Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizleme fırçasıı:)))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
body shop ın fırçasını kullanıyorum ben
sert değil fırça, o yüzden bastırmadan, hafif hafif uyguladığınız sürece yüzünüzü tahriş etmesi zor.
bende sivilce falan da çıkarmadı ama cildimin de sivilceye eğilimli olduğunu söyleyemem pek aynı şekilde sivilceleri yayar mı bilmiyorum bende olmadığından delikafadulden
fırça kullandığımda cildimin tamamen temizlendiğini hissediyorum :lepi:

tatlım body shop.ın fırçaları ne kadar???

çok ayıp olmazsa bişi sorcam tonik peelinq ne oluo hep karıştırıom ya :d bilmemek ayıp deil öqrenmemek ayıp demi ama

cnmbıldıgım kadarıyla peelıng ölü derıyı atıyo cıldı derınlemesıne temızlıyo tonıkse cıldımızı temızledıkten sonra sıkılastırmak ıcın kullanılıyoo:)))),

bence yüz temizleme fırçası ve kalıp sabunlar çok sağlıklı değil. çünkü yüzünü yıkadığın zaman bakteriler fırçada birikip yer eder ve fırçayı istediğin kadar yıka durduğu yerde bakteriler çoğalmaya devam eder. yine kalıp sabunda da aynı. o da bakteri tutuyor bence. ve biz yüzümüze fırçayıda sabunuda defalarca kez süreriz. üstelik fırçayı her sürüşümüzde de cildimizin taaa derinlerine yerleştiririz bakterileri. bu sebeple ben köpük le yıkıyorum yüzümü. tertemiz. çünkü ikinci kere sürülen birşey yok. yıkadığın mikrop akıp gidiyor yüzünden.

merhaba bende aldım şu fırçalardan ama bana çok sert geldi yüzüm kızardı bir dahada kullanmadım 2 lira almıştım belkı markası kötü birşeydir.

arkadaşlar ben bu fırçanın üstüne niveanın peelingini koysam onunla yüzümü fırçalasam olur mu

arkadaşlar ben bu fırçanın üstüne niveanın peelingini koysam onunla yüzümü fırçalasam olur mu

süper olur cildin çoook çok hassas diilse. geçen yıl arkadaşım profesyonel bakım yaptırmıştı güzellik uzmanına, o da peelingi fırçatla yaydı surata, ve onun fırça elektrikliydi, dönüyodu yani başlığı, pilli diş fırçaları gibi.

bakteri biriktirmesi konusunda: her kullanımdan sonra yıkayıp iyice durular bi de suyunu silkelerseniz bakteri fln biriktirmez. aynen diş fırçası gibi düşünün, periyodik aralıklarla değiştirmek gerekir onu da...

evet benimde aynı diş fırçası gibi döner başlıklı fırçam var ama hassas cildim kılcal damarlarım da var bunla daha kötü olmaz mı

kıslar cıldını hassas sa lutfen cok dıkkat edın yaaaa kuruyoo arkadasımın öle oldu dıkkat lutfenn

kıslar cıldını hassas sa lutfen cok dıkkat edın yaaaa kuruyoo arkadasımın öle oldu dıkkat lutfenn

hassas cilde doğal sünger önerebilirim. 3 haftadır kullanıyorum, çok memnunum. hem çok iyi temizliyor, hem ölü hücrelerden arındırıyor, hem de acıtmıyor. benim cildim de allerjik, o yüzden fırça yerine süngeri tercih ettim. kılcal damarlar dolaşım bozukluğu ile alakalıdır benim bildiğim. cildi çok sıcak ya da çok soğuk suyla yıkamamak gerekir. doğal süngerle yapılacak temizlik işlemi dolaşımı hızlandırır, kılcal damar problemine de iyi gelebilir zannımca. ama böyle bir durumda fırçaya pek sıcak bakamıcam...

bugun gratısten aldım yumusacık tam aradgm buydu gnluk ıcın kullanıcam yuz temzleme jelı ıle vee haftaık peelıng ıcın ıdeallll

Şarjlı yüz temizleme fırçasını nereden bulabiliriz? Bir yerde gördüm şimdiye kadar, 189 liraydı... Fiyatları böyle pahalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…