yüz görümlüğü ne aldınız ben beş tane çeyrek:(

Takma kafana sakın medim

Senin ous yatırım yapıyor kadişşş,kaç tane oldu yastık altında

bence boşan konu sahibi, ya da araya mesafe koy

Nasıl mesafe koysun ofişim tamam buldum ayrı yatsınlar demi

Mandıklı bir yorum yapacak olursam; bir şey takmasına gerek yok. Eski adetler bunlar. Seni sevsin değer versin yeterli . Kısacası hediye vermek sevgiyle doğru orantılı değil, aksine ters orantılıdır. Seven insan hediye vermeye gerek görmez çünkü bilir ki paranın satın alamayacağı şeyler sevgi gibi daha değerlidir.

bana yüz görümlüğü diye birşeyden haber bile vermediler
yüzümü görmek için para mı vermesi gerekiyormuş?
tüh be kaçırdık

Ahahahah çok güldüm.Eskiden olsa neyse bu kadar geçim sıkıntısı yoktu..Bir de benim bildiğim köylerde oluyordu eskiden yüz görümlüğü.Ya da ne bilim öyle şeyler.
Şimdi adama gidip "Ali, Ayşe'ye bu kadar taktı, sen bana az taktın sevmiyorsun" dersen vallahi çeker gider adam.
Devir değişti artık erkekler arkalarında destekleyici kadın istiyorlar.
Ya da ben öyle biliyorum.
Niyseeee.

Ben bilmiyordum
Gerçekse özür dilerim kendisinden güldüğüm yorumlar için
Ama en azından bundan sonra kendi değerini önce kendisi bilmeli
4 yıl önce takılan 5 çeyrek bir değer olamaz ki
Kurbanlık mıyız biz

Konu sahibi çalış, eşinle beraber para biriktir
Senin benim mi var çeyreklerini de kat içine
Ayrı eve çık
İstediğin gibi börek yap, içinden de kıl çıkıyosa çıksın kime ne diyebil yani şimdi aynı evdesiniz diye kayınvalide sana çekişebiliyo rahatça

kızlar mune biyerden bizi izliyosa banı yedik demektir hadi kaçalım ama saklanamıyacağımız kesin sopasını vurucak kafamıza :18::18:

benım derdım daha büyük katakulliye getirildim

konunun başını dinlemeyıp sonuna dahil oldugum bi anda eşimin hakkını helal edersın bana dimi demesıyle,ve yanımızda 3-5 kişi varkenn
aaa tabı canım hakkım helal olsun sana dememle bırlıkte,mehirimi helal etmişim meger
gitti 60 cumhurıyet

Geyikçiler, siteden uzaklaştırılınca bir daha kk'nin yüzünü görebilmeniz için yönetimin ağırlığınca altın istiyoruz.

Hadi şimdi dağılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…