Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

Aynı kaygı bende de mevcut!

Umarım herşey gönlünüzce ve tam içinize sinerek olur

Yol aldığınızda biz kafası karışıkları unutmayıp bilgilendirmeyi hatırlarsanız ÇOK MÜTEHASSİS OLURUZ

Berke bey kardeşimize ben de RealSelf’de rastladım. Rinoplastilerinden herkes çok memnun. Ama yüz germe konusunda sadece (80 yorumdan) 4 yorum var ve hepsi ‘çok doğal’ diyor ama görsel yok. Instagram hesabında da kezâ yok… daha ziyade burun ve dudaklar ile kendisinin konuşmaları.

Belki hasta verilerinin gizliliğindendir elbette. Bizzat gidip fotoğraflara bakmaya ricâ etmekte fayda olur diye düşünüyorum.

Mâlesef çok doğru!

Yani gerçekten kendini tamamıyla mesleğine adamış bir cerrahın sabahtan akşama kadar sosyal medya’da şakrabanlık yapacak vakti olmuyor. Bunun için ayrıca bir ekip vesair tutup ücretlerini de şişirmeyi tercih etmeyenler var.
Öte yandan tüm günlerini nasıl daha tanınır olurum, daha yüksek meblağlar talep edebilirim diye kafa patlatanlar ön planda olabiliyor…

Bizzat bildiğiniz ve sizin yapmayı düşündüğünüz işlemin aynısını yaptırmış birini tanımıyorsanız böyle manyak manyak forumlardan bilgi toplamaya çalışmaya geliyor iş mâlesef

Hakkımızda hayırlısı inşallah

Mutlaka burada ayrıntılı hepsini yazacağım. Aslında karın ve kol germe ameliyatlarım da önemliydi ve ben çok araştırdım, çok zorlandım, bir çok doktora muayene oldum. Bu aralar çok yoğunum, aynı anda annem için doktor arayışındayım, dizine ameliyat gerekiyor, hazırlıklar yapıyorum o yüzden sık giremiyorum buraya, biraz elim hafiflesin konu açıp ayrıntılı anlatmak istiyorum. Benim gibi zorlanan insanlara rehber gibi bir şey olsun. Rabim bana acıdı ve yardım etti, ben de başkalarına yardımcı olmak istiyorum.

Bugün randevu almaya çalışacağım, bakalım ücret çok uçuk değilse tabi. Muayene 3000 tl den yüksek olan doktorlara gitmiyorum, nasıl olsada onların ameliyat fiyatına bütçem yetmez, boşuna para harcamak istemiyorum

Ayyy hadi bakalım

Muayenenin ücretli olmasını yadırgamıyorum, kezâ vakit ayırılıyor ve kişinin geri gelip gelmeyeceği muammâlı. Ama gerçekten 3.000₺ üstü bana da komik geliyor özellikle konu estetik olduğunda. Şu ana değin gittiğim yerlerde (ONEP <3 yıl evvel yanılmıyorsam 2.000₺ ödemiştim> ve DORA <ilk muayene ücretsizdi, aklıma takılan sorular için geri gittiğim için ikincisi 3.000₺’ydi geçen hafta>) eğer onlara ameliyat olacak olursam ödediğim ücretin de düşüleceği açıklanmıştı. Ki mâkul bir yaklaşım…

OOOOOLEYYYYY!

Annenize de çok geçmiş olsun bu arada Tez vakitte ikinizin de sıhhat ve güzelliklere erişmenize duacıyım

Ben de normalde sosyal medyadan kopuk ve 8 yıldır hayatıma dair hiçbir şeyi paylaşmaz olduğum gibi bütün hesaplarımı da kapamıştım. Ama bu arayışta yaşadığım kafa karışıklığı ve vakit kaybı nedeniyle ‘ameliyat olursam/olunca tüm süreci (olumlu olumsuz) ve sonuçlarıyla paylaşacağım’ diye karar verdim. Ortalık çakal ve bilgi kirliliğiyle dolu ne yazık ki. Aklı başındakiler olarak bari belki arayana bataklığın içinde doğru limanlara deniz feneri oluruz temennîsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…