Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
neutrogena krem temizleyici kullanıyorum ama param bollaştığında eubos almayı düşünüyorum.bu sadece yüzeysel temizliyormuş gibime geliyor.

Nemlendiricim, toniğim, temizleme sütüm Vichy. Ama pahalı ya:1no2:

The Body Shop dan E-vitamini serisine basladim, bol bol antioksidan iceriyor harika nemlendiriyor cildimi, neme ihtiyaci olanlara tavsiye ederim

sebamed hassas ciltleri çok tahriş ediyor.
neutrogena krem olanı ise gerçekten yüzeysel temizliyor.
ben hepsini denedim .son iki aydır filan loreal happy köpük kullanıyorum.sanırım bu hoşuma gitmeye başladı.cildimi kurutmuyor ve makyajdan arındırıyor

yıkama jeli daha çok yağlı ciltler için kuru ciltlere pek iyi gelmiyor.tavsiye üzerine şimdi sebamed aldım ama cildi biraz geriyo yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyorum.eubos almayı düşündüm ama oda yağlı ciltler için.cildi kuru ve iyi bir temizleme jeli bilip kullanan varsa paylaşsın

sanırım herşey herkesin cildine iyi gelmiyor ne kadar kaliteli veya pahalıda olsa!
neutrogena tam benim cildime göre jel temizleyicisi, toniği hepsi iyi geliyor..

dr. perricone en iyi cilt temizleyicileri şöyle yazmış:
Cetaphil liquid ve bar
dove beauty bar
oil of olay -beauty bar
basis sensitive skin bar
neutrogena non drying cleansing lotion

olayin kalip sabunu tr de var mı bilmiyorum ama merak ettim doğrusu

bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle Olay marka ürünler aldım içinde yüz temizleme jelide var 4 gündür kullanıyorum gerçekten memnunum fiyatıda uygum cildi yeniliyormuş

bende parfüm alırken olayın ürünlerini gördüm. yurtdısında cok bilindik bi marka artık burdada satılmaya baslandı dediler. nasıl bilmiyorum ama anlatan kzın konusmasından etkilendim bende denemeyi düşünüyorum.

ben herzaman bitkisel kullandım ve ondan yanayım kimyasal ürün kullanmamanızı tavsiye ederim

dermokozmetik yani eczanede satan üürünler kullanılmalı çünkü bitkisel zannatiğimiz ürünler en çok alerji yapanlardır.mesela kayısı yagı sürdünüz.cildiniz bunu "çook dogal,çok zararsız bişi geldi" die algılamaz.asidik bir bileşik olarak algılar.ama dermoozmetik ürünler de alerji yapma risi olan bileşikler en aza indirilir.dogaldan da iyi olur.fakat eczane dışı satılan ürünlerde bol kimyasal var derken,işe yaramayan gereksiz maddeler temizleyicilerdeki çok gçlü deterjan özelliğindeki maddelerden bahsedioruz ki maalesef eczane dışı ürünler hemen onay alıp piyasaya çıkablyr.ama dermokozmetikler ilaç muamelesi gördükleri için içerikleri ço düzgündür.

bitkisel ürün içerkli kremlerde aynı onayı alıyo cnm bunun içinde bitki var deyip geçilmiyo o nasıl muamele görüyosa oda aynısını görüyo ben evde yapılar ürünleri hiçbizaman tavsiye etmedim anlıktır çünkü kalıcılığı yoktur ayrıca bi bitkisel ürününde alerji yapabilir ama o bi kimyasala göre daha az alerjik reaksiyon gösterir emin ol cilt hassassa ürün farketmez asit en ufak bi domateste bile vardır etklicekse etkiler öle bidurumda buzla kompeks yapın iyi geliceltir direk buzla temas etmeden tabi benim nitkisel bahsetiiğim artık biçok ürün içeriğini bitkisele döndürüyo alırken lütfen içindekileri araştırıp öle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…