Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen sabırsızsın, geçecek deniyor. Millet ameliyat olup yüzü gözü şiş eve kapanıyor dendi doktor tarafından. Bakar mısınız.
Ben ameliyat olmadım ki çabucak toparlanayım diye. 20 gün olmuş göz altım şiş, bekle geçer deniyor.
Ben sabırsız davrandım diye suratlar değişiyor bir enjeksiyon ile çekelim sıvıyı deniyor. Sıvı çekiliyor, iki kat şişiyor gözümün altı. Tekrar mesaj atıyorum. Bekleyin oluyor gelen cevap. Şaka gibi.

Bunun karşılığı verilen para da az buz değil. V shape dahil 7 milyarı buldu :(

Ben parasında değilim. Tavır ayıp kaçtı. Hiç yakıştıramadım. Kaldıki sinirim bozulmasın diye orada o kadar alttan alıp o kadar sakin davranıyorum ki gittiğimde anlatamam. ( Her hafta V shape için gidiyorum da)

V shape 3. seans bitti. Aman aman bir değişiklik yok. O an biraz oluyor. İki gün sonra aynı surat. Yapan kıza diyorum. O da 6. seans bitince yüz oturuyor diyor. bilemiyorum artık gerçek mi. Henüz seansım bitmedi bu konuda yorum yapamam

2 ay önce dudağıma dolgu yaptırdım şu an çok memnunum ama ilk iki hafta şişlik morluk sorunu yaşadım.şimdi yanağımın bi tarafında çöküklük var gibi hissediyorum gözüme çok batıyo özellikle resimlerde yüzümün ovali istediğim gibi değil.yanağına dolgu yaptıran varsa yardımcı olabilir mi topaklanma şişlik vs. Oluyor mu?

merhabalar
bende göz altıma ışık dolgusu, şakaklara ve yanaklara dolgu, tüm yüz botox yaptırdım. Çene ovali içinde v shape e girdim 3 seans. Sonuç göz altım da dolgu ödem yaptı. Önceden çöküklük vardı, şu anda torba oluştu. Bir gözümün altı berbat. Doktor bekle geçecek diyor. 20 gün oldu. Neyine bekliycem anlamadım.Sanki estetik ameliyat yaptırdım. 20 günde o bile toparlanıyor biraz. Bu oluşan ödemin geçeceğini sanmıyorum.
Üstelik işlem öncesi çok ilgili olanlar daha sonra şikayetini bildirince aksileşiyorlar, tesrleşiyorlar. En çok insanı bu üzüyor.
Çok geçmiş olsun :( malesef dediğiniz gibi oluyor.İşlem sonrası ilgi alaka yok.Oysa daha guleryuzlu ilgili ve rahatlatici olmalar gerekirken.Umarım en kısa surede düzelirsiniz

Sen sabırsızsın, geçecek deniyor. Millet ameliyat olup yüzü gözü şiş eve kapanıyor dendi doktor tarafından. Bakar mısınız.
Ben ameliyat olmadım ki çabucak toparlanayım diye. 20 gün olmuş göz altım şiş, bekle geçer deniyor.
Ben sabırsız davrandım diye suratlar değişiyor bir enjeksiyon ile çekelim sıvıyı deniyor. Sıvı çekiliyor, iki kat şişiyor gözümün altı. Tekrar mesaj atıyorum. Bekleyin oluyor gelen cevap. Şaka gibi.
Doktorunuz kimdi ?

2 ay önce dudağıma dolgu yaptırdım şu an çok memnunum ama ilk iki hafta şişlik morluk sorunu yaşadım.şimdi yanağımın bi tarafında çöküklük var gibi hissediyorum gözüme çok batıyo özellikle resimlerde yüzümün ovali istediğim gibi değil.yanağına dolgu yaptıran varsa yardımcı olabilir mi topaklanma şişlik vs. Oluyor mu?

canim ben yaptirdim ve hicbi sorun yasamadim sadece ilk gnlerde bi sizlama oldu oda gayet normal ignenin girdigi yerlerdi elden ele degisiyor cidden

Juvaderm ultra yaptım 6 aylık yaptım canım 1200-1300 tl civarı ödedim 6 ay sonra 2 yıllık yaptırmayı düşünüyorum düşünürseniz doktorumu tavsiye edebilirim :)
1200 1300 derken kişiden kişiye değişiyor mu fiyat anlamadım canım tam ne kadar ödedin bide kaç cc? İsmine bayıldım bu ara da :)) çok şanslısın

Burun için yaptıran var mı bide kızlar?? Allah rızası için reklamlar uzak dursun artık buram buram koku yapıyor ve midem bulanıyor

Kizlar cene dolgusu yaptiran var mi? Yardimci olun bana cenem cok küçük

Kizlar allah rizasi icin yardim edin cene dolgusu yada implant yapan yok mu?

Back
X