Slm, eski fotoğraflardan karşılaştırarak karar veriyorum. Birde vshape den sonra cep tel.ile fotoğraf çektiğimde yüzüm çok çökük duruyordu. Şimdi o ifade kayboldu benimde istediğim oydu. Ne istediğini bilmek önemli mesela daha önce gittiğim doktor bir örnek göstermişti sana tek çözüm yağ enj.demişti(hemen kanmamak lazım) gösterdiği örnek bende estetik var diye bağırıyordu elmacık kemikleri öyle bir fırlamışki..Sonradan yapılan elmacık kemiği yapay duruyor. Ben ilk defa yaptırdığım için o konuda tecrübem yok ama belki çöken kısma biraz ilave yapabilirler. Arkadaşlık isteğini deneyeyim pek bilmiyorum siteyi beceririm inş. yoksa yardım isterim. Ayrıca yüz dolgudan sonra o kadar şişiyorsa dudağı düşünemiyorum:S
tesekurler bende yenıı uyeyım tam bılmıyorum ama ekledım sızı permalıp dudağa takılan sılkon tarzı bışey göguse takılan gıbı ıste ama ço yapay durmuştu ve felaket sısmıştı agrılar da cabası çıkarı kurtuldum haklısınız ınanmamak lazım gecen kulak burun boğaz doktoruna gıttım adam profosor verdıpı ılaç daha kötu yapmıştı gıdıp antıbıotık alıp oyle ıylestım kendı bıldığımızden şaşmamalıyız gercekten