• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sauna gıbı sıcak ortamlar erıtıyor dıye duydum ama ne denli dogru bilemem bı arastır ıstersen

Teşekkürler ilgine, sıcağın etkisini botoxda birebir yaşadım.. Bir arkadaşımı balon gibi söndürmüştü .. Ondan hareketle saunada yaşamaktan oldukça küçüldüm, şu dönem.. Ben eridim, dolgu halen duruyor taş gibi.. Hala devam ediyorum bir umutla..

Teşekkürler ilgine, sıcağın etkisini botoxda birebir yaşadım.. Bir arkadaşımı balon gibi söndürmüştü .. Ondan hareketle saunada yaşamaktan oldukça küçüldüm, şu dönem.. Ben eridim, dolgu halen duruyor taş gibi.. Hala devam ediyorum bir umutla..

nası bı dolgu kullanıysa dr bazı bolgelerde kalıcı sıyoruz kalmıyo kalıcı ıstemesek kalıyo allala ne kullandı acaba

nası bı dolgu kullanıysa dr bazı bolgelerde kalıcı sıyoruz kalmıyo kalıcı ıstemesek kalıyo allala ne kullandı acaba

Juvederm Ultra 2 kullanmış, hatta seri nolarına kadar aldım.. Göz altında kalıyor galiba, bu meret..

He nekadar gıdecegını bende bılmıyorum bı kac ay oldu yaptıralı 3. 5. 10. Yıl yazıyo tanıtım reklamlarında dr.um10yıl gıdıcegnı sanmam dedı kalıcı dolgu benı korkuttu acıkcası bı baslangıc olarak ıyı benım ıcın

Slm yaptirdigniz dolgudan memnunmusunus nerenise yaptirninis fiyat ve nereye yaptirdiniz cok sordum özur cevap icin simdiden tsk :)

Slm yaptirdigniz dolgudan memnunmusunus nerenise yaptirninis fiyat ve nereye yaptirdiniz cok sordum özur cevap icin simdiden tsk :)

Estagfurllah sor canım dolgudan memnunum nasobial bölgeye yaptrdım nakit 1000 tl yarı kalıcı bogaziçi tıp dr um necdet uçar

Benim bahsettiğim sadece ısı verilerek yapılıyor, fraksiyonel iğneli olan değil.. Benim cildim aşırı ince (bazı dermatologların söylediğine göre), hatta bazı kılcal damarlar bile yüzeyde.. İğneli olanı, bir kere, Ankarada gene aynı kadın doktor yapmıştı, bana göz altları da dahil olmak üzere.. Dediğiniz gibi perişan oldum.. 10 gün Fil Kadın gibi gezdim.. Bir etkisini de görmedim, bir kere de.. Devam etmedim.Benimle başlayan bir arkadaş 4 kere gitmeyi becerdi, o kadar acıya karşın onda da hiç bir değişiklik olmadı.. Ne yazık ki, sadece para diye bakılmaya başlanmış, gelenlere.. Meslek etiği masal kitaplarında kaldı, anlaşılan, bir kısım doktor için..Teşekkürlerimle ve sevgiyle ( Dolgunun erimesini hızlandıracak bir şey duyarsanız, ltf yazın..)

bende yüzüme istiyorum ama anlattıklarınızdan bişey anlamadımki:1: banada yardımcı olun anlayacağım şekilde anlatın olmazmı:26: nerenize yaptırdınız nasıl bi işlem bunun bi süresimi var ömür boyu kalmıyomu çeşitlerimi var biraz anlatırmısın banada

bende yüzüme istiyorum ama anlattıklarınızdan bişey anlamadımki:1: banada yardımcı olun anlayacağım şekilde anlatın olmazmı:26: nerenize yaptırdınız nasıl bi işlem bunun bi süresimi var ömür boyu kalmıyomu çeşitlerimi var biraz anlatırmısın banada

İğneli radyo frekansın cildi topladığı,gençleştirdiği söylenmişti.. 2 arkadaş gittik.. Arkadaşım daha esmer ve cildi daha dayanıklı olmasına karşın, 2 gün o da evden çıkamadı.. Bense 5 gün kadar.. Davul gibi şiştim.. Suratım 2 gün boyunca yandı.. Boyun ve tüm yüze uygulama yapıldı Birinci seans sonunda ben kaçtım.. Öbür arkadaşım ayda 1 olmak üzere 4 kere daha gitti.. Sonuçta hiç bir fark olmadığı gibi acı da, boşa giden paralar da yanımıza kar kaldı.. Radyo frekansın çeşitleri var ama inanın benim hiç ilgimi çekmiyor, artık.. Yaptıranlarla konuşun, diğer çeşitleri..Sevgiler

Estagfurllah sor canım dolgudan memnunum nasobial bölgeye yaptrdım nakit 1000 tl yarı kalıcı bogaziçi tıp dr um necdet uçar

Cok tsk ederim cevap icin ben yurtdisinda kaliyorum yaza insh düsunuyorum ,burdanda sayenisde bilgi ediniyorum bende nasobil bide göz cevresine istiyorum olursa insh .

Cok tsk ederim cevap icin ben yurtdisinda kaliyorum yaza insh düsunuyorum ,burdanda sayenisde bilgi ediniyorum bende nasobil bide göz cevresine istiyorum olursa insh .[/QUOTEyurt dısında nerde canım bıde ordaki dr lar ve fiyatlar ne acaba yaptrcagmdan degılde bılgı bılgıdır diye sordum göz altı bende isityorum ama nasobial bölgede 1 enjektor az geldı bıtane daha sart bana bı toparlansam bende isityorum

Cok tsk ederim cevap icin ben yurtdisinda kaliyorum yaza insh düsunuyorum ,burdanda sayenisde bilgi ediniyorum bende nasobil bide göz cevresine istiyorum olursa insh .[/QUOTEyurt dısında nerde canım bıde ordaki dr lar ve fiyatlar ne acaba yaptrcagmdan degılde bılgı bılgıdır diye sordum göz altı bende isityorum ama nasobial bölgede 1 enjektor az geldı bıtane daha sart bana bı toparlansam bende isityorum

Almanyada kaliyorum canim 6aylik gecici dolgu fiyati ben yaptirmistim 1cc350 euro ama 6bile kalmadi 3ayda eridi göz altima yaptirmadim hic nasobilime yaptirmisdim .

Fiyatta cok bısey degısmıyor sanırım burdada hemen hemen aynı gelmene yakın verdıgım dr ararsın ist yakının yoksa musaıt olursam ben gelirim

Dolgu yaptırmak çok acılı olmayan ve kısa zamanda sonuçlanan bir işlem. Dr ' lar iki tür dolgu kullanıyorlar. Birisi kişinin kendi yağı diğeri ise ilaç firmalarının ürettiği ve çeşitli marka ve yoğunlukta olan dolgular. Fiyatlar bin tl civarlarında.Tabi kaç cc kullanıldığının önemi de var aynı botox da olduğu gibi bir kişiye bazen yarım bazen bir sıklıkla olmasa da bazen iki flakon kullanılıyor.Eğer çizgiler çok derin değilse soğuk radyo frekans ile lifting yaptırmanı tavvsiye ederim.Dolgu yaklaşık bir sene ömrünü korur.Sevgiler...

burun ameliyatından bir kac gün önce yüz dolgusu yapmanın bir sakıncası varmıdır??? arkadaslar yardımmm

burun ameliyatından bir kac gün önce yüz dolgusu yapmanın bir sakıncası varmıdır??? arkadaslar yardımmm

Hayatım dolgunun oturması 15 gunu buluyor sonrasında eksık fazla bedır dıye dr rütuş yapılıyor amelıyat oncesi ve hemen sonraında yaptırma bence tadını cıkaramassın burun ameiıyatında yüz şişiyor aradaki farkı anlayamassın parana emegine yazık olur

TSK ederim moherx bilgilendirdigin için,, Cnm bende aynı şeyi düşündüm ama bir yandanda hepsini aynı anda yaptırmak istedim,, ama en iyisi kalsın burun ameliyatından 2,3 ay sonra yaparım artık yüz dolgusu

Back
X