İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Yani doktordan once baslasam bi sorun olmaz. Insallah benimkide seninki gibi olur biktim artik

Nerede yaptırdınız siz acaba ?

Peki bisey sorucam igneliye girtum diyelum 1 seans yuzumde tuy kalicakmi yanu tuylu gezmicem dimi

Peki bisey sorucam igneliye girtum diyelum 1 seans yuzumde tuy kalicakmi yanu tuylu gezmicem dimi
Yüzünüzdeki tüylenme durumuna bağlı eğer tum yuzse bi seferde alamıyorlar burdan okuduklarıma göre. Diğer insanlar da sizin gibi bir tarafı aldırırken diğer tarafı makasla kisaltiyorlar. Ya da her hafta farklı bir bölgeyi aldırıyorlar ki bi tur ancak 6. Haftada felan bitiyor yüzde tüylenme yoğunsa

Evet benim tum yuz demekki tuylu gezicem of ya cok korkuyorum bitmicek diye 1 yil 1.5 yil yaziyi burda cok uzun yuzum mahvolmazmi o surede

Evet benim tum yuz demekki tuylu gezicem of ya cok korkuyorum bitmicek diye 1 yil 1.5 yil yaziyi burda cok uzun yuzum mahvolmazmi o surede
Hayır hic karamsarlığa kapılmayın ve hic takmamaya bakin sizi rahatsız ederse makasla kisaltin. Bir sene sabrettikten sonra gözle gorulur azalma olacak. Ve burdan okuduklarıma gore iğneli bitiminden 6 ay sonra yuz kendini toparlayacak ve eski haline dönecek. Umudunuzu hic kaybetmeyin. Ben de başlamadım daha ama burdan her gelişmeyi okuduğum için size yorum yapabildim. İnanın bir sene sonra ne zor günlerdi diyip hatırlayacaksınız sadece.

Cok tesekkur ederum moral verdiginiz icin. Halisininz daha 19 yasindayim 22 23 yasimda yuzumde hic tuy kalmicaksa eger denemye ve sabeetmeye deeger . umarim sizde en kisa surede kurtulursunuz

Bir de iyi yanından bakin hic lazere bulaşmadan burdan araştırarak doğru yolu buldunuz burda kaç tane insan lazere onca para döküp sonu hüsranla bitti. Eskisinden de beter oldu hala. O yaslarda tüylenme olur ve hic dokunulmazsa iğneli ile çok cabuk cevap alinir. Belki sizinki bir sene bile sürmez. Gideceğiniz yeri iyi araştırın . Burda her ile uygun başlık var oraları okuyun daha once gidenlerden bilgi alin. Uzmanın iyi olması çok önemli

merhaba ben yüzüme ütüleme diod yaptırdım 7 seans oldu su an yüzüm eskisinden beter ve cildim baya delik deşik oldu.büyük ihtimal döklüp tekrar cıkan kıllar sertleştiği için.iğneli yaptırmam sakıncalı mı?
IMG_20160226_225152[1].JPG yüzüm suan bu sekilde malesef baya izler gözenek skarlar var ve kıl oldu yüzümün her yeri.daha önce bi merkezle görüstüğümde yüzümde gözeneklerimin dar olduğu iğneli yaptırmamam gerektiği söylenmişti ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım

Bence bunu iğneli yapan bir yerle görüşün . Hangi ildeyseniz arastirin o ilin uzmanlarını size çözüm bulacaklardır hic korkmayın. Yüzünüzde o kadar da gözenek ve tüy problemi göremedim ben açıkçası.

fotoğraf kalitesinden dolayı görünmüyor ama delik delik oldu baya yani 1 sene öncesine kadar dümdüzdü yüzüm pco dan dolayı tüyler vardı.pco düzeldi lazere başladım 9 ay oldu.lazerden önce bu şikayetlerim yoktu o yüzden iğneliden de korkuyırum tamaen iz kalır diye

Ilginiz icin tesekkur ederim benim hormon soeunum var sanirim adet olamiyorum cunku gecikiyo doktor randevusu aldim ama daha gelmedi zamani .umarim hemen sonuc alirim. Burda eskisehir le ilgili acilan konudan buldum su an gidicehim yeri kizn viri ben gittim cok iyi falan yazmis bende iyle buldjm bajalim iyidir umarim

Yani doktordan once baslasam bi sorun olmaz. Insallah benimkide seninki gibi olur biktim artik

hayır tatlım doktoruna git onunla konuş ve sana hormon destekleyici ilaçlar versin, tedaviyle birlikte iğneliye başlamalısın. çünkü herkesin yapısı farklı,yanlış yönlendirmek istemem. sen doktora kısa zaamanda git de iğneliye başla, o süreci geciktirme artık. ilaçlarla beraber iğneliyi sürdürürsen etkiisini göreceksin canım üzülme, kurtulcaz inşallah

akımın önemi var mı?

Bende oyle dusundum igneluye baslicam 5 gun sonra doktora gidicem merkezdeki hanim biz baslyalim sen zaten 5 gun sonra doktora gidicekmissin dedi insallah kurtulucaz

peki kabuk oluyor bazen kabuk düşen bazı yerler çukur gibi geldi bana onlar geçiyor mu
Benim o ilk gittiğim berbat yerde kabuklanma sorunum olmuştu ama geçti tabi sonra. Bepantol kullanabilirsin iyi gelir, eczaneden al

Benim o ilk gittiğim berbat yerde kabuklanma sorunum olmuştu ama geçti tabi sonra. Bepantol kullanabilirsin iyi gelir, eczaneden al
Dun ilk seansimi yaptirdumbend e kabulk cok az oldu ama fazla bisey olmadi yuzume cok sukur hirmon bozuklugum var sonuc alamam diye cok korkuyoeum

Dun ilk seansimi yaptirdumbend e kabulk cok az oldu ama fazla bisey olmadi yuzume cok sukur hirmon bozuklugum var sonuc alamam diye cok korkuyoeum
İnşallah kurtulursun canım, benim hormon bozukluğum olmamasına rağmen tam sonucu 1,5 sene sonra alabildim. Şu an da var ama az ne ele geliyor ne görülüyor net. O yüzden sabret emi. Seninki de 1,5 değil 2 sene sürsün yeter ki kurtul. Yüzdeki kıllar insanın psikolojisini çok bozuyor.. ah neler çektim...
Kabuk olur kızarıklık olur boşver, zamanla azalır. Ben bepantol kullanıyodum iyi gelmişti valla özel bi krem almamıştım
Seninki de biticek inşallah, bıkmadan pes etmeden git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…