yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

geçmiş olsun
okuyunca bi hıııııııhhhhh çekmişim yüksek tondan
ben kayınvalidemin evine gittiğimde asla onların havlusunu kullanmam..kendi havlumu kaldığım odamın kapı arkasına asarım...eşim ilk başta bozuldu ama sonra alıştı..
tuvaletten sonra insanların ellerini ne derece temiz yıkadıklarını bilemyorum..bazen sabun bile kullanmadan yıkıyorlar..misafirliklerde de zorunlu değilsem kullanmam havl..peçeteyle hallederim..

eve geldiğimde elimi çok yıkadım ama o gün elimi son kurulamamdı ondan önceleri elimi kaç kere kuruladım.elim yıkanmış temiz diyede o ellerle kaç kere sofraya oturdum o ellerle yemek yedim.oooy ben nerelere gideyim ağzımı miğdeme kadar nasıl yıkayabilirim

inanmıyorum buda başka birşey hemde ne bezi oluğunu bildiği halde ağzını yüzünü silmiş

oyyy oyyy gece gece miğdem kalktı resmen ya

bi daha dikkatli ol bacım sende ne olur ne olmaz

kaynanamın evine kalmaya gitmediğim için havlu yanımda getirmiyorum.2 saatliğine oturmaya gidiyoruz eve dönüyoruz.

Bizim evde de herkesin havlusu ayrıdır. Misafir havlusu da her zaman temiz bir halde ayrı köşede durur. O yüzden başınıza geleni okuyunca çok şaşırdım. Neleri varmış öyle... *-*

oyyy oyyy gece gece miğdem kalktı resmen ya

bi daha dikkatli ol bacım sende ne olur ne olmaz

kusura bakmayın gece gece gerçekten miğdenizi bulandırdım.ama eşimede annen bacak arasını sildi bende ona elimi sildimde diyemiyorum.burda sizlen paylaşmak istedim.içimde kalacağına bende içimi dökeyim dedim yoksa duvarlarla konuşuyorum. gerçekten anlatac birilerinin olması çok güzel.herşeyde erkeğe anlatılmıyor.kadının halinden kadın anlar.

Nasıl bırakır öyle bir bezi ortada ya
Ayrıca pişkinliğide ayrı sinir bozucu.

Ay kızlar akşam akşam mide bırakmadınız ya Birinin havlusu birnin takma diş suyu birinin adet bezi Off yarabbim valla şuanda midem bulanıyor

Şekerim gerçekten kaynanan anormal hani, tamam kendi evi koymuş olabilirde sana gülerek tepki vermesi çok acayip insan en azından " kusura bakma kızım düşünemedim" filan der. Ben olsam öyle bir durumda özür dileye dileye bir hal olurum vala. Birde aklıma ne geldi, acaba o havlu normal havluydu da sana gıcıklık için yalan söylemiş olabilir mi bu kadar geniş olmasını buna bağlıyorum açıkçası, çok mu kötüyüm ne

asla özür dilemez.gıcıklık yaptığı zamanlar daha farklı şeyler yapıyor.o havlu onun dediği gibi kurulama bezidir.

çok geçmiş olsun canım yaaa. gerçekten çok kötü bir durum. aklına getirmemeye çalış. korkunç ama ne yapıcan

küveti doldur çamaşır suyuyla dal içine :120:

asla özür dilemez.gıcıklık yaptığı zamanlar daha farklı şeyler yapıyor.o havlu onun dediği gibi kurulama bezidir.

Ay şekerim düştüğün durumu asla yaşamak istemezdim birde daha önceden de silmişsin ellerini yemek yemişsin öğğğ :84:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım yaaa. gerçekten çok kötü bir durum. aklına getirmemeye çalış. korkunç ama ne yapıcan

evet akıla getirmemek lazim.yarın aklıma getirmemeye çalışacağım belki yarın çarşıya çıkar ilgimi başka yerler çekerim.o anlık aklımdan çıkar bir kaç gün sonra fazla gelmez aklıma.sizlerinde kaynananız buna benzer şeyler yapıyormu.

Ay şekerim düştüğün durumu asla yaşamak istemezdim birde daha önceden de silmişsin ellerini yemek yemişsin öğğğ :84:

evet yemekte yedim. o ellerle kaynanam yemek yaparken yemeğe yardım ettim. herkezde ellerimden yemek yemiştir.eşime diyemedim ama oda nasibini aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…