- 19 Nisan 2014
- 4.547
- 13.456
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden erkek tarafından bu kadar fazla beklentiye girildiğini anlamıyorum. Sizin eviniz için altınların bozulmasından daha normal ne olabilir ki.
Takıyı da beğenmemişsiniz zaten.
diğer eltimden borç aldılar altınını ve tekrar verdiler borçlrıını[/QUOTE
bişey diyim mi şimdiden bu kadarcık şeyleri kafaya takarsan kendine dert üretirsen çok hata yaparsın. bırak eltierine geri verilen altınları. sana farklı düşmanlık yapıyorlar mı kv. eşinle aran iyimi huzurun var mı bırak gerisini. iki aylık bebeği olup başkasına aşık oldu diye kocası ortada bırakan kadının derdi derttir. sen yat kalk Allaha şükret. alırlarsa sana tekrar altınını güzel ama almazlarsa gereksiz yere sorun çıkarma derim. genede senin hayatın. senin yerinde olsam her gün dua ederim Rabbim huzurumu bozmasın diye. altın olur önemli olan maneviyat
huzursuzluk çıkarmıyorum zatn kızlar yanlış anlamayın dedğiiğim gibi çok kafaya taksam aldırırıdım şimdiye kadar rahatsızlığımı dile getiryorm ama her gün şükretmeden uyumuyorum haksızlık olduğunu düşünüyorm size dnıştım kırıcı olmanıza gerk yok
haksızlık oldugunu düşünüyorsanız eşiniz ailesine açsın bu konuyu.
ama benım altınımla bana ev alınsa vallahi ses etmezdim ben ya. yine size harcanmış kendileri alıp kullansa parayı tamam ama böyle şeylerle kafanınzı doldurmayın. o evi alabilmek için millet senelerce uğraşıyor.
bilmiyorum kızlar haklısınız belkide ama oyun oynandı gibi geliyor bana 4 küçk altında gtrilebilirdi ablamda kızdı bu duruma takılmış şeyi ne diye getrdiniz ki die dediğiniz gibi huzurum yernde bunada şükür şükürsz bir insan değilim ama konu açılınca bozuluyorm bnde kW diyebilirdi bozmayın die
anlıyamadım nasl bana verlmemiş şeyi sahiplenmişim
sıkışsalar zor durumda olsalar elbette ses çıkarmam ama üç gelinimede aynı yaptık diyp bnmkinin ortada olmaması ve çokta lazım olmadan bozulup yerine konmaması üzdü beni bnde eşimden hatıra diye kaldırabilirdim diğrleri gibi ama olmadı işte kapılarına dayanack bir insan da değilim ama istiyebilir miyim die danıştım sadce sizlere
Altını çizdiğim cümleniz ve sürekli eltilerinize takılan altınlardan bahsetmeniz bana size takılanı beğenmediğinizi düşündürdü. Yanlış anladıysam özür dilerim.
Kendi yağınızla kavruluyorsanız madem niye üzülüyorsunuz ki, kendi eviniz için bozulmuş altın. Eltilerinizin altınlarının bozulmaması ile sizin ne alakanız var hiç anlamadım.
Bence kendi evinizle ilgilenin ve elinizdekilerle mutlu olun.
Mutluluklar.
Yuz gorumlulugu istiyormussunuz ya. Gerek esinizin ailesinden, gerek esinizden.
Yani insanlarin size borcu yok, birsey alip vermek zorunda degiller.
Sizse sanki o mal sizinmis de insanlar elinizden almis gibi davraniyorsunuz.
Ortada size alinmis bir yuz gorumlulugu yok, siz yuz gorumlulugunuzu istiyorsunuz. Yani olmayan seyi sahipleniyorsunuz.
Size birsey soyliyim mi, boyle israr sonrasi alinan altin ancak yuze atilir. Birgun esinizin tersine gelirsiniz "bu muydu 2 senedir istedigin" der atar size yuz gorumlulugu. Bunun adi da "sus payi" olur. Yuz gorumlulugu degil. Ben, benden israrla birsey isteyen birine boyle cevap veririm. Siz esinize karsi kendinizi ne kadar kuculttugunuzun farkinda degilsiniz. Bence asin artik bu altin meselesini.
eksik anlattım belkide tüm evleri üç evide üç kardeş beraber alıyorlar onlarınkine doknulmadı birtek benmki karambole gitti birde onlara 4 küçük şeklinde takıldı bnada öyle getirebilirlerdi