Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm seninki resmen operasyon olmuş, muayene ortamında olmadın mı ameliyathane miydi? bende bu örümcek ağı yöntemi ile ilgili olarak bakırköyde bir yerle görüşmüştüm ama 100 iplik demediler, ihtiyaca göre 20-30 iplik dediler ve çok basit bir işlem gibi anlatıldı, sense resmen morluk şişlik ne varsa yaşamışsın.

20-30 ıplıkle ıstenılen seye ulasamazsınız zaten bu ıslem 100 ıplıkle yapılırsa Bulent bey 2000 yapıyor artı prp ve altın ıgne 1000 daha vermenız gerekıyor ben 3000 tl verdım toplam bırde bu ıslem evet cok kolay doktor ıcın fakat sürat cok az sısıyor tabıkı 5-6 gün sonra tamamen ınıyor tam etkısını 1 ayda hıssedılıyor benım yarın randevum var 15 gün oldu yaptıralı suratım suan sıkılastı agız kenarlarım olmadı daha prp ıle belkı duzelır ama doktora sorucagım olmadıgını ne dıyecek ınsallah bakalım nasıl olucaksa guzel olsun :))

20-30 ıplıkle ıstenılen seye ulasamazsınız zaten bu ıslem 100 ıplıkle yapılırsa Bulent bey 2000 yapıyor artı prp ve altın ıgne 1000 daha vermenız gerekıyor ben 3000 tl verdım toplam bırde bu ıslem evet cok kolay doktor ıcın fakat sürat cok az sısıyor tabıkı 5-6 gün sonra tamamen ınıyor tam etkısını 1 ayda hıssedılıyor benım yarın randevum var 15 gün oldu yaptıralı suratım suan sıkılastı agız kenarlarım olmadı daha prp ıle belkı duzelır ama doktora sorucagım olmadıgını ne dıyecek ınsallah bakalım nasıl olucaksa guzel olsun :))

süperr yukarı dogru bir toparlanma hissediyosun yani? Bence ağız kenarları nispeten daha hassas ve gevsek bir dokuya sahip oldugu için ek uygulama desteği ( prp, dolgu vs .. ) ihtiyacı olması normal..

fiyat uygun görünüyor..10000 euro gibi rakamlar hatırlıyorum çünkü....hepsi birden yapılınca daha uygun oluyor fiyatlar..tek tek yaptırmaya kalksanız iki katına çıkar.Dur Ercan Bey'e gideyim ben de.Yağ enjeksyonunu sorayım madem ki kök hücre kullanıyor..

kız sen deki nasıl bir hız...:27:

ben aylardır araştırıyorum daha mail bile atmadım, bir aksilik falan olur diye...:60:

ama helal olsun sana...

tezcanlı insanları severim...

aman canım, sen derdini bir güzel anlat...

yorumlar olumlu ama kafana takılan herşeyi sor...

kafanda soru işareti oluşursa orda bırak...

doktor önermek büyük bir sorumluluk valla... :18:

birden sorumlu hissettim kendimi:26:

canım, kombi ameliyatta yapıyor... fiyatıda tabiki daha uygun...

benim duyduklarım: karın germe-meme, yüz germe-burun, karın germe+meme+laser lipo

sen ayrıntılı sorarsın hepsini zaten...

kız sen deki nasıl bir hız...:27:

ben aylardır araştırıyorum daha mail bile atmadım, bir aksilik falan olur diye...:60:

ama helal olsun sana...

tezcanlı insanları severim...

aman canım, sen derdini bir güzel anlat...

yorumlar olumlu ama kafana takılan herşeyi sor...

kafanda soru işareti oluşursa orda bırak...

doktor önermek büyük bir sorumluluk valla... :18:

birden sorumlu hissettim kendimi:26:

canım, kombi ameliyatta yapıyor... fiyatıda tabiki daha uygun...

benim duyduklarım: karın germe-meme, yüz germe-burun, karın germe+meme+laser lipo

sen ayrıntılı sorarsın hepsini zaten...

tatlım kendini sorumlu hissetme:) adını duymuştum zaten endoskopik yüz germeyle ilgili başlıkta:) Hatta bir başka Ercan Bey daha vardı..
normalde çok sorarım, titizlenirim zaten..rahat ol sen..:8:
dolgu gibi yapılacak kök hücre transferi istiyorum..
sen de atla gel bir hafta sonu, görüş kararın netleşsin:38:

tatlım kendini sorumlu hissetme:) adını duymuştum zaten endoskopik yüz germeyle ilgili başlıkta:) Hatta bir başka Ercan Bey daha vardı..
normalde çok sorarım, titizlenirim zaten..rahat ol sen..:8:
dolgu gibi yapılacak kök hücre transferi istiyorum..
sen de atla gel bir hafta sonu, görüş kararın netleşsin:38:

canım yaaa...
ben Ankaradayım... hadi onu geçtim, eşim ısrarla karşı çıkıyor...

şimdi alttan alta kışa kadar onun gönlünü yapmaya çalışıyorum...

boynum, hindininkinen beter durumda ama adam görmüyor...

üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim:60:

inan çok isterdim senle beraber gitmeyi...

tırstıkça sana sarılırdım:60:

canım başka Ercan bey yok... Erhan Eryılmaz var... sanırım onunla karıştı...

Erhan beye topikte M3lodi diye bir arkadaş ameliyat olmuştu ve hiç memnun kalmamıştı...

canım yaaa...

:))demek ki beğeniyor adam daha ne istiyosun:52:
biliyorum ankarada oldugunu:)
karar vermekte zorlanıyorsun diye dedim.kafan rahat ederdi belki:13:
neyse eşini ikna ettikten sonra gerisi gelir zaten:23:

canım yaaa...

cnm prp tek seans mı 1000 tuttu yoksa normalde 3 lü paket yapıyolar ya. o dahil mi? eğer dahilse fazla ucuz değil mi prp maliyetli bişi sonuçta..

yılmıycam valla... ikna edene kadar kafasının etini yiycem...:27:

bugun randevum vardı bulent cıhan tımurda fakat aradım degısıklık ıcın megerse doktor degıl yardımcısı uygulamaya bakıcakmıs yahu ben bulent beye randevu aldım :50: yardımcısına yuzumu gostermekte neyın nesı cok sınırlendım zaten agız kenarlarım ve sol yuzum hıc bır sekılde fayda gormedı psıkolojımde bozuldu ıslemı yaptıracaksın sonra doktorun gormeyecek senı anlıyamadım bu dur:19::19:umu ben bır yasıma daha gırdım

Onu bilmiyorum sitesine bakmadım baya zamandır. Ama isim yabancı gelmedi başka bişeydi sanki orta yüz germe olabilir. Kendisi sorulduğunda orta yüz germeyi öneriyor. Ben ameliyat olmak istemediğim için kabul etmedim. Bu işlemi yaptırmadan önce arayıp sormuştum yapıyormusunuz diye yine orta yüz germe önermişti. Yapmıyorum demişti. Kalıcığı az demişti ama dolguda da az kalıcılık var yapıyorlar. ticari kaygı da olabilir diye düşünüyorum.

Canım benim burnumu Burak Erdamar yapmıştı ve bu iple yüz asma ve göüs ameliyatını sorduumda bana direk Tunç Tiryaki'yi önerdi. Adam biraz pahalı ama bu ameliyatlarda gerçekten çok başarılı. Yaptığı ameliyatın videosu da vardı youtube'da eger çok rahatsızsan yüzünden parayı düşünme çünkü yüz yani bu en önemli bölge. Ucuza kaçıp da yamulmak var sonunda.

Canım benim burnumu Burak Erdamar yapmıştı ve bu iple yüz asma ve göüs ameliyatını sorduumda bana direk Tunç Tiryaki'yi önerdi. Adam biraz pahalı ama bu ameliyatlarda gerçekten çok başarılı. Yaptığı ameliyatın videosu da vardı youtube'da eger çok rahatsızsan yüzünden parayı düşünme çünkü yüz yani bu en önemli bölge. Ucuza kaçıp da yamulmak var sonunda.

Teşekkürler, şu an çok şikayetim yok aslında belki ilerleyen zamanlarda düşünebilirim :)

bugun randevum vardı bulent cıhan tımurda fakat aradım degısıklık ıcın megerse doktor degıl yardımcısı uygulamaya bakıcakmıs yahu ben bulent beye randevu aldım :50: yardımcısına yuzumu gostermekte neyın nesı cok sınırlendım zaten agız kenarlarım ve sol yuzum hıc bır sekılde fayda gormedı psıkolojımde bozuldu ıslemı yaptıracaksın sonra doktorun gormeyecek senı anlıyamadım bu dur:19::19:umu ben bır yasıma daha gırdım

peki noldu, göründün mü yardımcısına ?

merhaba,Güzelleşmek için yapılan her uygulama bazen malesef çokda güzel sonuçlar vermeyebiliyor , çevremizde uzaylı gibi yada basit gibi görünen insanları görmek mümkün malesef.
Bence yapılacak uygulamalarda en en önemli faktör doktor seçimi.

Ben birkaç yıldır botox - dolgu yaptırıyorum , aldığım sonuçlardan ve çevreden aldığım övgü dolu iltifatlardan dolayı çok mutluyum :)))

Saç dökülmesi ssorunumu tamemen gideren ve daha sonra başkalarına yaptığı muhteşem uygulamalarına tanık olduğum için başlarda çok çekinmeme , korkmama rağmen botox-dolgu yaptırmaya başladığım doktorumdan çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.
Benim doktorum Dr.Kerem Baykal ve Çiftehavuzlar-Lifemed'de hastalarına hizmet veriyor.Ben en son 7 ay önce botox-dolgumu yaptırmıştım Eylül gibi yeniden yaptıracağım , uzun süre geçtiği için şu an fiyatları hatırlamıyorum ama bence kerem bey alanında bir marka ve daha da güzelleşmek isteyenlere tavsiye ederim ...

hala memnun musun dolgudan canim bende dolgu yaptirmak istiyorum dokdor ariyorum

Sevgili Arkadaşlar,
Yüz dolgusu konusunda bilgisi olan varsa ve benimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Öncelikle kalıcı dolgu olarak hangi markayı tercih etmeliyim. Bildiğiniz ve güvendiğiniz konusunda başarılı, önerebileceğiniz bir doktor var mı? varsa bilgilerini paylaşa bilirmisiniz? Yüzüme yaptıracağım dolguyu dudaklarımada kullanabilirmiyim? İstanbul, Bakırköy ve Bahçelievler ilk tercihlerimdir. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Back
X