İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Şöyle söyliyeyim 2-3 gün kızarma oluyor nokta nokta ama sonrasında iz falan yok krem sürüyorum 2-3 gün doktorum önerdi şuanlık bir sıkıntı yok çok şükür yaz için bir sakınca olduğunu söylemedi güneş kremi kullanılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum iğneli epilasyon korkulacak bir şey değilmiş bunu anladım senelerce lazere boşuna gitmişim ayva tüylerim bile uyandırılmış yani

Hangi kremi suruyorsunuz?

Benimde mahvolmuş durumda bir şey daha sorucam şimdi okula gidiyorum aldırsam farkedilir dimi

yani iz oluyor canım benim ama kıldan daha kötü durmuyor bi gün sonra falan fondotende kullanabilirsin bence ama şimdiden başla geçici şeylerden se iğneli en mantıklısı şimdidn bitirmek gerek

yani iz oluyor canım benim ama kıldan daha kötü durmuyor bi gün sonra falan fondotende kullanabilirsin bence ama şimdiden başla geçici şeylerden se iğneli en mantıklısı şimdidn bitirmek gerek

Teşekkür ederim canım. Bir de adam akıllı bir yer bulursam hemen başlayacağım

3. seansı 11 gün önce yaptırdım bugün aynaya bakınca yüzümde delikler farkettim bunlar geçermi sizce hergün düzenli bepanthen i de kullandım ama niye böyle oldu ya

3. seansı 11 gün önce yaptırdım bugün aynaya bakınca yüzümde delikler farkettim bunlar geçermi sizce hergün düzenli bepanthen i de kullandım ama niye böyle oldu ya

Gozaltina yakin bir bolge miydi cunku benim de minicik delikler olusmustu o bolgede kimse fark etmiyodu ama ben fark ediyodum yine de ama 5 6 ay icinde gecti benimkiler su an kalmadilar yani ve bence her gun duzenli bepanthen kullanmaniza gerek yok cunku kabuklari yumusatip erken dusmesine sebep olabilir belki de deliklere bu sebep olmustur, yuzunuz aşiri bir reaksiyon vermiyosa bence kullanmayin, ben de ilk seanslarimda bikac gun kullandim ama sonra gereksiz oldugunu fark edip biraktim

elmacık kemiklerimin üstü yoğunlukta olmak üzere çok az da aşağılarda var. sabah akşam bepanten sür dediği için sürdüm ama şimdi ne yapsam kafam iyice karıştı. bir yeri düzeltiyim derken bir yerden bozuluyo acayip moralim bozuldu

Moralinizi bozmayin, dedigim gibi oralarda benim de vardi ama gecti, size tavsiyem bjr daha o hassas kisimlariniza yaptirmayin cunku ben de o minicik delikleri gordukten sonra o bir daha yapturmayin o bolgenize ve bence bepanthenden cok su gunlerde gunes kreminizi eksik etmeyin

Kizlar ben igni yaptiriyorum yuzume,son bikac aydir birini buldum beylikduzunde fiyati da uygun cok memnun kaldim ama bunaldim ince ve siyah tuylerim al al bitmiyor,adetten kac gun sonra gitmeliyim sizce?apranax minoset majesik hicbiri bende ise yaramiyor bildiginiz saglam agri kesici var mi?bu sefer dayanip bikac saatlik seansta ilerleme kaydetmek istiyorum her ay bi saat yaptirinca yetmiyo

Arkadaslar ozelden ulasirsaniz size igneli epilasyoncumu onerebilirim. Reklam yapanlardan nefret ederken simdi ben isim vermiyim

Merhaba
Yüzüm için ilk seansıma bende perşembe günü gittim. Sadece yarım saat çalışılabildi çene bölgemde hala kalan kıllar var küçük küçük kabuklar oluştu. Yüzün biraz dinlendikten sonra tekrar gelirsin dedi yarım saatten fazla çalışmayı uygun görmedi haftaya kalanlar için ve yüzümün diğer bölgeleri için gidicem ama yarım saatte biteceğini sanmıyorum kalan kısımlarında . Sizler başlayalı uzun süre olmuş ne durumdasınız çok merak ettim

Merhaba epilasyon yaptırdıgınız kisi gölcügün tam olarak neresinde oturuyo bide telini yazarmısın bende gölcükte igneli epiladyon yapan güvenilir birini arıyorum

merhaba.. yüz bölgesine yapılan iğneli epilasyon ne kadar sürede sonuç veriyor? bir de benim acı eşiğim düşük can yakan bir işlem mi?

Merhaba nehirnil111 , sen iğneli epilasyonda kime gidiyorsun? Yaz aylarında da yaptirabiliyor musun?

Son düzenleme:

slm. aysel hanımın yerinin nerde olduğunu mesaj atabilir misiniz. mail de olabilir innocente_facce@hotmail.com
teşekkürler

Teşekkür ederim canım. Bir de adam akıllı bir yer bulursam hemen başlayacağım
en mantıklı çözüm iğneli , bence lazerle iyice azalttıktan sonra iğneliye başlanmalı, çünkü acılı bir yöntem. benim canım acıyordu..ayrıca maliyetlide,ben bitirdim cok sükür ama öyle 3 seansta değil yaklaşık 2 seneede, iz kalmadı ama kol altı bacak ve özel bölgeydi benimki

Bana niye kimse yardım etmiyoor siz iğneli için nereye gidiyorsunuz bende lazer magduruyum kaç senedir uğraşıyorm düzgün yapan iğneli bir yer arıyorum yardım edin lütfen.
cok gec olmuş olabilir bu cvp için .( ben atasehirde canan hn a gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…