- 19 Haziran 2025
- 118
- 149
- 18
- 41
Aynı kaygı bende de mevcut!Sina beyin profilini inceledim. Çok sempatik ama çok genç doktor. Derin plan yüz germe çok ciddi ameliyat, ufak bir hatada felç kalma riski var. Ben çok tecrübeli doktor istiyorum. Zamanım kısıtlı ve ben hala karar veremedim. Gerçi karın germe yapmadan önce de böyle paçalarım tutuşmuştu ve son anda mükemmel doktorumu buldum. İnşallah bu seferde en iyisine karar veririm. Liste yapıyorum, sonra elemeye başlayacağım.
Berke bey kardeşimize ben de RealSelf’de rastladım. Rinoplastilerinden herkes çok memnun. Ama yüz germe konusunda sadece (80 yorumdan) 4 yorum var ve hepsi ‘çok doğal’ diyor ama görsel yok. Instagram hesabında da kezâ yok… daha ziyade burun ve dudaklar ile kendisinin konuşmaları.Dr Berke Özucer felç olan vakalarla bile çalışıyor. Böyle bir doktorun becerikli parmakları var diye düşünüyorum.Benim vücudumda germe yapan doktor kopmuş ayak yerine dikiyor, yırtılmış deriyi yama yaparak dikiyor vesaire, vesaire. O zaman da demiştim, bu adam mükemmel dikiş atar, düşündüğüm gibi de oldu. Berke beyi inceliyorum şuan. Fakat forumda bir bilgi yok maalesef.
Mâlesef çok doğru!Merhaba, konuyu takipte kalmak icin yaziyorum :)
Malesef internetten cok populer isimlere ulasabiliyoruz ve onlarin da fiyatlari cok yuksek oluyor. Gecen kendisi de dis hekimi ilan bir arkadasim bir baska meslektasi hakkinda bilgi bulmami istedi, hic bir bilgi edinemedim, harika bir dis hekimidir ama iste internette hakkinda bilgi yok, boyle arastirma yaparken cok iyi isimleri kaciriyorsun dedi bana. Ama baska imkanimkz da yok ki. Bilen insanlara da soruyoruz, dogru düzgün bir bilgi alamiyoruz
Mutlaka burada ayrıntılı hepsini yazacağım. Aslında karın ve kol germe ameliyatlarım da önemliydi ve ben çok araştırdım, çok zorlandım, bir çok doktora muayene oldum. Bu aralar çok yoğunum, aynı anda annem için doktor arayışındayım, dizine ameliyat gerekiyor, hazırlıklar yapıyorum o yüzden sık giremiyorum buraya, biraz elim hafiflesin konu açıp ayrıntılı anlatmak istiyorum. Benim gibi zorlanan insanlara rehber gibi bir şey olsun. Rabim bana acıdı ve yardım etti, ben de başkalarına yardımcı olmak istiyorum.Aynı kaygı bende de mevcut!
Umarım herşey gönlünüzce ve tam içinize sinerek olur
Yol aldığınızda biz kafası karışıkları unutmayıp bilgilendirmeyi hatırlarsanız ÇOK MÜTEHASSİS OLURUZ
Bugün randevu almaya çalışacağım, bakalım ücret çok uçuk değilse tabi. Muayene 3000 tl den yüksek olan doktorlara gitmiyorum, nasıl olsada onların ameliyat fiyatına bütçem yetmez, boşuna para harcamak istemiyorumMâlesef çok doğru!
Yani gerçekten kendini tamamıyla mesleğine adamış bir cerrahın sabahtan akşama kadar sosyal medya’da şakrabanlık yapacak vakti olmuyor. Bunun için ayrıca bir ekip vesair tutup ücretlerini de şişirmeyi tercih etmeyenler var.
Öte yandan tüm günlerini nasıl daha tanınır olurum, daha yüksek meblağlar talep edebilirim diye kafa patlatanlar ön planda olabiliyor…
Bizzat bildiğiniz ve sizin yapmayı düşündüğünüz işlemin aynısını yaptırmış birini tanımıyorsanız böyle manyak manyak forumlardan bilgi toplamaya çalışmaya geliyor iş mâlesef
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Ayyy hadi bakalımBugün randevu almaya çalışacağım, bakalım ücret çok uçuk değilse tabi. Muayene 3000 tl den yüksek olan doktorlara gitmiyorum, nasıl olsada onların ameliyat fiyatına bütçem yetmez, boşuna para harcamak istemiyorum
OOOOOLEYYYYY!Mutlaka burada ayrıntılı hepsini yazacağım. Aslında karın ve kol germe ameliyatlarım da önemliydi ve ben çok araştırdım, çok zorlandım, bir çok doktora muayene oldum. Bu aralar çok yoğunum, aynı anda annem için doktor arayışındayım, dizine ameliyat gerekiyor, hazırlıklar yapıyorum o yüzden sık giremiyorum buraya, biraz elim hafiflesin konu açıp ayrıntılı anlatmak istiyorum. Benim gibi zorlanan insanlara rehber gibi bir şey olsun. Rabim bana acıdı ve yardım etti, ben de başkalarına yardımcı olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?