İşinin ehline gidersen ne iz olur ne de yara. En fazla 4 seans yaptırabildim ama fazlasıyla seyreltti benim tüylerimi.ben de yüze iğne epilasyona başlamayı düşünüyorum, lazer yüzümü mahvetti
iğne epilasyonun faydası olur mu, eskiden tek tük siyah tüylerim vardı şimdi tüm yüzüme yayıldı,
iğneliden başka çare yokmuş gibi, ama çok korkuyorum iz kalacak diye, leke delik olur mu??? bir de ne kadar sürer??
Merhabalar. Ben yıllardır uyguladığım ağda (kuaför sağolsn) ve lüks bir hastnede yaptırdığım (doktor sağolsun) lazer sayesinde 20 yaşında erkekten hemen hemen farksız bir yüze sahiptim. tek sivilcesı olmayan , az çenesinde tüy olan beni erkeğe benzetmişlerdi. iğneli epialsyona başladım yüzde 90 bitti diyebilirim. 2.3 seans daha fiicem kalan 10 dan da kurtulucam inşallah ^^
Kesin bir şey söyleyemeyiz çünkü kişinden kişiye değişiyor kıl köküne bağlı. Aldığın yerler uzun sürer en azından 3 seans ama sonra rahatlarsın inceliyorlar hemen. Almadığın yerlerse hiç alınmayan bölgeler bir seferde bitiyor ya da tek tük çıkıyor. Uzun sürse bile seansların her seferinde sonuç aldığın için sıkıntı olmuyor yaptıran için kendimden biliyorum.
benim 1 yılı buldu ama cok uzun aralıklarla devam ettim. düzenli gidersen daha cabuk olurdu. Kıllarım da iğrenç boyuttaydı , kimsenin yüzüne bakamıyordum baya baya psikolojim bozulmuştu hele annem de cok üzülüyordu.canım iğneliye ne kadar süre gittin? ne kadar sürede 100de 90 ı btti
Eğer sakal gibi ise evet 3 seansta ya biter ya da incelir tamamen bitmesi için 4-5 seans gerekebilir. Her hafta gidiyorsa eğer 3 seanstan fazla gitmiş olur kesin daha çabuk sonuç alması gerekirdi bence bırakması iyi olmuş çünkü işini yapamıyormuş belli illa ki sonuç alması gerekirdi bence, çok tüylüyüm ben bile sonuç aldım.canım 3 seans çok az değilmi bi arkaşım başlamıştı yapan kişidenmi kaynaklı bilmiyorum her hafta düzenli gidiyodu 3 ay gitti hiçbi azalma görmeyince bıraktı
benim 1 yılı buldu ama cok uzun aralıklarla devam ettim. düzenli gidersen daha cabuk olurdu. Kıllarım da iğrenç boyuttaydı , kimsenin yüzüne bakamıyordum baya baya psikolojim bozulmuştu hele annem de cok üzülüyordu.
ben yüzüme iğneli yaptırıyorum. başka da bacaklaırmda koltuk altı ve genital var. calısınca yaptırıcam inş. :)bana neden kimse cevap vermiyor iğneli yaptırıken diğer yerleri neyle aldırıyorsunuz diye sormustum yanlış bi şey mi sordum??????????????
onlara da lazaer sonrası iğne düşünüyorum.ben yüzüme iğneli yaptırıyorum. başka da bacaklaırmda koltuk altı ve genital var. calısınca yaptırıcam inş. :)
3.4 ayda biter sık sık gidersen merak etme.ben çalıştığım için uzatıpta gezemem sık sık gidicem mecburen inş 3-4 ayda bitmese bile seyrelme olurda daha rahat gezebilirim böle insan içine çıkmak bile dert
soruyu doğru anladıysam iğneli yaptırırken diğer yerlerimi ağda makineyle falan halledebiliyorum yanibana neden kimse cevap vermiyor iğneli yaptırıken diğer yerleri neyle aldırıyorsunuz diye sormustum yanlış bi şey mi sordum??????????????
3.4 ayda biter sık sık gidersen merak etme.
ya iğneden sonuç almamanız cok tuhaf. imkansız yani. hormonlarınızda bir sorun olabilir ki inş. yoktur , ya da iyi yapaadılar. umarım ikincisidir3 seans mı?? ilginç. Ben çene bölgemde önce lazer denedim. Hem de uzman dermatolog'da. Kadın bir sonuç alıp alamıyacağız hakkında kesin bir şey diyemedi.6 ay sürdü. Bir azalma hissetmeyince bıraktım ben de. Sonra iğneliye başladım onda da bir fayda göremedim açıkçası. İş değişikliğinden dolayı başka bir şehire geldim. Burada yeniden iğneliye başladım.Ben bir azalma göremedim. Ama ağdadan bin kat iyidir diye devam ediyor. BU tüy meselesi pisikolojimi bozuyor resmen :..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?