Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cnm ben tıp fakültesnde okuorum ve cilt problemim için gittiğim dermatolog hocamın açıklamasıdır bu.tabi eczanelerde satılan ve bitkisel olan ürünlere değil lafım.piyasada o kdr çok doğal oldugunu iddia eden cilt bakım ürünü var ki.eczaneden almadığınız hiçbir ürüne inanmamalıyız

Selam arkadaslar ben clearasil kullanıyorum.antıbakteriyıkama jeli ve tonigini kullanıyorum 1 haftadır. nemlendirici kullanmıyorum cildim zaten yaglı ama bu ürünleri kullandıgımdan beri cildim kurudu parlama yok artık. ilk kez kullanıyorum .

cnm eskiden ben de cildim yaglı diye nemlendirici kullanmıodum.meger hataymış.cildin yagını alınca cilt daha fazla salgılıomş ama eger yagsız bir nemlendirici sürersek cilt dengeleniomş ve yag salgısını azaltıomşa.s.

cildim karma the body shop çay agacı yüz yıkama jeli ve clinique anti blesmish köpuk kullanıyorum memnunun....:dance:

canım uyarın icin cok tsk ederim .Ama nemlendiricilerın cogu yaglı ne yapsam acaba(

CADIARZU

oriflame royalvelvet ve dıger temızleme jellerını tavsıye ederım fıyatıda uygun ve her yas grubuna göre uygun kremler ve jeller var cok memnun kalacaksınız

moos kullanıyorum ben iyi temizliyor ama cildim kuru biraz kurutuyo tabi jel oldğu için benim süt kullanmam lazım aslında ama süt iyi temizlemiyor çok uğraşmak lazım jelle bi hamlede temizşeniyor

ben yeni bi ürün kullanmaya başladım..cilt bakımı yaptırdığım yerden tavsiye ettiler çok da memnun kaldım..eczanelerde satılıyo..adı:neo strata..öleydi herhalde..çok menunum 1 ay oldu kullanalı..çok az kullanıyosun yetiyo.nemlendiricisinide aldım oda çok ii.bide mb diye bi marka var..oda eczanelerde satılıyo..onunda çok ii oldduğunu duydum..

bende innova kullanıyorum yaklaşık 1,5 haftadır. aman aman denilecek bir tarafı yok çoook iyide değil çoook kötüde idare eder. ama bitince değiştireceğimmm. eubos almayı düşünüyorum. cildim karma yağlıya dönük çok hassas değil ama her ciltte hassaslık vardır. seçmesi zor seçimlerden bu kozmetik ürünleride.....

Avon.............................

Deep Clean............................................

canım bende lorealın arındırıcısını kullanıyrm cok memnunum walla sılvılce ızlerını bıle gecırıyr..sırnaşık şey

bende nivea nınkini kullandım hiç bi işe yaramadı normal duru sabunu bile ondan daha yumuşak ve güzel temizliyo cildimi.

bende nivea visage young serisinin deniz mineralli olan jelini kullanıyorum 2 senedir hiç değiştirmedim şimdi yenilemişler en son aldıgımda içinde peeling toplarıda vardı günlük temizlk ve peeling için yazıyo cilt sorunlarını gidermek gibi bi özelliği yok sivilce geçirmiyo yada üstünde yazdığı gibi çıkmasını falan engellemiyo ama gerçekten iyi temizliyo makyajı falan birde biyerde nivea ürünlerinin tüylenme yaptıgını duymuştum ben 2 yıldır kullanıyorum Allah a şükür öyle bir sorunum olmadı ama zamanla böyle bişey olabilir mi :uhm: diğer nivea kullanan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştınız mı hiç tüylenme yada olanlarda artma oldumu yüzünüzde :uhm:

avon - purepore fection... yağlı ciltler için ama benim cildim karmadır... herhangi bir kuruma yapmadı ve sivilce problemim de yok... tonik ve nemlendiricisini de kullanıyorum... bir de solüsyonu var; onu da aldım ama pek bir işe yaramıyor gibi...

ben niveanın yeşil temizleme jelinide kullandım yung serisinide tüylenme gibi bi problemim olmadı.zaten var tbikide öyle artma falan yaşamadım.etkisine gelince dediğim gibi ne sivilce geçirdi ne çıkmasına engel oldu ne siyah noktalar vede nemlendirici özelliklerini ben görmedim. amaç sadece cildi yüzeysel temizlemekse bunu zaten suda tek başına yapabilir ama üstünde yazılanların hiç biri gerçekleşmedi.yani bunların hepsi para tuzağı ben sabuna döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…