Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Biberiye, Kükürtlü sabun ya da çamur sabunu kullanıyorum dönüşümlü olarak:1rolleyes:
Body Shop'un kampanyası varmış çayağacı serisinde 2al 1 öde. Toniğiyle beraber alayım diyorum.
Bu arada çayağacı toniğini deneyen var mı? Sıkılaştırıyor mu gözenekleri?
Bu güne kadar denediğim tonikler hiçbir işe yaramadıklava:kaydirigubbakcemile2

canım md formulations yerine la roche un tolarine dedigin kreminimi alsam acaba şuan bi kreme ihtiyacım war ne önerirsin bana?:1hug:

canım toleriane serisi hassas ciltler icin,eger sivilce ve siyah nokta sorunu yaşıyosan effaclar serisini kullanmalısın. ama cildin hassassa karmadan yaglıya dönük ciltler icin olanıda kullanabilirsin toleriane serisinin.md formulations kullanırken cildim roaccutane kullandıgım donemdeki gibi kurumus ve gerilmisti ben de toleriane nemlendirici suruyodum onu yıkadıktan sonra.doktor onermisti bana,cok memnun kaldım.

kızlar bende dior aldım dün akşam yazmıştım ne alayım diye de valla herkesin te farklı sonuç gösteriyor ürünler kimine iyi gelen digerinin berbat yapıyor yan, bizde kendimizde deneyerek ögrenecegiz neyin iyi gelip gelmedigini bu bu sefer kıydım paraya jelle tonik aldım bakalım 4 ay falan idare eder benin öyle tahmin ediyorum oratalama bir üürnden memnun kalmak için 2 ay falan kesin kullanmak gerekiyormuş ilk zamanlarda cilt kusabilir egere iyi gelirse ürün sonuçta üst deriyi atmaya çalışırken çıkamayan sivilcelerde ortaya çıkıyor bakalım artık...vichy çok kullanan var ama memnun olmayanda çok nerede sorun var anlamadım sabunlarıda kesinlikle önermiyorlar bitkisel sabunda kullandım pek fayda görmedim.la roche posay ürünlerinin de iyi oldugundan bahsediyorlar aranızda gerçekten sonuç alan varmı memnunmusunuz?

yüz yıkama jelim vichy.sabahları yüzümü onunla temizliyorum,akşamları ise vichy göz ve yüz temizleyicisini kullanıyorum.geçen hafta the body shop`un E vitaminli yüz temizleme jelini aldım.ondan da memnun kaldım.

nivea'nın kışının yeşilini(yağlı ciltler) yazın ise pembe tanecikli beyazını( hassas ve kuru ciltler) kullanıyorum genelde. Bir ara loreal'in (yanlış hatırlamıyorsam, mavi ambalaj pompalı şekilde) de almıştım ama çok kuvvetli geldi kullanamadım.

ancak son bir yıldır, jel kullanmaya üşendiğimde gül suyu çok iyi sonuç veriyor. Zaten şişelerde kaldık toniklerim de hep, soda kullanmaya başladıktan sonra. Acıyorum bazen verdiğim paraya. Zaten tembelim, soda çok pratik oluyorkaydirigubbakcemile3

effaclar kullanıyorum sivilce oluşumunu engelliyo ve iyi temizliyo. dğer ürünlerden pek memnun kalmadım bazıları sivilce yaptı

Kızlar bence rosense yüz temizleme köpüğü. Hem içinde katkı maddesi yok denecek kadar az doğal hemde tüm cilt tipleri i.in faydalı. Sivilceye iyi geliyo ve yüzü pürüzsüz bi hale getiriyo. Ben 4 aydır kullanıyorum ve çok faydasını gördüm

Bende doktor tavsiyesiyle exfoliac'ın temizleme jelini kullanyorum.Cildi kurutmadan temiziliyor ve bir damlası yüz için yetiyor.Bu sayede çabukta bitmiyor :)

dove sabun... herşeyi kullandım ama herşeyi.. bir sürü para israf etmişim yazık etmişim.. dove sabun üşenmezsem tonik olarak soda veya bazen buz.. çok çok çok memnunum.. hassas karmayım bu arada..

Kislar bende olay slatalik özlu tazeleyici canlandirici gunluk bakim jelini kullaniyorum harika denemedigim jel kalmamistirr benim ama bundan wazgecmem artik

Ama ben gencler icin olan beyaz serisini kulaniyorum gercekten cildimi hic kurutmadi bide cok canli piril pril yapti nemlendirici özlegide war tawsiye ederim

hihoyyyt:teytey:Ayy sorma bende bayiliyorum gecen yeni yikamistim yuzmu arkadasim parfümünumu degistrdin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…