Yani doktordan once baslasam bi sorun olmaz. Insallah benimkide seninki gibi olur biktim artikkonuya atlamış gibi olucam ama adet düzensizliği bende de var, doktorum ilaç verdi onunla beraber iğneli yaptırıyorum. O yüzden kararsız kalmana gerek yok, hiç zaman kaybetme hatta. hormonlarını düzenledikleri takdirde iğneliden korkma. Ben 7 seanstır iğneli yaptırıyorum,ilacımı düzenli kullanıyorum yavaş yavaş meyvelerini toplamaya başladım açıkçası. Burda kıl kökü yok edilmeye çalışıldığı için bir süre sonra hormonlarınla da bağlantısı kopacak inşallah. ( en azından bana yapılan açıklama buydu )
Nerede yaptırdınız siz acaba ?Daha önce de yazmıştım, yaklaşık 1,5 senede sabırla devam ettiğim için nerdeyse yok denecek kadar azaldı.
Şunu yazmak istiyorum, elbette herkesin cildi bir değildir ancak şu epilasyon konusunda oldukça tecrübeli olduğumu söyleyebilirim :)
Daha önce de başka bir yerde yaptırmıştım iğneli, aynı burdaki bazı arkadaşlarda olan problemleri yaşadım. birincisi geçmek bilmeyen acı,yanma hissi ve sivilce. Günlerce geçmemişti. sadece 2 kez gittim oraya fakat mahvolmuştum. Sonra farkettim ki hiç de hijyenik çalışılmıyormuş. Bi kere epilasyonu yapan kişinin elinde eldiven bile yoktu.
O yüzden arkadaşlar gittiğiniz yerin hijyenine çok çok dikkat edin. Bu konuda çok araştırma yaptım, evime çoook uzak olmasına rağmen ilk başlarda sabırla 2 haftada bir gittim. Şu an 5 aydır gitmiyorum ve yüzümde hiç tüy yok. Bu arada benim yüzümdeki tüyler tüy değil bildiğiniz sert ve siyah kıldı. Çok şükür...
Mutlaka iyi araştırın, güvenin ve sabredin. Hijyensiz hiçbir yerde hiçbir işlem yaptırmayın kendinize
Yüzünüzdeki tüylenme durumuna bağlı eğer tum yuzse bi seferde alamıyorlar burdan okuduklarıma göre. Diğer insanlar da sizin gibi bir tarafı aldırırken diğer tarafı makasla kisaltiyorlar. Ya da her hafta farklı bir bölgeyi aldırıyorlar ki bi tur ancak 6. Haftada felan bitiyor yüzde tüylenme yoğunsaPeki bisey sorucam igneliye girtum diyelum 1 seans yuzumde tuy kalicakmi yanu tuylu gezmicem dimi
Evet benim tum yuz demekki tuylu gezicem of ya cok korkuyorum bitmicek diye 1 yil 1.5 yil yaziyi burda cok uzun yuzum mahvolmazmi o suredeYüzünüzdeki tüylenme durumuna bağlı eğer tum yuzse bi seferde alamıyorlar burdan okuduklarıma göre. Diğer insanlar da sizin gibi bir tarafı aldırırken diğer tarafı makasla kisaltiyorlar. Ya da her hafta farklı bir bölgeyi aldırıyorlar ki bi tur ancak 6. Haftada felan bitiyor yüzde tüylenme yoğunsa
Hayır hic karamsarlığa kapılmayın ve hic takmamaya bakin sizi rahatsız ederse makasla kisaltin. Bir sene sabrettikten sonra gözle gorulur azalma olacak. Ve burdan okuduklarıma gore iğneli bitiminden 6 ay sonra yuz kendini toparlayacak ve eski haline dönecek. Umudunuzu hic kaybetmeyin. Ben de başlamadım daha ama burdan her gelişmeyi okuduğum için size yorum yapabildim. İnanın bir sene sonra ne zor günlerdi diyip hatırlayacaksınız sadece.Evet benim tum yuz demekki tuylu gezicem of ya cok korkuyorum bitmicek diye 1 yil 1.5 yil yaziyi burda cok uzun yuzum mahvolmazmi o surede
Cok tesekkur ederum moral verdiginiz icin. Halisininz daha 19 yasindayim 22 23 yasimda yuzumde hic tuy kalmicaksa eger denemye ve sabeetmeye deeger . umarim sizde en kisa surede kurtulursunuzHayır hic karamsarlığa kapılmayın ve hic takmamaya bakin sizi rahatsız ederse makasla kisaltin. Bir sene sabrettikten sonra gözle gorulur azalma olacak. Ve burdan okuduklarıma gore iğneli bitiminden 6 ay sonra yuz kendini toparlayacak ve eski haline dönecek. Umudunuzu hic kaybetmeyin. Ben de başlamadım daha ama burdan her gelişmeyi okuduğum için size yorum yapabildim. İnanın bir sene sonra ne zor günlerdi diyip hatırlayacaksınız sadece.
Bence bunu iğneli yapan bir yerle görüşün . Hangi ildeyseniz arastirin o ilin uzmanlarını size çözüm bulacaklardır hic korkmayın. Yüzünüzde o kadar da gözenek ve tüy problemi göremedim ben açıkçası.merhaba ben yüzüme ütüleme diod yaptırdım 7 seans oldu su an yüzüm eskisinden beter ve cildim baya delik deşik oldu.büyük ihtimal döklüp tekrar cıkan kıllar sertleştiği için.iğneli yaptırmam sakıncalı mı?
IMG_20160226_225152[1].JPG yüzüm suan bu sekilde malesef baya izler gözenek skarlar var ve kıl oldu yüzümün her yeri.daha önce bi merkezle görüstüğümde yüzümde gözeneklerimin dar olduğu iğneli yaptırmamam gerektiği söylenmişti ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım
Yani doktordan once baslasam bi sorun olmaz. Insallah benimkide seninki gibi olur biktim artik
akımın önemi var mı?Merhabalar.ben bu konuya daha once yorum yazmistim.su anda igneli epilasyona devam ediyorum ve cok az kaldi.pendik kaynarca da bir hastanede yaptiriyorum cok memnun kaldim.dk si da 2 tl.cok ilgililer.igneli de eger dayanabilirseniz ne kadar yuksek dozda yaptirirsaniz o kadar cabuk cevap verir.igneli de max ayar 9 dur.acidan dolayi genelde 4 ya da 5 calisirlar.ben bayana 8 ya da 9 calismasini istiyorum o da oyle ve ozenle calisiyor.herkese tavsiye ederim :)
Bende oyle dusundum igneluye baslicam 5 gun sonra doktora gidicem merkezdeki hanim biz baslyalim sen zaten 5 gun sonra doktora gidicekmissin dedi insallah kurtulucazhayır tatlım doktoruna git onunla konuş ve sana hormon destekleyici ilaçlar versin, tedaviyle birlikte iğneliye başlamalısın. çünkü herkesin yapısı farklı,yanlış yönlendirmek istemem. sen doktora kısa zaamanda git de iğneliye başla, o süreci geciktirme artık. ilaçlarla beraber iğneliyi sürdürürsen etkiisini göreceksin canım üzülme, kurtulcaz inşallah
akımın önemi var mı?
İstanbuldayım ben, kadıköy göztepede dharma med'e gidiyorum.Nerede yaptırdınız siz acaba ?
Benim o ilk gittiğim berbat yerde kabuklanma sorunum olmuştu ama geçti tabi sonra. Bepantol kullanabilirsin iyi gelir, eczaneden alpeki kabuk oluyor bazen kabuk düşen bazı yerler çukur gibi geldi bana onlar geçiyor mu
Dun ilk seansimi yaptirdumbend e kabulk cok az oldu ama fazla bisey olmadi yuzume cok sukur hirmon bozuklugum var sonuc alamam diye cok korkuyoeumBenim o ilk gittiğim berbat yerde kabuklanma sorunum olmuştu ama geçti tabi sonra. Bepantol kullanabilirsin iyi gelir, eczaneden al
İnşallah kurtulursun canım, benim hormon bozukluğum olmamasına rağmen tam sonucu 1,5 sene sonra alabildim. Şu an da var ama az ne ele geliyor ne görülüyor net. O yüzden sabret emi. Seninki de 1,5 değil 2 sene sürsün yeter ki kurtul. Yüzdeki kıllar insanın psikolojisini çok bozuyor.. ah neler çektim...Dun ilk seansimi yaptirdumbend e kabulk cok az oldu ama fazla bisey olmadi yuzume cok sukur hirmon bozuklugum var sonuc alamam diye cok korkuyoeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?