Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba...Merhaba! Yaklasik 2 yil önce badem göz ameliyati yaptirmissin. Hala memnunmusun acaba? Dr un kimdi ve yag enjeksiyonunu yapan dr aynisimiydi? Cevap verebilirsen gercekten cok memnun olurum.
Cok tesekkurler Arzum :) Ben yag dolgusu yaptimayacagim ama göz ameliyati yaptirmaya karar verdim. Cok yakinda o doktardan randevu alicam. Yine cok tesekkurlerMerhaba...
Çok memnunum hemdeYag dolgusu ve göze yapılan işlemler beni çok gençleştirdi,mucize gibi etkisi oldu kesinlikle. Çok memnun kaldım ben. Evet,aynı doktora yaptırdım işlemlerimi.
Konu açmıştım ben http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udaga-yag-dolgusu-badem-goz-estetigim.705550/
Hasan Fındık doktorum canım..
Bende göz kenarı düşüklügü kaldırılırsa yeterli olur diye düşünmüştüm. Ama işte doktorlar başka gözle bakıyor. Benim göz altlarımda hiç gitmeyen bir çöküklük morluk da vardı biraz. Yag dolgusu ile bu sorun yok oldu mesela.Cok tesekkurler Arzum :) Ben yag dolgusu yaptimayacagim ama göz ameliyati yaptirmaya karar verdim. Cok yakinda o doktardan randevu alicam. Yine cok tesekkurlerYuz ameliyati bu, baska bir seye benzemiyor. Isini bilmeyen basarissiz bir Dr insani gucubeye döndurebilir. Korkunc bir yuzle nasil yasayabilir insan?
![]()
Cok tesekkurler :) Yag dolgusu yaptiran bazi kisiler cok sikayetci ama. Putur putur oldu diyorlar...Neyse ben 1 aya kadar doktorla görusucem bakalim ne diyecekBende göz kenarı düşüklügü kaldırılırsa yeterli olur diye düşünmüştüm. Ama işte doktorlar başka gözle bakıyor. Benim göz altlarımda hiç gitmeyen bir çöküklük morluk da vardı biraz. Yag dolgusu ile bu sorun yok oldu mesela.
Sen muayene olacağın Zaman doktor değerlendirir önerir zaten. Karar verirsiniz en doğru yapılacaklara
Hayırlısı olsun,inşallah en doğru kararı verirsin![]()
Evet,memnun kalmayan var ama ben çok memnun kaldım :))Cok tesekkurler :) Yag dolgusu yaptiran bazi kisiler cok sikayetci ama. Putur putur oldu diyorlar...Neyse ben 1 aya kadar doktorla görusucem bakalim ne diyecek![]()
OK! Cok tesekkurler yine :))))Evet,memnun kalmayan var ama ben çok memnun kaldım :))
Doktorun sana önereceği şeyler önemli muhakkak![]()
Merhaba yineEvet,memnun kalmayan var ama ben çok memnun kaldım :))
Doktorun sana önereceği şeyler önemli muhakkak![]()
Yüz albümüm kapalıydı,sana özel olarak açtım şimdi. İzlmeye al beni,albüme bak canımMerhaba yineYuz ameliyatindan yaklasik 6 ay sonraki bir resmin varmi acaba? Gözun ve yag dolgularin nasil olmus diye cok merak ettim. Yaptirmam gerek ama bir cok negatif seyler duyuyorum ve cesaret edemiyorum
Simdiden tesekkurler
))
Cok tesekkurler :) Sonuclar gercekden de cok guzelYüz albümüm kapalıydı,sana özel olarak açtım şimdi. İzlmeye al beni,albüme bak canım![]()
Teşekkür ederim. Ben gerçekten çok memnun kaldığım için öneriyorum. Belki şans bilemiyorum ama memnun kalmayan sorun yaşayanlarda olmuş forumda . Birkaç doktorla görüşün,size önerilecek şeyleri dikkate alıp karar verin . Yüz sonuçta,daha gözönünde oldugu için iyi sonuç almak önemliCok tesekkurler :) Sonuclar gercekden de cok guzel![]()
Evet ben de yuz oldugu icin cok korkuyorum ve de geri dönus yok. Vucudun baska bir kismi olsa biraz daha kolay.Teşekkür ederim. Ben gerçekten çok memnun kaldığım için öneriyorum. Belki şans bilemiyorum ama memnun kalmayan sorun yaşayanlarda olmuş forumda . Birkaç doktorla görüşün,size önerilecek şeyleri dikkate alıp karar verin . Yüz sonuçta,daha gözönünde oldugu için iyi sonuç almak önemli![]()
Juvaderm markası iyidir gerçekten bende memnun kaldımDolguda önemli olan kullanılan dolgunun markası arkadaşlar. Kaliteli bir ürün olursa ve doktor da işinde tecrübeli bir doktorsa sonuçlar çok güzel oluyor. Kendim ve bir çok arkadaşım dolgu yaptırıyoruz. Ben elmacık üzerine allık hattına 1 doz dolgu yaptırdım. Bir de dudak kenarlarındaki gülme çizgilerine yarım doz uygulama yapıldı. Juvederm marka kullanıldı. Çok güzel oldu, doğal görüntümü bozmadı. Bence ara ara bu tarz işlemlerle cildi canlı tutmak lazım![]()
Bende belli oldu, ama zayıf bir yüzse her iki yanağa 1er adet daha güzel olabilir, zaten doktor yönlendirme yapıyor yeter veya yetmez şeklinde..ama kesinlikle çok güzel oluyor tavsiye ederim, ben tekrar yaptırıcam eridiğinde :)1cc yanaklara hacım veriyor mu belli ediyor mu kendini ?
Banada doktor diyor ki 1 cc yanağa hemde dudağa bölelim biraz komik geldi Bence en doğrusu şimdilik yanağa 1 ccBende belli oldu, ama zayıf bir yüzse her iki yanağa 1er adet daha güzel olabilir, zaten doktor yönlendirme yapıyor yeter veya yetmez şeklinde..ama kesinlikle çok güzel oluyor tavsiye ederim, ben tekrar yaptırıcam eridiğinde :)
Banada doktor diyor ki 1 cc yanağa hemde dudağa bölelim biraz komik geldi Bence en doğrusu şimdilik yanağa 1 ccBende belli oldu, ama zayıf bir yüzse her iki yanağa 1er adet daha güzel olabilir, zaten doktor yönlendirme yapıyor yeter veya yetmez şeklinde..ama kesinlikle çok güzel oluyor tavsiye ederim, ben tekrar yaptırıcam eridiğinde :)
Bence de yanak ve dudağa bölününce hiç birşey anlamazsın zaten bir yudum birşey 1cc :) Sadece yanak yaptır. İstanbuldaysan benim doktorumu da öneririm bir görüş fikir al en azından..Banada doktor diyor ki 1 cc yanağa hemde dudağa bölelim biraz komik geldi Bence en doğrusu şimdilik yanağa 1 cc