igrennccc ötesi..elinizi yüzünüzü nasil yikadiniz sonra kimbilir..benim kaynana oturuyorduk bir gun kendisinin akrabasi ile kadin yiyo yiyo yiyo sonra kusmus tuvalette bide baktik elinde biseyle geliyo aaa bakin diyo sabahki yumurta hic sindirilmemis bögggkkkkkkkkk diye kustum Allahim Allahim sana geliyoru yarabbimm.ne insanlar var..
evet sonra elimi iki kere üst üste yıkadım peçetele kuruladım
merhaba arkadaşlar dün kaynanama oturmaya gittim.evlerinde tuvaletle mutfak karşı karşıya.kaynanamla çay yapıyordu bende bulaşık makinesine bulaşıkları diziyordum.ben çok dolanmaktan tuvalet ihtiyacımı erteledim.bulaşıkları dizdikten sonra koşa koşa wc ye gittim.sonra ellerimi yıkadım kapının arkasında her zaman ufak bir havlu var.elimi herzaman ona kuruluyordum.yine elimde havlu kapıyı açtım.kızıma seslendim tam o sırada kaynanam elimde beni havlulan görmeye başlayınca kahkalan gülmeye başladı..niye gülüyon dedim.ben onlan bacak aramı siliyorum demezmi.miğdem alt üst oldu.ya sen bunu niye buraya koyuyorsun dedim.kimse karışmıyor dedi.bilseydim sana başdan derdim dedi.ama normal havlu.misafir geldiği zaman muhakkak benim gibi bilmeden elini kuruluyordur.ya tuvalet kağıdına kurulayacağına eski yöntemle kurulanıyor.hemde havluya.bide bana diyor ki sende kurulan kapının arkasına koy.orda tuvaletin arkasında tozdan zaten insan mikrop kapar.sizce bu kadın normal birşeymi yapıyor.
merhaba arkadaşlar dün kaynanama oturmaya gittim.evlerinde tuvaletle mutfak karşı karşıya.kaynanamla çay yapıyordu bende bulaşık makinesine bulaşıkları diziyordum.ben çok dolanmaktan tuvalet ihtiyacımı erteledim.bulaşıkları dizdikten sonra koşa koşa wc ye gittim.sonra ellerimi yıkadım kapının arkasında her zaman ufak bir havlu var.elimi herzaman ona kuruluyordum.yine elimde havlu kapıyı açtım.kızıma seslendim tam o sırada kaynanam elimde beni havlulan görmeye başlayınca kahkalan gülmeye başladı..niye gülüyon dedim.ben onlan bacak aramı siliyorum demezmi.miğdem alt üst oldu.ya sen bunu niye buraya koyuyorsun dedim.kimse karışmıyor dedi.bilseydim sana başdan derdim dedi.ama normal havlu.misafir geldiği zaman muhakkak benim gibi bilmeden elini kuruluyordur.ya tuvalet kağıdına kurulayacağına eski yöntemle kurulanıyor.hemde havluya.bide bana diyor ki sende kurulan kapının arkasına koy.orda tuvaletin arkasında tozdan zaten insan mikrop kapar.sizce bu kadın normal birşeymi yapıyor.
eski kadınlar hep böyle bende anneaneme kaynanam falan gittiğimde görürüm ama onlarınki tuvaletin içinde yukarıda bir çiviye asılıdır şimdi sen orda kaldıgın günlerde sabah yüzünü yıkayıp o apış arası havlusuna güzelce bir yüzünü gözünüde silmişsindir hehehehehh
çok çok iğrenç bir durum, keşke kullanmadan sorsaydınız. ben hiç biyerde elimi normal havluya silmem her zaman kağıt peçete kullanırım, çok yerinde bir uygulama olduğunu bir kez daha anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?