Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm.. Açıkçası bendeki biraz bilinçsizlik oldu. Yani ben nazobial çizgiden şikayetçiydim doktor bana göz altı ve yanak da yapılmalı dedi. Yüzümde yorgun bir ifade vardı ama göz altlarımdan çok şikayetim yoktu. Bu yüzden eski halini çok anımsamıyorum ama şu anki görüntü iyi doktor nazobial çizgilerinde beni eskisi kadar rahatsız etmeyeceğini söylemişti. Gerçekten çizgiler hafifledi ama yine de fazla derinleşmeden hafif bir işlen yaptırmayı düşünüyorum. Ama bazı bilgilerde işlemin baya ağrılı olduğunu okudum biraz korku var. Bence tek bölge yeterli olmuyor gibi...Birde yalnızca yanak olunca şişme oldumu sizde? gözaltı ve yanak olunca şişiyor ama ben sırf yanak veya sırf nazobial bölge olduğunda şişme oluyor mu merak ediyorum..Tşk.

Doldularin kaliciligi ne kadar ??her alti ayda bir tekrarmi yaptirmak gerekiyor yoksa kalici dolgumu tsk

Doldularin kaliciligi ne kadar ??her alti ayda bir tekrarmi yaptirmak gerekiyor yoksa kalici dolgumu tsk

Doktorun söylediği ömür boyu kalıcı olduğu firmanın taahütü 10 yılmış.. Bakalım bekleyi görücez.. Ben zaten öyle yüzüm üçgen olsun elmacık kemiklerim çıksın beklentisi taşımıyordum yüzümde son 5 aydır oluşan aşırı çökmeden şikayetçiydi. Bununda nedenini yaptırdığım vhsape kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim gibi yüzünde çok dolgunluk olmayanların vhsape yaptırması hiç doğru değil. Gıdı problemlerini çözüyor olabilir ben de gıdı yoktu ona bişey diyemiyorum. Ama yanakları kaldırmıyor toplu bir yüzünüz varsa belki faydası olabilir uzatıyordur ama toplu yüz hattına sahip olmayanlar yaşadıklarımı yaşayabilir..

Doktorun söylediği ömür boyu kalıcı olduğu firmanın taahütü 10 yılmış.. Bakalım bekleyi görücez.. Ben zaten öyle yüzüm üçgen olsun elmacık kemiklerim çıksın beklentisi taşımıyordum yüzümde son 5 aydır oluşan aşırı çökmeden şikayetçiydi. Bununda nedenini yaptırdığım vhsape kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim gibi yüzünde çok dolgunluk olmayanların vhsape yaptırması hiç doğru değil. Gıdı problemlerini çözüyor olabilir ben de gıdı yoktu ona bişey diyemiyorum. Ama yanakları kaldırmıyor toplu bir yüzünüz varsa belki faydası olabilir uzatıyordur ama toplu yüz hattına sahip olmayanlar yaşadıklarımı yaşayabilir..

Ayni benim sorunum sayif yuzum var ve son bir senede cokmede oldu ya endeskop yada dolgu düsünuyorum bakalim artik ..

sonunda aquamid dolguyu nasolabial çizgilerime yaptırabildim. iyimi ettim kötümü ettim bilemiyorum. 1. seanstan kalan dolgu bugün enjekte edildi.eski haline göre iyi sayılır

sonunda aquamid dolguyu nasolabial çizgilerime yaptırabildim. iyimi ettim kötümü ettim bilemiyorum. 1. seanstan kalan dolgu bugün enjekte edildi.eski haline göre iyi sayılır

Slm ben de nasolabial bölgeye dolgu düşünüyorum ama diğer bölgeler gibi şişme olur mu diye korkuyorum. Sizde şişme veya morarma oldu mu ve acı hissi ne ölçüde. Bilgi rica ederim, tşk. (birde nerede yaptırdınız?)

Arkadaşlar ben de ceneme dolgu yaptirmistim bir kac kez ve üst dudagima. Dudagimdaki çok uzun dayandı açıkçası ki çok yaptirmamama çok belli olmamasına ragmen. Her sabah uyandigimda sisiyordu. Sanirim en son 4 sene evvel yaptirmistim. Yeni yeni gecti diyebilirim. Yalniz yaparken burnuma dogru kacma oldu yani dolguyu dudagimdan tasirmis dr :( hala onun izi duruyor ki ünlü bir dr.du :( ceneme de yapmıştı. Çene çabuk eriyor herhalde. En son ceneme 2 sene evvel yine yaptirdim bu sefer yine ünlü başka bir dr.a o daha farklı yontemle yapti. Kemiğe yakin doldurdu derinin çok altina. Canım cok yandi ama daha iyi durdu açıkçası. Ancak cenemde dolgulardan sonra hep kizarik bir goruntu var :( bir de gidim çıktı :( acaba dolgularin erimesine bağlı gidi cikar mi sizce? Simdi bu gidiyi napicam? :((

Slm ben de nasolabial bölgeye dolgu düşünüyorum ama diğer bölgeler gibi şişme olur mu diye korkuyorum. Sizde şişme veya morarma oldu mu ve acı hissi ne ölçüde. Bilgi rica ederim, tşk. (birde nerede yaptırdınız?)

kusura bakmayın biraz geç cevap yazabildim.acı oldu emla kremle uyuşturuldu ama acıyı iyi hissettim. şişme ve morarma bende hiç olmadı.yapıldığı anda şişlik oluyor ve çok dolgun görünüyor hiç çizgim kalmamıştı ama şişlik inince nasolabiallerim yeniden ortaya çıktı toplamda 1 cc aquamid yapıldı doktor yeterli dedi ama yeterli değilmiş ve doktor çizgilerimden çok alakasız olarak çizginin bir üst sırasına basmış dolduyu çizgilerim duruyor. ben açıkcası memnun kalmadım doktor dolguyu sıktı bıraktı masaj veya elle şekil verme hiçbirşey yapmadı. ertesi gün dolgu yapıldığı saatlerde elinle masaj yaparak dolguyu istediğin yere götürebilirsin masaj yap dedi ve bu yöntemi denedim ve hiçbir işe yaramadı.kısacası ankarada dr nebil bozdoğan ve ben memnun kalmadım ve tavsiye etmiyorum giden 1250 tl üzülüyorum galiba doktor tercihim yanlıştı aynaya bakasım gelmiyor artık.

kusura bakmayın biraz geç cevap yazabildim.acı oldu emla kremle uyuşturuldu ama acıyı iyi hissettim. şişme ve morarma bende hiç olmadı.yapıldığı anda şişlik oluyor ve çok dolgun görünüyor hiç çizgim kalmamıştı ama şişlik inince nasolabiallerim yeniden ortaya çıktı toplamda 1 cc aquamid yapıldı doktor yeterli dedi ama yeterli değilmiş ve doktor çizgilerimden çok alakasız olarak çizginin bir üst sırasına basmış dolduyu çizgilerim duruyor. ben açıkcası memnun kalmadım doktor dolguyu sıktı bıraktı masaj veya elle şekil verme hiçbirşey yapmadı. ertesi gün dolgu yapıldığı saatlerde elinle masaj yaparak dolguyu istediğin yere götürebilirsin masaj yap dedi ve bu yöntemi denedim ve hiçbir işe yaramadı.kısacası ankarada dr nebil bozdoğan ve ben memnun kalmadım ve tavsiye etmiyorum giden 1250 tl üzülüyorum galiba doktor tercihim yanlıştı aynaya bakasım gelmiyor artık.

Selam ben de umudu kesmiştim artık:) Şaka bir yana önemli değil ben de bir süredir siteye girmiyorum forum cevaplama iletisi gelmediğinden cevaptan veya mesajdan haberi olmuyor insanın.. Neyse ben bu arada geçen hafta nasolabial bölgeye dolgu yaptırdım. Kalıcı dolgu yaptırdım ve öncesinde çok korktuğum için fısfısla uyuşturup ağız içerisinden girerek iğne yaptı doktorum. Burun üst dudak ve yanaklar tamamen uyuştu kocaman olmuş gibi bir his oluştu. çok hafif yanak ilavesi ve nasalobial bölge toplam 5 cc yapıldı 1 cc 1250 bir yanlışlık olmasın. Benim ikinci işlem biraz indirim yaptı doktor ve muayene ücreti almadı cc başına 110 euro toplam 450 euro ödedim.sonuca gelince bu gün tam bir hafta oldu. işlem sonrası hafif şişti ilk gün. ama sonraki günler biraz daha şişme oldu ilk 4 gün ama çok fazla insan anlamadı. 6. gün sonrası iyice indi. bugün 7. gün baya indi. Yanaklarım yukarı toplandı özellikle bir taraftan şikayetçiydim ve orantı olmaz korkum vardı. İlk günlerde bir taraf fazla şişince yamuluyorum sandım ama şu an orantı sağlandı:) bir kaç hafta sonra ne olur bilmiyorum ama şu an memnunum..İşlem sırasında acı hissetmemem ve doktorumun buna çaba göstermesi kendisine güvenimi arttırdı. İnşallah böyle kalır durumdan memnunum..Sevgiler...

kızlar çeneye dolgu ne maksatla, ve hangı sorunların oldugu durumda konuyor

bir model resim üstünde çeneye dolgu konulan kısımları gösterir misiniz normal bi manken resmi vs üzerinde paintte yapabilirseniz çok iyi olur
çok teşekkürler

Selam ben de umudu kesmiştim artık:) Şaka bir yana önemli değil ben de bir süredir siteye girmiyorum forum cevaplama iletisi gelmediğinden cevaptan veya mesajdan haberi olmuyor insanın.. Neyse ben bu arada geçen hafta nasolabial bölgeye dolgu yaptırdım. Kalıcı dolgu yaptırdım ve öncesinde çok korktuğum için fısfısla uyuşturup ağız içerisinden girerek iğne yaptı doktorum. Burun üst dudak ve yanaklar tamamen uyuştu kocaman olmuş gibi bir his oluştu. çok hafif yanak ilavesi ve nasalobial bölge toplam 5 cc yapıldı 1 cc 1250 bir yanlışlık olmasın. Benim ikinci işlem biraz indirim yaptı doktor ve muayene ücreti almadı cc başına 110 euro toplam 450 euro ödedim.sonuca gelince bu gün tam bir hafta oldu. işlem sonrası hafif şişti ilk gün. ama sonraki günler biraz daha şişme oldu ilk 4 gün ama çok fazla insan anlamadı. 6. gün sonrası iyice indi. bugün 7. gün baya indi. Yanaklarım yukarı toplandı özellikle bir taraftan şikayetçiydim ve orantı olmaz korkum vardı. İlk günlerde bir taraf fazla şişince yamuluyorum sandım ama şu an orantı sağlandı:) bir kaç hafta sonra ne olur bilmiyorum ama şu an memnunum..İşlem sırasında acı hissetmemem ve doktorumun buna çaba göstermesi kendisine güvenimi arttırdı. İnşallah böyle kalır durumdan memnunum..Sevgiler...

ya bende kısmetse seneye tekrar yaptırmak istiyorum çünkü istediğim sonucu alamadım nasolabiallerim hiç kalmayacak sanıyordum.sakıncası yoksa nerede kime yaptırdığını yazabilir misin? birde dolgunun markası ne? yer olarak bana uyarsa imkanlar çerçevesinde seneyi beklemeden bir an evvel yaptırabilirim.............inşallah hep memnun kalır pişman olmazsın doktorun güven vermesi ve senin ona güven duyman çok güzel... ben bir dana aynı doktora gideceğimi hiç sanmıyorum. :(

Merhaba Mavibeyazcan;
Nazolabial çizgilere yeni uygulama yaptırdınız mı ? Bu bölgede de fazla şişlik oluyor mu ? Yaklaşık ücreti nedir Güner beyde. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mı ? Özellikle nazolabial bölge için başka doktor tavsiye edecek var mı ? En kısa zamanda yaptırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Slm yazınızı görmemişim maalesef. Bugün nasolabial bölge dolgumun 8. günü. Güner Uysal'a yaptırdım ikinci gidişim olduğu için 1cc/110 euro ödedim toplam 5 cc yapıldı ama biraz yanak ilavesi de dahil buna. Tek nasolabial kaç cc olur bilemiyorum. Ama ilk gittiğimde cc/150 euro ödedim galiba. Birde sayı yükseldikçe fiyat düşüyor. Acı çekmek istemiyorum dediğim için önce uyuşturucu iğne yaptı ağız içerisinden girerek. Gerçekten hiç acı duymadım iğne kısmenda bile.. ilk 5 gün yüzümde şişme oldu ama herkes farketmedi. Ama yine hatırlatayım göz altı ve elmecık kemikleri çok şişiyor.. Şu an rahatsız olduğum çizgiler yok oldu gibi. Yanaklarım yukarı çıktı biraz. Memnunum bu halinden bakalım ilerleyen zamanda ne olacak.. Umarım mesajımı görürsünüz..

ya bende kısmetse seneye tekrar yaptırmak istiyorum çünkü istediğim sonucu alamadım nasolabiallerim hiç kalmayacak sanıyordum.sakıncası yoksa nerede kime yaptırdığını yazabilir misin? birde dolgunun markası ne? yer olarak bana uyarsa imkanlar çerçevesinde seneyi beklemeden bir an evvel yaptırabilirim.............inşallah hep memnun kalır pişman olmazsın doktorun güven vermesi ve senin ona güven duyman çok güzel... ben bir dana aynı doktora gideceğimi hiç sanmıyorum. :(

Slm, benim şu an yeni ama yine biraz kalır diye düşünüyorum tam oturduğunda. Hiç kalmaması için germe yapılması gerekir bence.. Dolgu süreyi uzatmak için bir çözüm. Benim özellikle bir yanağımda daga fazla çökme vardı. Durumun ne olduğuna da bakmak lazım ama şu an memnunum inşallah etkisi uzun olur bir de yüz yogası yapıyorum artık kaşık hareketi falan var netten araştırın onularında faydası olur diye düşünüyorum. Güner Uysal'a yaptırdım Nişantaşı'nda city avm nin sokağında kliniği var Macigplast yazarsan nete detaylar çıkıyor. Ön görüşme ücretsiz zaten.. Gidip görüş neler yapılması gerektiğine o baksın içine sinmezse yaptırma. Doğal durmayacak şeyleri yapmıyor zaten yani ısrarla istersen yapar tabi ama... Mesela ben ilk Etilerde Aynur Karanlık mı öyle biriydi ona gitmiştim. Bana yağ enjeksiyon dışında bişey olmaz dedi. Kadını kadın yapan elmacık kemiktir dedi. Yaptığı çalışmaları gösterdi herkesi elmacık kemiği ile süslemiş. Yapay olmuş benim öyle çıkık kemiklerim olsun takıntım yoktu zaten o gün yaptırma biyeti ile gitmiştim ama güvenmedim doktora vazgeçip düşüneyim dedim çıktım. Tabi kalıcı dolgu ilerki yıllarda bir sorun çıkarır mı onu da bilmiyorum. Yağ enjektesi en azından en sağlıklısı gibi. Ama baya operasyon gibi iyileşme süresi en az 20 gün. Açıkçası operasyon yaptıracak olsan gerdirme daha mantıklı geliyor. Tabi herkes kendi fikrine göre karar veriri. Ben bu siteden çok yardım aldığım için her konuda başkalarına faydam olsun diye yaşadıklarımı yazıyorum.. Faydası olur umarım..Polyaklinik gibi bişeydi galiba dolgu markası kalıcı dolgu diye geçiyor.

ben de kırışıklıklarım için bir şeyler yaptırmam lazımm. Nazmi Bayçın ile görüştüm bunun için. Randevu almadım hala acaba yazdan sonraya mı saklasam ne dersiniz?

ben de kırışıklıklarım için bir şeyler yaptırmam lazımm. Nazmi Bayçın ile görüştüm bunun için. Randevu almadım hala acaba yazdan sonraya mı saklasam ne dersiniz?

merhaba,Güzelleşmek için yapılan her uygulama bazen malesef çokda güzel sonuçlar vermeyebiliyor , çevremizde uzaylı gibi yada basit gibi görünen insanları görmek mümkün malesef.
Bence yapılacak uygulamalarda en en önemli faktör doktor seçimi.

Ben birkaç yıldır botox - dolgu yaptırıyorum , aldığım sonuçlardan ve çevreden aldığım övgü dolu iltifatlardan dolayı çok mutluyum :)))

Saç dökülmesi ssorunumu tamemen gideren ve daha sonra başkalarına yaptığı muhteşem uygulamalarına tanık olduğum için başlarda çok çekinmeme , korkmama rağmen botox-dolgu yaptırmaya başladığım doktorumdan çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.
Benim doktorum Dr.Kerem Baykal ve Çiftehavuzlar-Lifemed'de hastalarına hizmet veriyor.Ben en son 7 ay önce botox-dolgumu yaptırmıştım Eylül gibi yeniden yaptıracağım , uzun süre geçtiği için şu an fiyatları hatırlamıyorum ama bence kerem bey alanında bir marka ve daha da güzelleşmek isteyenlere tavsiye ederim ...

kalıcı dolgunun geri dönüşü yok biliyorsunuz değil mi. yani yaşlanıp cilt iyice pörsüdüğünde o dolgular aynı şişlikte orda olacaklar.
nişntaşında çok ünlü bir doktora gittim. elmacık kemiklerine hafif dolgu yapacağım dedi. yüzüme 8 tüp juvaderm ultra 3 ve 4 yapıldı. elmacık kemiklerime diye konuşmuştuk oysa yanaklarımın alt taraflarına dolguları yaptı. bir ay oldu memnun değilim yarın gidip konuşacağım. hiç olmazsa eriyecekler yada eritici madde var diye rahatım. konuştuğumuz gibi elmacık kemiklerime isteyeceğim. 8 tüpe 5600 tl verdim kızlar. sonucu istediğim gibi olsaydı hiç umursamayacaktım. ama şimdiden sağ şakağım bile erimiş gibi. bu kadar para verip üstüne hala yorgun ve yaşlı ifade çok üzücü gerçekten.

Son düzenleme:
Back
X