Tatlım,
Olay marka ürünleri ben de duydum ama fiyatı ile ilgili bir fikrim yok ?
Sakıncası yoksa : sen kaça aldın ?
Teşekkür ederim aysgul.
sibelcim ben mavi olanı kullanıyorum .parfümsüz hassas ciltler için uygun ben memnun kaldım .cildim de karma hassas .birde laroche posay toleriane özellikle karma ve hassas ciltler için üretilmiş .eczaneden tester iste eğer memnun kalırsan alırsın.eubos bu arada dermokozmetik bir ürün tıpkı laroche gibi.eubos kullanan arkadaşım benim cildim nemsiz kuru yanlız t bölgesi hafif yağlı.bide burun kenarlarımdakş kılcallar çok hassas.
senin cilt tipin nasıl?eubos sitesine baktım. özellikle hassas ciltlere yüz jeli yok?????
canım adı ne kullandığın ürününben adını unuttum ama bir markanın cilt temizleme sütü ve ardından da toniğini kullandım fakat inanın hiç faydasını görmedim..sivilce sorunum yoktu sadece cildimin canlanması ve kuruluğunun gitmesi için kullandım ve 80 ytl verdim nemlendiricisiyle birlikte fakat şimdi içim yanıyor resmen..makyaj temizleme sütü öylece kaldı..toniği bitirdim..hayatımda ilke defa bu tür ürünler kullandım cildime ve hiç bir faydasını görmedim..şuanda tamamen bitkisel papatyalardan yapılmış bir yüz yıkama jeli kullanıyorum..evet sadece bununla yüzümü yıkıyorum..sıvı sabun gibi bşy...ve arkasından da nemlendirici sürüyorum..benim cildim çok hassas olduğundan doğal ürünleri arayış içerisindeyim ve sanırım aradığımı buldum..cildimi öyle bir derinlemesine temizledi ki ilk kullanışta farkettim..tonik filan halt etmiş yanında..zaten şu toniği hayattta süemem artık cildime..hiç bir faydası yok cilde...ben artık birtek bunu kullanmaya karar verdim..inanın çenemdeki 2-3 tane sivilcemi bile kuruttu...gerçekten derinlemesine temizliyor ve cildim parlıyor resmen..
canım www.yvesrocher.com adresinden bu kullandığım ürünün içeriğine bakabilirsin. yvesrocher diye bir markanın bende şans eseri tanıştım bu markayla tamamen doğl olduğunu söylüyorlar tüm ürünlerinin...işte bu markanın purecalmille diye tamamen papatyalardan yapılmış bir yüz yıkama jeli..bunu aldığımda bana toniğinide kullanmamı tavsiye ettiler fakat ben almadım tonik yerine cildimi bununla temizledikten sonra bir buz kalıbını gezdiriyorum burnuma burun kenarlarıma alnıma ve çeneme...bu gözeneklerin sıkılaşmasını sağlıyor ardından da nemlendirici sürüyorum..şuan gayet memnununm...canım adı ne kullandığın ürünün
Biensu bendensin:)
Arkadaşlar Eubos yıkama jeli kullanıyorum...çok çok memnunum...hiçbir ürüne değişmem...sivilceleri önlüyor, makyaj ws tüm kiri arındırıyor, nem dengesini bozmuyor...cildi onarıyor, sivilce izlerini zamanla gerçekten yok ediyor...
Eubos yıkama jeli, gece kremi we gündüz kremi...adaya giderken yanınıza alacağınız 3 şey deseler bu 3 ünü tercih ederim o kadar yani
cnm cildin kuruysa ve özellikle hassassa sakın sebamed temizleyici alma!benm cildim yaglıdır ona ragmen cayır cayır yaktı!!transvital. biraz pahalı ama çok memnunum yine de bir daha ki sefere sebamed almayı düşünüyorum yazık o kadar para vermek istemiyorum kozmetiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?