- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 41
gülmüş ya bir de, ben ona takıldım. iğrenç ötesi bir şey ya bez mi kaldı? pisliğin alışkanlığı mı olurmuş?
temizlik imandan gelir. sizin yerinizde olsam o ellerimi bir şişe dezenfektanla yıkardım, o kadının evinde de yemek falan yemezdim.
olmaz böyle şey!
kaynanam kullanmış bezi sonra yıkamış kurutmaya koymuş
babasıda bilmiyomuş ne bezi olduğunu, zaten fındık toplamaya gitmişlerdi o ara, fındıklığın içinde yemek yiyolarmış orda eline geçirdiği ilk bezle ağzını yüzünü silmiş işte
ama en azından bez yıkanmıştı yani
geçmiş olsun
okuyunca bi hıııııııhhhhh çekmişim yüksek tondan
ben kayınvalidemin evine gittiğimde asla onların havlusunu kullanmam..kendi havlumu kaldığım odamın kapı arkasına asarım...eşim ilk başta bozuldu ama sonra alıştı..
tuvaletten sonra insanların ellerini ne derece temiz yıkadıklarını bilemyorum..bazen sabun bile kullanmadan yıkıyorlar..misafirliklerde de zorunlu değilsem kullanmam havl..peçeteyle hallederim..
inanmıyorum buda başka birşey hemde ne bezi oluğunu bildiği halde ağzını yüzünü silmiş
oyyy oyyy gece gece miğdem kalktı resmen ya
bi daha dikkatli ol bacım sende ne olur ne olmaz
ayy kıyamam ne de kıymetliymiş ki bir de oyalı havluya siliyor
Ay kızlar akşam akşam mide bırakmadınız yaBirinin havlusu birnin takma diş suyu birinin adet bezi Off yarabbim valla şuanda midem bulanıyor
Şekerim gerçekten kaynanan anormal hani, tamam kendi evi koymuş olabilirde sana gülerek tepki vermesi çok acayip insan en azından " kusura bakma kızım düşünemedim" filan der. Ben olsam öyle bir durumda özür dileye dileye bir hal olurum vala. Birde aklıma ne geldi, acaba o havlu normal havluydu da sana gıcıklık için yalan söylemiş olabilir mi bu kadar geniş olmasını buna bağlıyorum açıkçası, çok mu kötüyüm ne
asla özür dilemez.gıcıklık yaptığı zamanlar daha farklı şeyler yapıyor.o havlu onun dediği gibi kurulama bezidir.
çok geçmiş olsun canım yaaa. gerçekten çok kötü bir durum. aklına getirmemeye çalış. korkunç ama ne yapıcan
küveti doldur çamaşır suyuyla dal içine :120:
Ay şekerim düştüğün durumu asla yaşamak istemezdim birde daha önceden de silmişsin ellerini yemek yemişsin öğğğ :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?