Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba! Yaklasik 2 yil önce badem göz ameliyati yaptirmissin. Hala memnunmusun acaba? Dr un kimdi ve yag enjeksiyonunu yapan dr aynisimiydi? Cevap verebilirsen gercekten cok memnun olurum.

Merhaba! Yaklasik 2 yil önce badem göz ameliyati yaptirmissin. Hala memnunmusun acaba? Dr un kimdi ve yag enjeksiyonunu yapan dr aynisimiydi? Cevap verebilirsen gercekten cok memnun olurum.
Merhaba...
Çok memnunum hemde ;) Yag dolgusu ve göze yapılan işlemler beni çok gençleştirdi,mucize gibi etkisi oldu kesinlikle. Çok memnun kaldım ben. Evet,aynı doktora yaptırdım işlemlerimi.
Konu açmıştım ben http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udaga-yag-dolgusu-badem-goz-estetigim.705550/
Hasan Fındık doktorum canım..

Merhaba...
Çok memnunum hemde :KK66: Yag dolgusu ve göze yapılan işlemler beni çok gençleştirdi,mucize gibi etkisi oldu kesinlikle. Çok memnun kaldım ben. Evet,aynı doktora yaptırdım işlemlerimi.
Konu açmıştım ben http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udaga-yag-dolgusu-badem-goz-estetigim.705550/
Hasan Fındık doktorum canım..
Cok tesekkurler Arzum :) Ben yag dolgusu yaptimayacagim ama göz ameliyati yaptirmaya karar verdim. Cok yakinda o doktardan randevu alicam. Yine cok tesekkurler:halay: Yuz ameliyati bu, baska bir seye benzemiyor. Isini bilmeyen basarissiz bir Dr insani gucubeye döndurebilir. Korkunc bir yuzle nasil yasayabilir insan?:KK43:

Cok tesekkurler Arzum :) Ben yag dolgusu yaptimayacagim ama göz ameliyati yaptirmaya karar verdim. Cok yakinda o doktardan randevu alicam. Yine cok tesekkurler:halay: Yuz ameliyati bu, baska bir seye benzemiyor. Isini bilmeyen basarissiz bir Dr insani gucubeye döndurebilir. Korkunc bir yuzle nasil yasayabilir insan?:KK43:
Bende göz kenarı düşüklügü kaldırılırsa yeterli olur diye düşünmüştüm. Ama işte doktorlar başka gözle bakıyor. Benim göz altlarımda hiç gitmeyen bir çöküklük morluk da vardı biraz. Yag dolgusu ile bu sorun yok oldu mesela.
Sen muayene olacağın Zaman doktor değerlendirir önerir zaten. Karar verirsiniz en doğru yapılacaklara ;)
Hayırlısı olsun,inşallah en doğru kararı verirsin ;)

Bende göz kenarı düşüklügü kaldırılırsa yeterli olur diye düşünmüştüm. Ama işte doktorlar başka gözle bakıyor. Benim göz altlarımda hiç gitmeyen bir çöküklük morluk da vardı biraz. Yag dolgusu ile bu sorun yok oldu mesela.
Sen muayene olacağın Zaman doktor değerlendirir önerir zaten. Karar verirsiniz en doğru yapılacaklara :KK66:
Hayırlısı olsun,inşallah en doğru kararı verirsin :KK66:
Cok tesekkurler :) Yag dolgusu yaptiran bazi kisiler cok sikayetci ama. Putur putur oldu diyorlar...Neyse ben 1 aya kadar doktorla görusucem bakalim ne diyecek:KK66:

Cok tesekkurler :) Yag dolgusu yaptiran bazi kisiler cok sikayetci ama. Putur putur oldu diyorlar...Neyse ben 1 aya kadar doktorla görusucem bakalim ne diyecek:KK66:
Evet,memnun kalmayan var ama ben çok memnun kaldım :))
Doktorun sana önereceği şeyler önemli muhakkak ;)

Evet,memnun kalmayan var ama ben çok memnun kaldım :))
Doktorun sana önereceği şeyler önemli muhakkak :KK66:
Merhaba yine :KK66: Yuz ameliyatindan yaklasik 6 ay sonraki bir resmin varmi acaba? Gözun ve yag dolgularin nasil olmus diye cok merak ettim. Yaptirmam gerek ama bir cok negatif seyler duyuyorum ve cesaret edemiyorum:KK61:Simdiden tesekkurler ;)))

Merhaba yine :KK66: Yuz ameliyatindan yaklasik 6 ay sonraki bir resmin varmi acaba? Gözun ve yag dolgularin nasil olmus diye cok merak ettim. Yaptirmam gerek ama bir cok negatif seyler duyuyorum ve cesaret edemiyorum:KK61:Simdiden tesekkurler :KK66:))
Yüz albümüm kapalıydı,sana özel olarak açtım şimdi. İzlmeye al beni,albüme bak canım ;)

Cok tesekkurler :) Sonuclar gercekden de cok guzel:KK9:
Teşekkür ederim. Ben gerçekten çok memnun kaldığım için öneriyorum. Belki şans bilemiyorum ama memnun kalmayan sorun yaşayanlarda olmuş forumda . Birkaç doktorla görüşün,size önerilecek şeyleri dikkate alıp karar verin . Yüz sonuçta,daha gözönünde oldugu için iyi sonuç almak önemli ;)

Teşekkür ederim. Ben gerçekten çok memnun kaldığım için öneriyorum. Belki şans bilemiyorum ama memnun kalmayan sorun yaşayanlarda olmuş forumda . Birkaç doktorla görüşün,size önerilecek şeyleri dikkate alıp karar verin . Yüz sonuçta,daha gözönünde oldugu için iyi sonuç almak önemli :KK66:
Evet ben de yuz oldugu icin cok korkuyorum ve de geri dönus yok. Vucudun baska bir kismi olsa biraz daha kolay.
Bir kac dr ile görusmeyi dusunuyorum zaten. Hem yorumlarin hem de resimlerine bakmama izin verdigin icin de cok cok tesekkurler :KK66:
Yine iyi gunler...

Dolguda önemli olan kullanılan dolgunun markası arkadaşlar. Kaliteli bir ürün olursa ve doktor da işinde tecrübeli bir doktorsa sonuçlar çok güzel oluyor. Kendim ve bir çok arkadaşım dolgu yaptırıyoruz. Ben elmacık üzerine allık hattına 1 doz dolgu yaptırdım. Bir de dudak kenarlarındaki gülme çizgilerine yarım doz uygulama yapıldı. Juvederm marka kullanıldı. Çok güzel oldu, doğal görüntümü bozmadı. Bence ara ara bu tarz işlemlerle cildi canlı tutmak lazım :KK24:

Dolguda önemli olan kullanılan dolgunun markası arkadaşlar. Kaliteli bir ürün olursa ve doktor da işinde tecrübeli bir doktorsa sonuçlar çok güzel oluyor. Kendim ve bir çok arkadaşım dolgu yaptırıyoruz. Ben elmacık üzerine allık hattına 1 doz dolgu yaptırdım. Bir de dudak kenarlarındaki gülme çizgilerine yarım doz uygulama yapıldı. Juvederm marka kullanıldı. Çok güzel oldu, doğal görüntümü bozmadı. Bence ara ara bu tarz işlemlerle cildi canlı tutmak lazım :KK24:
Juvaderm markası iyidir gerçekten bende memnun kaldım :KK66: Ve gerçekten başarılı ellerde iyi sonuçlar çıkıyor.

1cc yanaklara hacım veriyor mu belli ediyor mu kendini ?
Bende belli oldu, ama zayıf bir yüzse her iki yanağa 1er adet daha güzel olabilir, zaten doktor yönlendirme yapıyor yeter veya yetmez şeklinde..ama kesinlikle çok güzel oluyor tavsiye ederim, ben tekrar yaptırıcam eridiğinde :)

Bende belli oldu, ama zayıf bir yüzse her iki yanağa 1er adet daha güzel olabilir, zaten doktor yönlendirme yapıyor yeter veya yetmez şeklinde..ama kesinlikle çok güzel oluyor tavsiye ederim, ben tekrar yaptırıcam eridiğinde :)
Banada doktor diyor ki 1 cc yanağa hemde dudağa bölelim biraz komik geldi Bence en doğrusu şimdilik yanağa 1 cc

Banada doktor diyor ki 1 cc yanağa hemde dudağa bölelim biraz komik geldi Bence en doğrusu şimdilik yanağa 1 cc

Bence de yanak ve dudağa bölününce hiç birşey anlamazsın zaten bir yudum birşey 1cc :) Sadece yanak yaptır. İstanbuldaysan benim doktorumu da öneririm bir görüş fikir al en azından..

Back
X