Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende geçen hafta nazolabial çizgilerime juvaderm 4 dolgu ve botoks uygulaması yaptırdım..her ikisinden de oldukça memnunum ancak dolgunun ne kadar sürede eriyeceğini bilemiyorum tabii. Cildimde kuru maalesef.. bu bile dolgunun dayanma süresini etkiliyor. çünkü dolgunun neme ve suya ihtiyacı var..aklınızda olsun dolgu yapanlar bol bol su içsin..ve nemlendiricileri elinden düşürmesin bence..

Bende geçen hafta nazolabial çizgilerime juvaderm 4 dolgu ve botoks uygulaması yaptırdım..her ikisinden de oldukça memnunum ancak dolgunun ne kadar sürede eriyeceğini bilemiyorum tabii. Cildimde kuru maalesef.. bu bile dolgunun dayanma süresini etkiliyor. çünkü dolgunun neme ve suya ihtiyacı var..aklınızda olsun dolgu yapanlar bol bol su içsin..ve nemlendiricileri elinden düşürmesin bence..
Güle güle kullan canım dolgularini. Toplam ne kadar ödedin sakıncasi yoksa söyler misin? Ben de yaptıracağım. Bütçe ayarlamaya calisisyorum.

Kızlar bundan 5 ay önce evliliğime 3 ay kala doktor arıyorudum ve internetten sayısız isimle karşılaştım burdada yazdım ama sonuç alamadım. Bunlardan biri Dr. Buket Yıldırımdı anlaşamadık daha sonra Yelda Terzioğluna gittim fiyat konusunda çok geldi ve burdada hiç yorum bulamadım Ankara'da nerdeyse 5-6 klinik gezdim ve sonunda Mehmet Akgünle fiyat konusundada anlaştık işlem yapılmış arkadaşların fotoğraflarıda içimi rahatlattı açıkcası yüzümde çöküntüler vardı doğuştan gelen bazılarınız görmüştür belki kaynanamlada çok sorun yaşadım benim gibi sorunlar yaşayanları bilgilendirmek için yazıyorum artık ölüm hariç herşeyin çözümü var :) hiç tedirgin olmayın şimdiki halimden çok memnunumm :)

Ben ankarada göz altı dolgusu yaptırdım bir ay olacak muayeneye gittiğimde sürekli ödem var deyip kestir ip atıyor dolgun yanağına sarkti cuma kontrol var yine aynı şeyi söylerse artık çingenelesecegim ilk gün çok ilgili kontrole gittiğinde sahte tebessum

Güle güle kullan canım dolgularini. Toplam ne kadar ödedin sakıncasi yoksa söyler misin? Ben de yaptıracağım. Bütçe ayarlamaya calisisyorum.
Çok geç gördüm kusura bakma:( yanak çizgilerime juvaderm 1 cc dolgu için 700 tl ve botoks için de 650 tl ödemiştim. 5 ay geçti. dolgu 1.5 yıl gider dedi plastik cerrah ama bende gitmeyecek. hem cildim kuru hem sigara falan var. botoks da zaten 6 ay etkili. umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben ankarada göz altı dolgusu yaptırdım bir ay olacak muayeneye gittiğimde sürekli ödem var deyip kestir ip atıyor dolgun yanağına sarkti cuma kontrol var yine aynı şeyi söylerse artık çingenelesecegim ilk gün çok ilgili kontrole gittiğinde sahte tebessum
hangi doktora yaptırmıştınız acaba? ay ankarada bu işi düzgün yapabilen yok mu hiç :(

Arkadşalar bir çok konuya yazdım konuşar eski kimse cevap vermiyor nerdeyse bütün konuları okudum fiyat vs hep eski konular tam bilgi alamıyorum.
Yanak için dolgu yaptıran arkadaşlar varsa deneyimlerini doktor ismi fiyatı dolgu için kullanılan ürünü kalıcılığını yazdığı mesajda kısaca yazarsalar çok sevinirim. Varsa resimde süper olur eklerseniz ama şart değil cuma günü yaptırmayı düşünüyorum o yüzden hem keseye uygun hem acı ve ödemi az olan kalıcı olan neler var öğrenmek istiyorum.

Hadi deneyimli arkadaşlar görelim bilgi paylaşımlarınızı :)
Merakla bekliyorum...

Ayrıca varsa yüzdeki lekeler ve izler ile ilgili kesin çözüm bulmuş arkadaşlar sizlerinde bilgi deneyim paylaşımınızı yazarsanız sevinirim :)
bu konuda yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de iki hafta öncesine kadar dolgu ve botoks hakkında araştırma yapıyordum. İşlemi yaptırdıktan sonra bilgi vermek istedim çünkü bir konuda arştırma yaparken en çok destek aldığım güvendiğim bir site..Bir yıldır çatık kaş ve alın çizgilerim ve hafif yanak düşmesi şikayetim vardı ve ameliyatsız çözüm arıyordum. Google böyle yazdığımda vshape yi gördüm. Pek fazla yorum yoktu ve bende bunun radyofrekans işlemi olduğunu anlamadım. Kadıköy'de bir güzellik merkezinde işlem yapılıyordu ve gitmeye başladım. 2 hafta aralıklı dört seans yapılıyordu ama güzellik merkezi kendi insiyatifinde her hafta çağırdı seans zamanı iki alet arada yalnızca ısıtıcı kullanılıyordu. 4 seans gittim seans ücreti 500 tl ayrıca avrupa yakasından gittiğim halde yol ücretlerini hesaba katmadan bana 2000 tl ve hayal kırıklığına maal oldu. Standart aletler dışında alnıma ütü denilen bir aletle işlem bile yapıldı ama nafile o anlık alnınız düzeliyor sonra eski rahatsız edici haline dönüyor. Neyse çok uzattım ama ben konu hakkında bilgi alamadığım için yaşadıklarımı anlatmak istedim. Sonra dolgu ve botoks konusunu araştırmaya başladım. Daha önce hiç yaptırmadığım için korkuyordum. Formda adı geçen Aylin Karanlığa gittim önce(akmerkez karşısı) benim için tek çözümün yağ enjeksiyonu olduğunu söyledi ve bir tane enjeksiyon örneği gösterdi 50 yaşında bir kadın elmacık kemikleri dudak yanak bölümüne yağ enjeksiyonu yapmışlar sankş yanaklara gerçekten birer elma konmuş gibi olmuş. Korkunç görünüyordu. Benim istediğim o değildi. Ayrıca doktor hiç güven vermedi. gittiğimde yoktu sonra geldi ağzında bir sakız iticiydi. Gerçi önemli olan profesyonel olması güven vermedi. Birde kullandığı dolgu teosyal markaydı ve forumda okuduğum kadarı ile pek önerilmiyor. Ancak çok moralimi bozdu bu durum bir sürü işlem saydı. Sonra Tunç Tiryaki ve Güner Uysal hakkıda araştırma yapmaya başladım. Güner uysal kalıcı dolgu yaptığı için Onda karar kıldım. 10 nisanda bilgi almak için gittim.Yeri Nişantaşı'nda iki kişi hariç çalışanlar devlet hastanesi çalışanı gibi suratsız ama Güner Bey olumlu rahat hissettiren bir insan(çalışanları takmayın yani) derdimi anlattım yanaklarım için gözaltı elmacık ve nazobial bölge dolgusu dedi(ama elmacıkla göz altını yapınca nazobial seni daha az rahatsız edecek dedi ayrıca) alnım için botoks dedi. İşlem için yüzüme krem sürülmedi ağrı eşiğim düşük olduğundan dogu biraz ağrılı oldu nazobial bölgeye dayanamadım hatta canım öyle tatlıki ağlamaya başladım:) Güner beyde nazobial bölgeyi bırakalım kontrole geldiğinde istersen yaparız dedi.Arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama ben net detay hiç bir yazıda bulamamıştım kusura bakmayın.. Sol göz altımda iki mor iğne izi oldu Yüzüm şişti biraz işlem sonrası bir antibiyotik yazdı ve 3 gün yüzünü yıkamak bile yok dedi duş falan hakketire... Kapatıcı ile morlukları hallederim dedim makyajda yok dedi(formda kapatıcı kullandığını söyleyenler vardı) Sonra yüzüm özellikle gözaltım feci şişti gözlerimden yanaklarımı görebiliyordum ancak 4.günden sonra şişler inmeye başladı göz altlarından dolayımı öyle şişti botoksla beraber diyemi anlamadım botoks yalnız yapıldığında böyle şişlik yapıyormu onu da bilmiyorum. Ama bir arkadaşın daha önce dedği gibi ilk 4 gün sağlam dayak yemiş gibiydim. Sonuca geleyim. Botoksu bu zaman kadar yaptırmadığım için pişmanım gerçekten alnım çok iyi oldu. Nazobilal çizgim hafifledi ama yanaklarımın bşraz daha dolgun kalmasını isterdim belki ilave yapılması gerekebilir 22 nisanda kontrolüm var bakalım doktor ne yorum yapacak şunu bilirsiniz fotoğraf çektiğimdeki sönmüş yüz gitti gerçekten. Ama tam istediğim sonuçta bu değildi. Şimdi nazobial bölgeye yaptırırsam ve bu derece şişerse diye korkuyorum çünkü yüzümü gözlükle kamufle ettim büyük oranda. Birde işlemden birgün sonra dehşet ağrım oldu iğne yerlerinde kan sulandırıcı özelliği olmayan bir ağrı kesici alın ben korkudan alamadım sonra arayıp sordum biraz buz kompresi ve ağrı kesici alabilirsin dediler bir tane aldıktan sonra ikincisine ihtiyaç durmadım(bu da ek bilgi olsun) sevgiler :)

yazınız çok açıklayıcı olmuş paylaşım için teşekkürler.şuan durumunuz nedir?

slm öncesı ve sonrası resımlerını alsalardı daha ıyı olurdu ama sızde farkedersınız yınede fotoğraf olsa daha ıyı olur ınsan unutuyo yuzune alışınca eskı halını tanıyorum ben gecen sene orda dudagıma permalıp taktırdım hıç yakışmadı bıkaç ay sonra çıkartım okadar cektığım acıda cabası sordğunujz soruyu bende bılmıyorum umarım kalıcı olur bıde sızebışey sorsam bıkac sene once 5sene oluyo sene gıder dedıklerı bır dolgu yapılmıştı yuzume gectı tabıkı ama sol yanagımda dalgalanmalı bır göruntu var acaba ondanmı bıde nasıl gecer bılgınız varmı resımlerımde ılk ıkı resımde var arkadaslık talebı gönderırsenız bakabılırsınız

çağla senin çok genç olduğunu hatırlıyorum. neden bu kadar işlem yaptırdın yüzüne. doğal halini hatırlıyorum gerçekten güzel bir kızsın. birde permalip i neden çıkarttın?

Çok geç gördüm özür dilerim :( nazolobial çizgiler ve yüzümde küçük bir çukurluğa dolgu ve botoks için toplam 1350 TL ödemiştim. 3 taksit yapmıştı Dr..Daha sonra ki aylarda dudak dolgusu da yaptırdım ona da 700 TL ödedim.

Kime yaptırdınız acaba ?

Ya fiyatlar cok fazla :/ neredeyse hepsi 1 ml'e 1.500 istiyorlar...ki bende 2-3 ml kullanılıyor çok rahat..bi iki ay sonra da eiyor :'( uygun fiyata yaptıranlar okuyorum nerede yaptırıyorsunuz...

arkadaşlar ben mersinde özay ercana 2009 gecici dolgu yaptırdım dr kalıcı çok kötü bir dolgu koymuş bu dolguyu yüzümden çıkartmak için bir çok dr görüştüm yüzümde 15 dikiş var sakın araştırmadan ilaç isimlerine bakmadan bişey yaptırmayın ben hergün ağlaya ağlaya aynanın önünden geçiyorum

Karar aşamasındayken bu sitedeki yorumları çok okudum ama şimdi yorum yapmak için üye oldum benim başıma gelen kimsenin, başıma gelmesin diye yazıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum estetik operasyon yaptırmak isteyen insanın kafasına taktığı kusuru gerçekten de kafasına büyüklüğü kadar büyük olmayabilir. etraftakilere hırçın davranıp ama yok ben boyle yaşayamam, daha mutlu olanlar var falan diye düşünmeye başlayıp doktor doktor gezenler iyice psikolojisini bozup etrafındaki insanları incelemeye başlayıp bakışı ve dünya algısı değişebiliyor ve bu saatten sonra ona gel ama amelyat masasından kalkmayabilirsin diye kağıtlar imzalatılmasını bile kabul ediyor hep güzellik için ama emin olun güzellikten önemlisi sağlık. Ben yüzüme ve alt bacagima dolgu yaptırdım kendi yağımdan aldırdım ve şu anda o kadar pişmanım ki ve bana bunu yapan doktor bu yöntemin gayet güvenilir olduğunu söyledi birçok hastasına yaptığını kendi yaptıkların ömür boyu kalıcı olduğunu söyledi, ameliyattan sonra internet sayfasından yağ enjeksiyonunun zararlarını yazan bir makale gördüm bu kişinin internet sayfasında gördüm düşünüyorum da bunun kalıcı dolgu olduğunu ispat etsem dava etsem adam bana sen kendin kalıcı istedin dese, hiçbir şey ispat edemem. internet sayfasına yazılmış yazı kalıyor söz uçuyor tabi.. Ilk önce aklima yatmadı diye birçok doktor gezdim aklım iyice karıştı en sonunda bıktım gözüme pratik geldi ve gittim operasyonu yaptım etrafındakileri duymadım görmedim söylenenlere kulak asmadım sonra memnun oldumu mu? Hayır! Aksine yüzünde garip şişlikler oluştu bakışlarım değişti yaşlanmak bile güzeldir emin olun insanın kusurlarıyla daha güzel, herkes profilden zaten zayıf yapay hiçbir şey doğal olduğu gibi güzel durmuyor. bir kişi bile memnun olmamışsa o kişi siz de olabilirsiniz bunu düşünün ama kumar gibi güzel olma ihtimali de var demeyin. Korkuyorum ya bana kendi yagimi koydugunu soyleyip kalici yapay dolgu yaptiysa, nasil ıspat edicem, etsem neye yariycak 1hafta gecti milim azalmadi yag olsa 24saat icinde cogunun ölmesi gerekmez miydi ilk gun canli kalmayi basaran %30 luk kısim belki ömur boyu kalabilir ama bende milim incelme yok..
Benim gece uykularım kaçmaya başladı eski fotoğraflarıma bakıp duruyorum, sonuç güzel olmuş olsaydı bile ben psikolojikmen kendimi iyi hissetmiycektim.. bunu kendime nasıl, niye yaptım bir sene sonra ne olacak iki sene sonra ne olacak diye düsunmekten kendimi alamiyorum..tövbe edip duruyorum Allah affetsin İnşallah kendime yaptıklarından dolayı beni daha fazla pişman ettirmesin, amin. dilerim bu yazıyı okuyan kişilere de bir faydam olur. Adı duyulmuş bile olsa birçok
estetik doktoruna güvenmeyin, çogu para peşinde yüzüne gülüp sıcak davranıp olacak deyip telkinler verip rahatlatanlar ameliyattan sonra yanınıza bile uğramıyor. Ben doktoruma çekincelerini şüphelerimi aktardığımda kanal kanal gezen internet sayfasında cep telefonunu yayınlayan cep telefonunu kendisi açan bu kişi ameliyattan sonra beni arama sekreteri mı ara dedi, bana açiklama bile yapmadi. siz siz olun gelecegi, olusabilecek komplikasyonları ogrenmeden, dusumeden narkoz almayın.

Arkadşalar bir çok konuya yazdım konuşar eski kimse cevap vermiyor nerdeyse bütün konuları okudum fiyat vs hep eski konular tam bilgi alamıyorum.
Yanak için dolgu yaptıran arkadaşlar varsa deneyimlerini doktor ismi fiyatı dolgu için kullanılan ürünü kalıcılığını yazdığı mesajda kısaca yazarsalar çok sevinirim. Varsa resimde süper olur eklerseniz ama şart değil cuma günü yaptırmayı düşünüyorum o yüzden hem keseye uygun hem acı ve ödemi az olan kalıcı olan neler var öğrenmek istiyorum.

Merakla bekliyorum...

Ayrıca varsa yüzdeki lekeler ve izler ile ilgili kesin çözüm bulmuş arkadaşlar sizlerinde bilgi deneyim paylaşımınızı yazarsanız sevinirim :)

Selamlar ben dudak dolgusu yaptırdım. Birde mimik botoksu yaptırdım. Oldukça memnun kaldım. 600 tl verdim dolgu için. 600 de botoks için. Yanlız bahsettiğim yer Ankara'da ben orda yaşıyorum çünkü.

Merakla bekliyorum...

Ben Ankara2da yaptırdım hem dolgu hem botoks 600'er TL verdim .Ayrıca birkaç siyah lekem vardı onları yaktı ancak bir ücret almadı.

Merhaba canım :KK34: Bilirsin ben burnumdan üçüncü ameliyatımı oldum,sürecimi açtığım konumdan okumuşsundur zaten..Şu an çok şükür iyiyim.Nefes alma problemim şimdiden süper,üstelikte çok şiş olmasına rağmen :nazar:
Göz kenarlarım düşüktü benim,badem göz estetiği oldum burunla beraber.Ayrıca burnumdan nefes alamadıgım için gece yatarken özellikle yanak kısmımdan çektirme yapmadan uyuyamıyordum.Buda yanak kısmında ve yüzümde deformeye,erimeye yol açtı.Elmacık yanak ve yanak kısmıma yağ dolgusu yapıldı.Bunla beraber çene kısmım geride duruyordu,az miktarde çeneye ve dudaklarımada yağ dolgusu yapıldı :) İlk başta tabi şişlikler ve çekilmeler fazla idi.Ama zamanla çok daha doğal ve güzel gözükmeye başladı.. Yüzüm önceden aşşagıya doğru idi,şimdi yukarıya doğru :)Enjekte edilen yağ kas zarı altına enjekte edildi.Bu tamamen erime olmayacagı anlamında.Yani erime olacak ama kalan kısım bizi tatmin eder demişti doktorum.Göz kenarı düşüklügüm için doktorum Botox da olur ama 6 ay bir sene sonra tekrar bu şikayetle yanıma gelirsin,anestezi alacaksın nasılsa kalıcı olan işlemi yapalım dedi.İyikide öyle olmuş valla..İple askılama yöntemi geçici olan bir yöntem.Evet ameliyatsız bir işlem olması cazip geliyor fakat verilen parada çöpe gidiyor :KK43: Bülent Cihantimurun televizyon programını bende izlemiştim.Bir kadın çıkmıştı programa,öncesi sonrası diyede bir foto paylaşılmıştı face sitesinde..Fakat öyle bir yanıltmaca varki ben güldüm resmen.Kadın televizyon programına çıkmış en paçoz hali ile.Saç baş,kılık kıyafet ev halinden beter.Yüzünde gram makyaj yok.Sonrası hali bambaşka.Hatta bunu belirten birçok yoruma şahit oldum,sonrasında bu olumsuz yorumlar siliniyor ve kişinin yorum yapması,begeni yapması bile engelleniyor site tarafından :KK70: O kadar makyajı,giyim kuşamı kime yapsan değişir yani.. Birde genelde ameliyat sonrasından şikayet etmişler,ilgisilikten dedigin gibi..
Çok araştırma yapmak gerek,doktora içtenlikle güvenmek gerek..Ben elimden geldigimce yorumlarla fotolarla bilgilendirmeye,süreci en detaylı şekilde paylaşmaya çalışıyorum..Yüzümdeki değişiklik çok iyi bir süreçte,birinci ayıma girmek üzereyim... Gözlerim harika oldu,daha bir genç fit,fresh görüntüm var artık :nazar: Yüze yağ dolgusu hakkında çok olumsuz yorumlar var forumda ama ben inan çok memnun kaldım.Hatta buradaki yorumlara bakıpta vazgeçmiştim yaptırmaktan ama doktokrum hayır yapalım diyince kendimi ona emanet ettim.İ,yikide dinlemiş,güvenmişim :KK31:Herkesin süreci aynı olmuyor,doktorda çok önemli..
İnşallah sende istedigin başarılı sonuçlara ulaşırsın canım :KK19:
Merhaba arzum77, sizin bu işlemlerinizi hangi doktor yaptı ve ne kadar ödediniz acaba? teşekkürler...

Back
X