Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizleme fırçasıı:)))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar bu fırçanın kullanımı nasıl yani herhangi bişeyle (sabun temizleyici) mi kullanıyoruz?yoksa birşey gerekmiyor mu?

kızlar bu fırçanın kullanımı nasıl yani herhangi bişeyle (sabun temizleyici) mi kullanıyoruz?yoksa birşey gerekmiyor mu?
Canım yüz sabununa fırçayı biraz sür traş olur gibi hafifçe masajla yüzünde daireler çizerek yıka.Yüz yıkama jelin varsa fırçaya biraz döküp elinle köpürtebilirsin.
Hassas cilde sahip arkadaş ;
Bastırmadan yavaşca yıkarsanız iyi olur.Kan dolaşımını da hızlandırıyor.
a.s.

ben çook önce almıştım.ama okadar sert ki mümkün değil kullanamadım.yani bulaşık yıkanır o kadar sert.ama parfümeriden aldım yüz furcası diye..yoksa şüphe edecem kendimden:)öyle duruyo bi köşede...

kızlar ben bu ürünü yıllardır kullanıyorum,cildim hem kuru hem de hassas.haftada bir kereden fazla kullanmıyorum,ayrıca cildinizde sivilceler varsa kullanmanızı tavsiye etmem.en azından sivilceler geçene kadar.şu anda body shop'un yüz fırçasını kullanıyorum.fırçayı iyice ıslatıp suyla durulanan krem temizleyicimi sürüyorum üzerine.dairesel hareketlerle aşağıdan yukarı doğru hafifçe fırçalıyorum.göz çevrenize kesinlikle yaklaştırmayın,duruladıktan sonra da hemen nemlendirici ve göz çevresi kreminizi sürün yoksa cildiniz çok kurur.özetle ciltteki ölü derileri atmanıza ve alttan yeni derinin gelmesine yardımcı olur.

kızlar lif veya fırça peeling etkisi yapacağı için gözenekleri de açacaktır,çünkü derinlemesine temizlik yapıyo yani bu yüzden temizleme işleminden sonra mutlaka gözenek sıkıştırıcı bi tonik vs kllanın derim bena.s
kesinlikle harika bişey cildinizi pürüzsüz bebek gibi yapıyohihoyyyt

cnm ben tonik yerine gülsuyu kullanmayı dşntrm ama yağlı ciltte kullanılırmı bilmiorum bi bilgin varmı

cnm ben tonik yerine gülsuyu kullanmayı dşntrm ama yağlı ciltte kullanılırmı bilmiorum bi bilgin varmı

ben de tonik yerine gülsuyu kullanıyorum,yağlı ciltte de bi problem olmuyo diye biliyorm ben
ekstrdan sıkılaştırıcı etkisinden dolayı nane losyonu hazırlayıp kullanıyorum,bi de sodasengözlerimebaksanab

nane losyonun nasıl
bir de sodayı nasıl kullanıyosun denızkızı

benım cildim yaglı sıkıstırmak bana da iyi bir fikir gbi geldi de.

nane losyonun nasıl
bir de sodayı nasıl kullanıyosun denızkızı

benım cildim yaglı sıkıstırmak bana da iyi bir fikir gbi geldi de.

canım 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı nane atıp kaynatıyorum,soğuttuktan sonra buz kalıplarına koyuyorum,her gün 1 veya iki tanesini yüzümde gezdiriyorum,hem çok fresh bi etki yaratıyo hem de gözenek sıkıştırıcı etkisi varmış
sodayı da yarım limon suyuyla karıştırıp buz kalıplarına koyup aynı şekilde kullanıyorum,arkasından da gülsuyuyla siliyorumyerimseniben

paytak ördekciğimm
aldıgın fırcanın marksını kaça aldıgını soylermısın 100 de 100 doğal demıssın de
oriflamedan alcaktım satan kişi tanıdık doğal pek olamdıgını soyledı de :çok üzgünüm:

tesekkür ederım denızın kızı limon sodayı bende kullanıyorum ama biraz sabırsızım galiba uzun bi zaman kullandıktan sonra muhakkak faydasını görceğime inanıyorum.

kızlar ortalama fiyatı ne kdr bu fırçaların ????????

yok cnm bende kullandım sünger bu farklı cok ınce yumusak kılları war bence süngerden daha etkılı yane bende öle olduuu:1hug:

Canım gözeneklerin genişlemesine neden olmuyor mu?
Ben de kullanmak istiyorum, ama gözeneklerim ziyadesiyle açıkÇok üzgünüm çoook
Korkuyorum o yüzden kullanmaya.

kıslar bben cok memnunum kıs gelınce bırazyuznuz kuruyo ama ben acıbadem sutu sürüyorum fırcaladıktan sonra super oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…