body shop ın fırçasını kullanıyorum ben
sert değil fırça, o yüzden bastırmadan, hafif hafif uyguladığınız sürece yüzünüzü tahriş etmesi zor.
bende sivilce falan da çıkarmadı ama cildimin de sivilceye eğilimli olduğunu söyleyemem pekaynı şekilde sivilceleri yayar mı bilmiyorum bende olmadığından delikafadulden
fırça kullandığımda cildimin tamamen temizlendiğini hissediyorum :lepi:
bence yüz temizleme fırçası ve kalıp sabunlar çok sağlıklı değil. çünkü yüzünü yıkadığın zaman bakteriler fırçada birikip yer eder ve fırçayı istediğin kadar yıka durduğu yerde bakteriler çoğalmaya devam eder. yine kalıp sabunda da aynı. o da bakteri tutuyor bence. ve biz yüzümüze fırçayıda sabunuda defalarca kez süreriz. üstelik fırçayı her sürüşümüzde de cildimizin taaa derinlerine yerleştiririz bakterileri. bu sebeple ben köpük le yıkıyorum yüzümü. tertemiz. çünkü ikinci kere sürülen birşey yok. yıkadığın mikrop akıp gidiyor yüzünden.kızlar dün yüz temizleme fırcası aldım ama kaadının bırı alırken dedıkı gözneklerını acar bunu kullanma dedı ama bazılarıda cok ıyı gelır dıyo sivlcem hıc yok hanı sıvılce olsa patlatır falan dıcem ama bıde fırca cok yumusak kullanan warmı kk kısları:1hug:
arkadaşlar ben bu fırçanın üstüne niveanın peelingini koysam onunla yüzümü fırçalasam olur mu
bugun gratısten aldım yumusacık tam aradgm buydu gnluk ıcın kullanıcam yuz temzleme jelı ıle vee haftaık peelıng ıcın ıdeallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?