- Konu Sahibi mayflowers
-
solecrin öneririm. tıbbi filtreler içeriyor, dna hasarını önlüyor, üstelik nonkomedojenik. sadece eczanelerde satılıyor. çok beyaz tenli değilseniz spf 30 yeterli olur.. cildiniz yağlıysa emülsiyon olanı, kuruysa krem olanını alabilirsiniz.
merhaba sevinctas,önerin için teşekkürler..solecrin söylediğin özelliklerden dolayı ilgimi çekti ama nonkomedojenik tanımını anlayamadım..bilgilendirirsen sevinirim.bu arada ben çok beyaz tenli değilim,açık buğday tenliyim.cildim karma.geçtiğimiz yaz vichy 50 faktör almıştım ama hiç memnun kalmadım.yüzümde beyaz beyaz iz kalıyordu ve sürüldüğü zaman tuhaf bir yapısı vardı..açıkçası beğenmedim.
açık konuşayım ben daylong kullanana kadar güneş kremi kullandığımı sanıyordum. geçen yaz tatile giderken eşimden güneş kremi almasını istedim. bizim için daylong almış. spf 50 olandan., çocuklar için de baby blanket diye bir sprey almıştı. tatilde saat 12 - 1 gibi sürüp kremi evde bırakıp kendimi sokağa atıyordum. saat 5-6 ya kadar geziyorduk dışarıda. sonra doğru denize. giriyorduk. akşam 8 buçuk gibi dönüyorduk otele. 1 hafta kaldık manavgatta. ankaraya döndüğümde kimse tatile gittiğime inanmadı. cildim zerre kadar bronzlaşmadı. üstelik te günde 1 defa uygulanıyor. isviçrelilerin bu kremi kullandığı kadar var yani. ama çocuklarda kullanamadık. yüzlerinde kabarıklık yaptı. onlar için de çantada baby blanket dediğim kremi taşıdık ne yapalım :)yüz için güneş koruyucu tavsiyeleriniz?geçtiğimiz gün eczanedeki bayan eczacıbaşı'nın daylong güneş koruyucusunu tavsiye etti.günde bir kere sürülünce tekrar yenilemeye gerek kalmıyormuş.araştırmadan almak istemedim.ayrıca fiyatı da 80 tl.biraz fazla gibi..
maix,babe i ben de biliyorum ama senin cilt tipin nedir?ne zamandır babe kullanıyorsun?diğerleriyle kıyaslayabilirsen sevinirim..hepimiz tecrübelerimizi yazarsak daha iyi fikir edinmiş oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?