yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

petek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
145
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar dün kaynanama oturmaya gittim.evlerinde tuvaletle mutfak karşı karşıya.kaynanamla çay yapıyordu bende bulaşık makinesine bulaşıkları diziyordum.ben çok dolanmaktan tuvalet ihtiyacımı erteledim.bulaşıkları dizdikten sonra koşa koşa wc ye gittim.sonra ellerimi yıkadım kapının arkasında her zaman ufak bir havlu var.elimi herzaman ona kuruluyordum.yine elimde havlu kapıyı açtım.kızıma seslendim tam o sırada kaynanam elimde beni havlulan görmeye başlayınca kahkalan gülmeye başladı..niye gülüyon dedim.ben onlan bacak aramı siliyorum demezmi.miğdem alt üst oldu.ya sen bunu niye buraya koyuyorsun dedim.kimse karışmıyor dedi.bilseydim sana başdan derdim dedi.ama normal havlu.misafir geldiği zaman muhakkak benim gibi bilmeden elini kuruluyordur.ya tuvalet kağıdına kurulayacağına eski yöntemle kurulanıyor.hemde havluya.bide bana diyor ki sende kurulan kapının arkasına koy.orda tuvaletin arkasında tozdan zaten insan mikrop kapar.sizce bu kadın normal birşeymi yapıyor.

igrennccc ötesi..elinizi yüzünüzü nasil yikadiniz sonra kimbilir..benim kaynana oturuyorduk bir gun kendisinin akrabasi ile kadin yiyo yiyo yiyo sonra kusmus tuvalette bide baktik elinde biseyle geliyo aaa bakin diyo sabahki yumurta hic sindirilmemis bögggkkkkkkkkk diye kustum Allahim Allahim sana geliyoru yarabbimm.ne insanlar var..

talihsizlik olmuş bence büyütme bu kadar kayınvalidenin bu kadar rahat olması iyi bir şey bence.

evet sonra elimi iki kere üst üste yıkadım peçetele kuruladım

geçmiş olsun
okurken sinirlerim bozuldu

eski kadınlar hep böyle bende anneaneme kaynanam falan gittiğimde görürüm ama onlarınki tuvaletin içinde yukarıda bir çiviye asılıdır şimdi sen orda kaldıgın günlerde sabah yüzünü yıkayıp o apış arası havlusuna güzelce bir yüzünü gözünüde silmişsindir hehehehehh

çok çok iğrenç bir durum, keşke kullanmadan sorsaydınız. ben hiç biyerde elimi normal havluya silmem her zaman kağıt peçete kullanırım, çok yerinde bir uygulama olduğunu bir kez daha anladım

he he komikmis.....

kizlar o kadar onyargili olmayin kadin muhtemelen yasli boyle bir bez yada havlu kullanmasi normal..orayada koymasi evi oldugu icin rahatlikla koymus..mideniz bulanmadan once empati kurun...allah hicbirimizi bu duruma dusurmesin diye..

muhtemelen bu isi o bayanin annesi yapmis olsa kahkahalarla anlatirdi..kayinvalidesi olancami pis k.ka olmus...

anammm bu ne midem kalktı

canım geçmiş olsun öncelikle..kendimi senin yerine koydum da iğrenç
ama ne yalan söyleyeyim güldürdü de beni :)
yaşlı insanlar yapar bunu,çocukluğumdan hatırlıyorum ancak şimdilerde de var mı bilmiyordum doğrusu

Ben de cok güldüm ama ben olsAm cok bozulurdum, uzun bir süre de konuşmazdim. Asmasaymis ortalık yere

ya gerçekten çok kötü bir şey bu benim kayınvalidemde o şekilde bez kullanıyor ve mikrop kaptı sanırım 2.5-3 ay her gün pansuman oldu yerleri yumrukluyodu acıda yerinden kalkamadı kullanma dedik yine geçenlerde gittim bez gördüm wcde hadi sildin tamam sonra o bez nasıl ve nerde temizleniyor çamaşır makinesine bile atsa Allahım iğrenç yaa olmaz kiiii sabit bu yaşlı insanlar

Tuvalet kâğıtlarının bu kadar ucuzlayıp yaygınlaşması öncesi devirlere dayanan bir alışkanlık. Eskiden evlerde herkesin ayrı bir taharet bezi olurmuş, tuvalet duvarına ip gerer böyle yan yana asarlarmış. Çok rezil bir şey de tuvalet kâğıdı yokluğunda kullanılması anlaşılabilir. Ben de küçüklüğümden hatırlıyorum, misafir gittiğimiz bir evde görmüş şaşırmış, anneme sormuştum onlar neydi diye, o da anlatmıştı. Ama bu devirde hâlen bunu kullanan, hem de bu şekilde yanlış anlamaya sebebiyet verecek bir gereç olarak kullanan.... söyleyecek söz bulamıyorum. Kendisini tuvalet kâğıdının icadı konusunda bilgilendirin bence, hem daha hijyenik.

havluyu misafir silse öle gülebilecekmi ne rahat kadın yahu bazı kadınlar böle larc olabilior kaynana olmasıda çabası malzeme çıkmış sana

aynen kapının arkasına civi çakmışlar çivide asılıydı.yüksek yerde değil.resmen kenarı oyalanmış el havlusu.

çok çok iğrenç bir durum, keşke kullanmadan sorsaydınız. ben hiç biyerde elimi normal havluya silmem her zaman kağıt peçete kullanırım, çok yerinde bir uygulama olduğunu bir kez daha anladım

bu kadarınıda tahmin edem.yordum ama artık aklım başıma geldi

çok büyük geçmiş olsun hem sinirim bozuldu okurken hemde kendimi sizin yerinize koydum midem bulandı onunla yüzünüzüde kurulayabilirdiniz verilmiş sadakanız vamış yoksa daha büyük bir skandal yaşardınız buarada iyiki havluyla dışarı çıkıp kızınıza seslenip öğrenmişsiniz bu durumu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…