yüz görümlüğü ne aldınız ben beş tane çeyrek:(

Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu

Adam seni karısı yapmış ömrünü senle geçirmek istemiş,sen taktığı altın sayısıylamı değer biçiyosun kendine. parayla mutluluğun olcağına inananlardansın galiba.

Ah yazık sana yaaa cidden çok büyük bir derdin var .Elalem ne der kadar duvarları yüksek bir hapishane yok ,aş bunları

5 çeyrek takmış ya anacım daha ne olsun
Benim eşime kimse böyle bi adet olduğunu bile söylememişte ben hatırlattım aldırdım almasaydı da bişeycik olmazdı sonradan aldırırdım
Takılma böyle şeylere yahu .

Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu

ayyy internetlerde dolaşırlar dokunsanız zamanın en modern insanı kesilirler ama gel gelelim buraya böyle konu açarlar

sen kendine ne kadar değer biçiyosun mesela, parasal olarak değerin nedir? kendi adıma konuşayım eşimle 9 sene çıktık yüz görümlüğü mü kalmış bu devirde,kaldı ki herkesin maddi durumuda farklı benim eşimde ister bana yatlar katlar alsın ama bi garip memur ne yapıyım ben şimdi eşim bana değer vermiyo mu diyim

sizin adınıza çok üzüldüm kocam bana değer vermiyor mu diye kara kara düşünmüşsünüz diye.. zaten beş çeyrekle istediğiniz bir bileklik veya saat rahatlıkla alınabilir.

Benim eşim bana maşallah bile takmadı
Ama ben kendi değerimden eminim

napsın onun da derdi 5 tane çeyreği 5000 tl lik fln saat takıyor heralde arkdaş o fiyatı beğenmiyor:))

Sıkıntısı değer vermiyor gözüküyor onun gözünde,yoksa 5 tane çeyrek azmı yani

ne yaptık anacım üzülüyoduk beraber işte bu kadına bu yapılır mı diye...

Kahroldum bende resmen,nasıl böyle bişey olabilir diye yıkıldım,mahvoldum

kocan seni sevmiyor hayatında başka biri de olabilir dikkat et drim. 5 tane çeyreğin başka bir açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…