• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Çok memnunum hatta dudağimdan pismandim ki o da oturdu şişlik indi çok dogal gorunuyo.Tekrar tekrar son durumumu yazıp foto paylaşmıştım ileriki sayfalarda vardır.Memnunum oh iyiki yaptirmisim :)
Keşke yine son halinizi foto paylaşsanız..Ben de Rahmi beyi düşünüyorum

rahmi beyi arayınca bunu sormayı unuttum açıkcası.
Merhaba, siz yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Merhaba bunuda daha once soran oldu bu da yaziyor aslinda bu topikte.fazla deri cikti sadece bu mini germe cunku jawline hattini duzeltmek icin ufak.bir.mudahale ve hastane ortaminda degil muaynehanesinde yaptirdim.soylediginiz kaslarin dikilmesi yuz germe operasyonu ve hastanede yapilmasi gerekiyor.islemle ilgili bilgim yok. Ben simdi orta yuz germe de dusunuyorum bu ara onun icin de randevu alcam kaslarinda gerildigi islem neymis gidince sorarim
Orta yüz germeyi nerede arıyorsunuz İzmir de doktor buldunuz veya görüştünüz mü?

Orta yüz germeyi nerede arıyorsunuz İzmir de doktor buldunuz veya görüştünüz mü?
Ben yine aynı doktora gidicemde hala gorusmedim cunku kilo veriyorum hedefim 57 ye 4 kilo kaldi artik onuda verip şubatta falan saniyorum goruscem.ben 40 yasimdayim ama yuzumdeki bu sarkmanin sebebi kilo alip vermeydi 100 kiloydum işte al ver derken neyse...alt toparlandi ama 3 kilo daha verince orta yuz sarkmasi gozume batmaya basladi

Back
X