Merhaba canım

Bilirsin ben burnumdan üçüncü ameliyatımı oldum,sürecimi açtığım konumdan okumuşsundur zaten..Şu an çok şükür iyiyim.Nefes alma problemim şimdiden süper,üstelikte çok şiş olmasına rağmen

Göz kenarlarım düşüktü benim,badem göz estetiği oldum burunla beraber.Ayrıca burnumdan nefes alamadıgım için gece yatarken özellikle yanak kısmımdan çektirme yapmadan uyuyamıyordum.Buda yanak kısmında ve yüzümde deformeye,erimeye yol açtı.Elmacık yanak ve yanak kısmıma yağ dolgusu yapıldı.Bunla beraber çene kısmım geride duruyordu,az miktarde çeneye ve dudaklarımada yağ dolgusu yapıldı :) İlk başta tabi şişlikler ve çekilmeler fazla idi.Ama zamanla çok daha doğal ve güzel gözükmeye başladı.. Yüzüm önceden aşşagıya doğru idi,şimdi yukarıya doğru :)Enjekte edilen yağ kas zarı altına enjekte edildi.Bu tamamen erime olmayacagı anlamında.Yani erime olacak ama kalan kısım bizi tatmin eder demişti doktorum.Göz kenarı düşüklügüm için doktorum Botox da olur ama 6 ay bir sene sonra tekrar bu şikayetle yanıma gelirsin,anestezi alacaksın nasılsa kalıcı olan işlemi yapalım dedi.İyikide öyle olmuş valla..İple askılama yöntemi geçici olan bir yöntem.Evet ameliyatsız bir işlem olması cazip geliyor fakat verilen parada çöpe gidiyor

Bülent Cihantimurun televizyon programını bende izlemiştim.Bir kadın çıkmıştı programa,öncesi sonrası diyede bir foto paylaşılmıştı face sitesinde..Fakat öyle bir yanıltmaca varki ben güldüm resmen.Kadın televizyon programına çıkmış en paçoz hali ile.Saç baş,kılık kıyafet ev halinden beter.Yüzünde gram makyaj yok.Sonrası hali bambaşka.Hatta bunu belirten birçok yoruma şahit oldum,sonrasında bu olumsuz yorumlar siliniyor ve kişinin yorum yapması,begeni yapması bile engelleniyor site tarafından

O kadar makyajı,giyim kuşamı kime yapsan değişir yani.. Birde genelde ameliyat sonrasından şikayet etmişler,ilgisilikten dedigin gibi..
Çok araştırma yapmak gerek,doktora içtenlikle güvenmek gerek..Ben elimden geldigimce yorumlarla fotolarla bilgilendirmeye,süreci en detaylı şekilde paylaşmaya çalışıyorum..Yüzümdeki değişiklik çok iyi bir süreçte,birinci ayıma girmek üzereyim... Gözlerim harika oldu,daha bir genç fit,fresh görüntüm var artık

Yüze yağ dolgusu hakkında çok olumsuz yorumlar var forumda ama ben inan çok memnun kaldım.Hatta buradaki yorumlara bakıpta vazgeçmiştim yaptırmaktan ama doktokrum hayır yapalım diyince kendimi ona emanet ettim.İ,yikide dinlemiş,güvenmişim

Herkesin süreci aynı olmuyor,doktorda çok önemli..
İnşallah sende istedigin başarılı sonuçlara ulaşırsın canım