Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
juvaderm ultra 2-3-4 ve ultra plus tam olarak nerelerde kullanılıyor ? hiç bir bilgim yok

biliyorum tatlım dediğin yerede bakmıştım zaten ama tam detaylı bilgi edinememiştim..neyseki hallettim artık:))

Kızlar bende dolgu yaptırmayı çok istiyorum. uzun zamandır dr. arıyorum. yaptırıpta memnun kalanlar bana bir dr. önerisi lütfennn. İyi uygulanmayanlarda travestiye benzer yüzler oluyor. Bu yuzden çok arastırıyorum.

Son 6 ay-1yıllık bir sürede yüz dolgusu yaptıran kimse yok mu? dudak dolgusu yaptıranların doktorları yüz dolgusu yapıyor mudur acaba yokmu güncel durumlar hakkında bilgi verecek kimse

Ben İstanbul Anadolu yakasında Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a dudak dolgusu yaptırdım.Bana juvederm kullanıldı.Aşırı dolgun bi dudak görüntüm olmadı bana göre,gayet hoş durduğuna inanıyorum.Tek korkum canımın çok acımasıydı.Ama bi krem kullanıldı işlem öncesi çok canım yanmadı o yüzden.İsterseniz gidip görüşün derim,yüz dolgusu da yapıyo aynı ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende dolgu yaptırmayı çok istiyorum. uzun zamandır dr. arıyorum. yaptırıpta memnun kalanlar bana bir dr. önerisi lütfennn. İyi uygulanmayanlarda travestiye benzer yüzler oluyor. Bu yuzden çok arastırıyorum.

Slm uzun zamandır girmiyordum. Bilgi vermek istedim. Tecrübelerimi daha önce paylaşmıştım tekrar belirteyim. İlk dolguya karar verdiğimde araştırdım hatta bir uzman buldog ve travesti görünüm nedeni ile yapmıyoum dedi. Bence burada kişinin yüz yapısı önemli benim ince yüz hatlarım var ve gerçekten dolgunun ertesi günü yüzüm dehşet şişti öyle öğle arası yapılıp hayata dönülecek bişey değil yani dönersiniz ama ikinci gün şişlikleri soranlara açıklama yapmalısınız. 4. günden sonra inmeye başlıyor ama bu dört günlük süreçte hep o uzmanı düşündüm adamı dinlemedim buldog köpeklerine döndüm diye :) 4.günden sonra siz ve çok yakınlarınız dışındakiler şişliği anlamıyor. Ben yanak, nazolabial ve gözaltı yaptırdım aslında yalnızca yanak diye gittim ama doktor orantıya göre yapılmalı bana bırak dedi. Doğallık bozulmadan iyi bir sonuç aldım. Yanaklarım vhsahe yüzünden bildiğiniz erimişti normalde çok dolgun olmadığı için eski formuna kavuştu. Macikplast Güner Uysal doktorum. Gerçekten doğallıktan uzaklaştırmayan iyi sonuçlar veriyor. Muyene ücretsiz yeri Nişantaşı city avm nin sokağında. Gidip görüşmekten zarar çıkmaz ben bir kaç kişi ile görüşerek karar verdim. şu an sıkıntı yok. Geçmiş olsun ben zamanında çok bilgi aradığım için görünce yazmak istedim.

canım sen güner beye hangi dolguyu yaptırdın birde göz altları nasıl oldu merak ettim. Bu arada vshape bende yaptırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım lakin formda bazı kişilere bunu inandıramadım

canım sen güner beye hangi dolguyu yaptırdın birde göz altları nasıl oldu merak ettim. Bu arada vshape bende yaptırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım lakin formda bazı kişilere bunu inandıramadım

merhaba malesef insanlar yaşamadan başına gelmeden inanmıyor bunlara ama maddi boyutu bir yana yüzüm çöktü vshape yüzünden. Neyse inanmayan deneyip görmekte özgürdür biz uyardık ;) dolguya gelince ben yanak için gittim ama paket yapılıyormuş yani doğallığı koruması açısından benim gözaltı şikayetim yoktu ya da ben farkında değildim. Memnunum ama gözaltı çok şişiyor ilk dört gün özellikle ve en geç gözaltı şişliği iniyor. Ayrıcaalın bölgesine botoks da yaptırdım gerçekten çok rahatlattı buda ama botoks 3 ay dayanıyor sanırım ellerindeki malzemeden kullanıyorlar yanınızda açılsın falan diyorlar ya ben paket falan görmedim ilkinde stresten sormak aklıma gelmedi ikincisinde ise güvensizlik gibi düşünülmesinden çekindim. Sanırım bir sonrakini başka bir yerde yaptıracağım yani yaptığı işlem çok doğal ama 3 ayda bir hem vücüda ilaç hem 500 tl fazla geliyor..Senin botoks yaptırdığın memnun kaldığın bir yer var mı?

Son 6 ay-1yıllık bir sürede yüz dolgusu yaptıran kimse yok mu? dudak dolgusu yaptıranların doktorları yüz dolgusu yapıyor mudur acaba yokmu güncel durumlar hakkında bilgi verecek kimse

Doç.Dr.Serkan Yıldırım hem dudak hem de yüz dolgusu yapıyo.1 sene kalıcı dolgu yaptırdım ben.Plastik cerrahtır kendisi aynı zamanda.

Doç.Dr.Serkan Yıldırım hem dudak hem de yüz dolgusu yapıyo.1 sene kalıcı dolgu yaptırdım ben.Plastik cerrahtır kendisi aynı zamanda.

Ortalama ne kadara mal oldu yazabilir misin?

merhaba malesef insanlar yaşamadan başına gelmeden inanmıyor bunlara ama maddi boyutu bir yana yüzüm çöktü vshape yüzünden. Neyse inanmayan deneyip görmekte özgürdür biz uyardık ;) dolguya gelince ben yanak için gittim ama paket yapılıyormuş yani doğallığı koruması açısından benim gözaltı şikayetim yoktu ya da ben farkında değildim. Memnunum ama gözaltı çok şişiyor ilk dört gün özellikle ve en geç gözaltı şişliği iniyor. Ayrıcaalın bölgesine botoks da yaptırdım gerçekten çok rahatlattı buda ama botoks 3 ay dayanıyor sanırım ellerindeki malzemeden kullanıyorlar yanınızda açılsın falan diyorlar ya ben paket falan görmedim ilkinde stresten sormak aklıma gelmedi ikincisinde ise güvensizlik gibi düşünülmesinden çekindim. Sanırım bir sonrakini başka bir yerde yaptıracağım yani yaptığı işlem çok doğal ama 3 ayda bir hem vücüda ilaç hem 500 tl fazla geliyor..Senin botoks yaptırdığın memnun kaldığın bir yer var mı?

Ankara'da iseniz ben size Dr Mehmet Akgün'ü öneririm. Hem daha az ödersin hem de istemesen dahi kullanacağı tüm malzemeleri ilaçları senin gözünün önünde açar veya senin açmanı ister. İçin rahat gider gelirsin. Zaten sırf bu siteden dahi onlarca hastasına ulaşabilirsin. Fikir almak istersen

Evet gittim o da benim düşündüğüm gibi 5-6 ay sonra belki yanaklara hafif ilave yaparız dedi.(Yani botoks yenileme zamanı) Onun dışında öyle karşıdan baktı aslında gitmesemde olurmuş ama ilk defa ya insan her kurala uyuyor. Ama öncesi sonrası resimlerimi almadılar. Gerçi bende bu doktorda sormamıştım. Akılıma ellerinde belli resimler var sorarsak onları gösteriyorlar herhalde düşüncesi gelmedi değil hani :S
Bir de dün akşam aklıma bir soru takıldı bazı formlarda dolgunun kutu içinde çiftli satıldığını ve fiyatlandığını okudum. Ben o anki heyecan ve stresle dikkat etmedim ama ilaç sanki ambalajlı ama hazır şiringalar halindeydi. Emin olmadığım için bu defa da soramadım. Doğrusu nasıl olmalı acaba? Bu arada doktorumun adı Güner Uysal 4cc dolgu+alın botoksu bana 1000 euro ya maal oldu.(dolgu fiyatlaması şöyle
1 cc 250 euro, 4cc olursa 200 euroya düşüyor, 4cc üzeri 150 euro bende cc başına 200 euro alındı. Botoks da 250 euro ama 200 euro aldı.) Genelde telefonla dolgu fiyatını vermiyolar bilgi olsun diye yazdım(kalıcı dolgu fiyatları bunlar geçici farklıymış)

merhaba sitede yenıyım nasıl yazcamı nereye yazcamı bılemıyorum ynlısm olursa kusura bkmayın bnde kalıcı dolgu yptırmk ıstıyorum ama rahatsızlıklarım var sız yptırmıssınz hanı yüzde yabancı bı cısım varmıs gıbı bı hıssınız oluyormu :18:

merhaba sitede yenıyım nasıl yazcamı nereye yazcamı bılemıyorum ynlısm olursa kusura bkmayın bnde kalıcı dolgu yptırmk ıstıyorum ama rahatsızlıklarım var sız yptırmıssınz hanı yüzde yabancı bı cısım varmıs gıbı bı hıssınız oluyormu :18:

Hayatım yeni isen kesinlikle geçici dolgu yaptır öncelikle. Nasıl olsa eriyecek pişman dahi olsan süre dolunca erir gider ki erken de eritebiliyorlar gerekirse. Geçici olan dolgu eğer kaliteli bir marka ise doktorun da deneyimli ise aksilik olma ihtimali çok çok azdır. söylemediğinde de fark edilmez. orada ne olduğunu sen dahi unutursun bir süre sonra. ancak kötü uygulama, kötü dolgu maddesi veya deneyimsiz hekim ile kazazede olma şansın var tabii. adım adım yol al derim acele etme

Merhaba,

Uzun zamandır girmiyordum. Dolgunun üzerinden 7-8 ay gibi bir süre geçti ve bu süredeki durumu aktarayım. Kalıcı dolgu yaptırmıştım, ancak şu an dolgular eridi yalnızca gözaltı bölümünde buruna yakın bölümde bezelye tanesi gibi bir bütürcüğüm oldu. Yani kalıcı da yapılsa eriyor lafın kısası.. Dolgu yapılır yapılmaz yüzde şişme oluyor ve ilk üç gün hergün biraz daha geriliyor 4. gün sonrası inmeye başlıyor 5. günde şişliği yalnıca kendiniz farkediyorsunuz. 10 gün sonra tam olarak oturmuş oluyor yüz hatları. Yüzümde birşey varmış gibi hissetmedim. Şilik inince kendimi iyi hissettim. Şişme sorunu olmasa yine ilave düşünürdüm ama şu an yeni bir yöntem duydum örümcek ağı(ultra v lift) onu araştırıyorum cilt altını iplerle örme perşembe randevum var kafama yatarsa ve doktora güvenirsem yaptırmayı düşünüyorum. Dolgu doktorum Güner Uysal'dı ancan o bu işlemi yapmıyor o yüzden başka bir doktordan randevu aldım. Önce Bülent Cihantimuru araştırdım videolarını falan izledim sıcak geldi ama sonra forumları okudum aklım karıştı birde çok yoğunmuş 27/01 e randevu verdiler. Ben de Eser Aydoğdu'dan randevu aldım. Bakalım tecrübelerimi yazarım. Tabi sizde sorun ne onu da bilmek gerek benim küçük yüz hatlarım vardı vshap yaptırdım yüzümü iyice eritti vshap bence yalnıca toplu yüz hattını incelmek için kullanılmalı benim gibilerde facia oluyor. Önce aynanın karşısına geçip ne istediğinizi düşünün ben ilk defa vshap yaptırmıştım ve gerçekten fikrim yoktu..Sevgiler.

arkadaşlar ben de haftaya yaptırıcam yüzüme dolgu..ama korkuyorum.cok morarır mı bilen var mı?...bi de juvederm voluma nın paketinde kaç enjektör var? 1 ml mi toplam urun?
:17:

Back
X