yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

yüh yani d.k hapı bide hey allahım ne güldüm gece gece.bide prez.assaydı töbe tbe yaaa :)))

hanımların bir çoğu çok rahat bir çoğuda çok rahatsız...

15 sayfayı da gülerek okudum.ne olaylar varmış yahu.yatak odasında o iş için havlu kağıtlık falan ama yaşadığınız çok iğrenç ya.kaynananıza dışkıda bulunan koli basilinden bahsedilmeli.idrar yollarına geçerse ciddi enfeksiyonlara yol açıyor.hayati tehlikesi bile var. ama eminim yine gülerek karşılar.bir de eskiler ara bezi diyorlardı galiba.isim bile yüklenmiş mikrop yuvasına.hatta hatta mikroplar daha şirin görünsün diye oyalanmış da kenarı oyalı ara bezi var hatunun diye de methedilip, diğer kadınlar tarafından kıskanılıp gıptayla bakılıyordur tuvalette asılı duran o cisimciğe

bir tane evinde toz bezi yok.kendini silmek için fazlasınla bezi var.toz bezi olarakta mutfaktaki bezler yetiyor ona.toz bezi mutfak bezi aynı ama o iş için bacak arası bezi ayrı.

bende biliyorum böyle birini tanıdığımdı senelerce bekaret kanını sandıkta saklamış
ya ben böyle insanları anlamıyorum yani sanki bi gün gelip biri aslında sen kız değilsin dese sandıktan haaa dur ben sana şimdi gösteririm bak işte kanıt kanım mı dicek acaba yaahem ne belli ordaki kanın o kan olduğu sanki bekaret kanı başka renk

offf içim bi acayip oldu doğrusu oyalı havlunun k.validenin kukusunu silmesi için oraya koymuş olması nerden aklına gelecekki canım yaaa ....onu oraya koyması bi yana insan bi özür diler kusura bakma kızım falan der hem mis gibi kağıt havlular varken ne gerek varmış havlu kullanmaya resmen mikrop yuvası ama farkenda deil besbelli ayrıca sen bu konuyu açtın konunun içinden daha iğrenç konularda çıktı ne insanlar var ya

ne iğrenç bişey
ay yıka yıka yüzüm düşerdi heralde
neyse geçmiş olsun
bende ablam halk eğitim öğretmenliği yaparken
mudanyanın bi köyüne
öğrencisine oturmaya ve yaptıklarından sergiye seçmeye gitmiştik
orda gördüm ama
çok temiz insanlardı
ablam wc yi kullana bilirmiyim dediğinde evin kızı hemen kullanılmamış bir sabun
ve küçük mutfak havlusuna benzer havlu getirdi hocam buyrun
sonra atabilirsiniz dedi ilk önce anlamadım
sonra dank etti
ablam yanlızca sabunu aldı
yanınada normal cep selpağını alıp wc ye girdi
ya bu olan olayda okadar eski değil
10sene felan olmuştur bunu hala yapan yeni nesillerde var

güzeldi

Eski insanlar eskilerde yaşamayı seviyor nedense :)
Benim anneannemde öyleydi annemler zor kurtardılar bu huyundan

o kadar kaynanam taşınırken sandık ağır oluyor diye içini boşaltmıştı.sandıktan çıkardıktan sonra kolilere koydusa tekrar buldu onları gerimi koydu.kaynatam,eşim,kayınlarım senelerdir eşyalarla beraber onları taşıyordu demek.bir bilseler içinde ne var.üşenmedi her taşındıkça onlarıda peşinde getirdi miğdesi kadın.

tek kelimeyle iğrençççççç, eskiler öyle yapıyo falanda demesin kimse çağa ayak uydursunlar biraz, ben nice yaşlı tanıyorum evleri yeni gelin evi gibi

Ya gerçekten yaşadığınız şey hem komik hem iğrenç.Ben küser kaynanamla.İnsan baştan söyler ne için kullandığını,uyarır.Çok ayıp.

kim bilir kaç misafir bilmeden senin gibi kuruladı ellerini k.validenin kuku bezine :) düşüncesiz kadın şeytan diyo aynısını sende yap ona

kızlar abartmayın...bir çok yaşlı böyle yaoıyor çünkü böyle alışmışlar. evet baştan söyleseymiş iyi olurmuş onu başka yerede asabilirdi ama olan olmuş bir kere...kaynanası da açık açık söylemiş. iğrenç bir durum kabul ediyorum. bundan sonra dikkat etsin konu sahibi

Evet bu şekilde temizlenen birini tanıyorum. Ama herkesin kullanabildiği tuvalet kapısının arkasına asmıyor havlu gibi. Poff yazarken bile midem bulanıyor.

havlu tuvaletin içindeyse suç sizin,
dışındaysa kaynananızın.
zira kimse tuvalet içine el silme havlusu asmaz.
ama tuvalet lavabo banyo hepsi bir diyorsanız da yine kayınvalidenizin ayıbı tabi.

havlu tuvaletin içindeyse suç sizin,
dışındaysa kaynananızın.
zira kimse tuvalet içine el silme havlusu asmaz.
ama tuvalet lavabo banyo hepsi bir diyorsanız da yine kayınvalidenizin ayıbı tabi.

Ya şuç niye bende olsun.tuvaletin içinde el yıkamak için lavabo var.dışarı havlu asamaz çünkü kolidorun başında havlu asılacak yer yok.ya elini tuvaletin içinde yıkayıp elini kurulayacaksın.yada tuvaletten çıkıp banyoya girip elini yıkayacaksın.banyo dolu olunca mecbur tuvaletteki lavaboda elimizi yıkamak zorunda kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…