Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Boyle bir operasyonun kaliciligi ne kadar acaba.Yüz tekrar düşermiki

öyle mi. benim de çene botoksu sonrası buldog görüntüsü olustu. yüzüm çöktü. elmacık altları boşaldı. napabilirim diye düşünüyorum.

burda ki arkadasın baya toparlanmıs ve hala memnun oldugunu söylüyor. bende derin plan korkuyorum açıkcası mini yüz germeyle kurtarabilir miyim bilmiyorum. yüzüm cok iyiydi botoks öncesi. sonucunun böyle olacagını bilsem yaptırır mıydım. göz altım şakak elmacık altı çöktü ve yüz aşagı düştü. cenem dalgalandı şaka gibi

Dr profilinde iletişime numarası var. Kalıcılığını sormak aklıma gelmedi sizden yüz fotoğrafınızı göndermenizi istiyorlar. Gönderdim fakat tarafıma dönüş yapılmadı.. eğer kalıcılık hakkında sorarsanız bizi de bilgilendirin lütfen.

yorumlardan birine ulastım hastalarından . çok memnun. rahmi bey bu arada gata mezunuymus. ben istanbuldayım o izmirde tek sorun.

Merhaba bunuda daha once soran oldu bu da yaziyor aslinda bu topikte.fazla deri cikti sadece bu mini germe cunku jawline hattini duzeltmek icin ufak.bir.mudahale ve hastane ortaminda degil muaynehanesinde yaptirdim.soylediginiz kaslarin dikilmesi yuz germe operasyonu ve hastanede yapilmasi gerekiyor.islemle ilgili bilgim yok. Ben simdi orta yuz germe de dusunuyorum bu ara onun icin de randevu alcam kaslarinda gerildigi islem neymis gidince sorarim

bigi alınca bizide aydınlatırsanız çok sevinirim. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…