- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu
çok beğendim bu sözü
ben hiç istemedim yüz görümlüğü falan eşim beni sevmiyomu yani şimdi
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu
Kaçırttınız kadını varya,ne güzel dertleşip konuşacaktı işte
Kaçırttınız kadını varya,ne güzel dertleşip konuşacaktı işte
napsın onun da derdi 5 tane çeyreği 5000 tl lik fln saat takıyor heralde arkdaş o fiyatı beğenmiyor:))
ne yaptık anacım üzülüyoduk beraber işte bu kadına bu yapılır mı diye...
Benim eşim bana maşallah bile takmadı
Ama ben kendi değerimden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?