27 yıldır iğneli epilasyon yapan tecrübeli bir bayan şimdilik söyleyeceklerim bunlar eğer sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım canım
kızlar izmire gittim iğneli epilasyon için aysel hanımlada tanışdım gerçekden konusunda çok uzman benım yaşım kadar tecrübesi var bayanının çok da canayakın bırısı ben ve eşim çok sevdik eli çok hızlı 10 parmak çalışıyo yapılanların bir daha gelmeyecegini söledi alttan gelenler çıkmayanlara yapılacak birde sonra bitecek :) bu arada yüz bölgemide bahsettiğim yere yaptırdım sonuçları yazarım
en mantıklı çözüm iğneli , bence lazerle iyice azalttıktan sonra iğneliye başlanmalı, çünkü acılı bir yöntem. benim canım acıyordu..Teşekkür ederim canım. Bir de adam akıllı bir yer bulursam hemen başlayacağım
cok gec olmuş olabilir bu cvp için .( ben atasehirde canan hn a gittimBana niye kimse yardım etmiyoorsiz iğneli için nereye gidiyorsunuz bende lazer magduruyum kaç senedir uğraşıyorm düzgün yapan iğneli bir yer arıyorum yardım edin lütfen.
cok gec olmuş olabilir bu cvp için .( ben atasehirde canan hn a gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?