Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
haa bide bi ara murad 'ın krem temizliyicisini kulanmıştım ama açıkcası clinique i
tercih ederim ama onuda tavsiye edebilrm kullanan arkadşm var özelikle sivilce ürünlerini çok başarılı buluyor...

arkadaşlar bu konuyudaa asönce görüp okudum..tesadüf bugünde olayın setini aldım yüs temisleme jeli tonik we nemlendirici..benim cildim arma ama çooooook hassas we siwilcelenme oldu yüsümde bikaç ay önce..acaba olay bnm cildime ii gelirmi?yada bana ne tawsiye edersinis cliniqu istiorum ama çok pahalymış.clinique kullanan arkadaşlar yüs temisleme jelinn fiyatını yasar mısıns bana?

canım olay zaten hugo boss lacoste gucci gibi firmalarla aynı firmanın ürünü ve estee lauder clinique dior gibi markalardan kalite olarak hiç bir eksiği yok sadece cok ünlü mankenlerle calısmıyor ve fiyatları uygun ama sivilce tedavisine yönelik bi ürünü yok sadece..clinique de var anti blemish serisi onu deneyebilirsin ama onun dısında diger ürünlere fazla para vermene gerek yok inan olay mükemmel bir marka

clinique in setini 114 milyona almıştım boynerden (tonik yüz temizleme jeli nemlendirici) sadece jelin fiyatı 35 ile 50 arasında değişiyor

cildim yağlı. pek çok ürün denedim. loreal, vichy normaderm, roc, neutregina deep clean, clean& clear.... çok çok memnun kalmadım hiçbirinden.

şimdi LR microsilver sabun kullanıyorum. fena değil yeni kullanmaya başladığım için göreceğiz ne kadar iyi....

sivilcelerim icin dr un onerdigi differin jeli kullaniyorum(dikkat bu bu bir ilactir temizleme jeli olarak algilamamyin) avon solutions kopuk ve tonik aldim 2 haftadir kullaniyrm baya ilerleme var ama sanirim tonikte baya bi alkol var yuzumu cok yakiyo o yuzden yves rocher pure calmille alicam daha hafifi bi urun bitkisel hemde, isyerinden bi arkadas fransaya gidicek ordan getirticem baya ucuza gelicek burda fiyatlar 5 kati

dermologica öneririm dermo kozmetik satan büyük eczanelerden bulabilirsin

cildim kuru ve hassas. Ben loreal yüz yıkama jeli kullandım alerji tedavisi gördüm yine bioterm de de aynı sonuç oldu.Sebamed kuru cildi çok kurutuyor. Onu sivilce sorunu olanlara öneririm. Nivea ve avon kullandım onlarda ortalama bir sonuç elde ediyorsunuz.Clinique kullandım çok memnun kaldım. Hiç köpürmüyor ve kokusuz bir kere bu bile az kimyasal içerdiğini gösterir, deterjan içerenler köpürür, ayrıca yüzümü germiyordu şimdi eczacının tavsiyesiyle bioderma aldım fakat o da köpürmüyor olmasına rağmen yüzümde gerilme ve kuruluk yapıyor. Bence clinique kesinlikle iyi. Ben tekrar ona döneceğim. Jelin fiyatı en ucuz sevil parfümeride 38-YTL 200ml.

bu kullandığınız ürünler siyah noktalarıda temizliyormu? Burnumun üstündeki noktalardan nefret ediyorummm

bu kullandığınız ürünler siyah noktalarıda temizliyormu? Burnumun üstündeki noktalardan nefret ediyorummm
aynen ya bende de var o sorun. vardı daha doğrusu.. benimkiler siyah nokta değil şuan genişlemiş gözenekler. önceden siyah noktalar vardı sonra onlar gidince yerini genişlemiş gözeneklere bıraktı kahverengi bi de çil gibi duruo
ama siyah noktalar için peeling özellikli jeller var onları düzenli kullanırsan sonuç alabilirsin canım a.s.

avondan aldım temizleyici jel çok memnun kaldım kuzenim vichy den almış denedim süper bişeymiş ben de düşünüyorum..

rosense temizleme sütünü kullanıyorum
oldukça memnunum
sırf marka diye bi halta yaramayan abidik gubidik şeylere verdiğim paralara aciyorum :enbuyukkk:

"loreal pure zone serisi" sivilceli ve yağlı bir cilt için gerçekten en iyisi benim cildim sivilceli ama aynı zamanda da kuruyor ve pure zone kurutuyor o yüzden pure zone serisini sadece gece kullanıyorum derinlemesine temizleme jelini kullanıyorum ardından arındırıcı temizleyici losyon (tonik aslında) ve pürüzlere karşı düzenleyici bakım nemlendiricisi var onları uyguluyorum ve sabaha gerçekten temiz bir ciltle uyanıyorum ama sabah pure zone kullanamıyorum çünkü gerçekten kurutuyor sabah da olay'in karma ciltler için salatalık özlü jeli var o çok iyi ve olay'in tüm cilt tipleri için spf korumalı nemlendiricisi var onu kullanıyorum(cildim hafif çilli çünkü). nivea'nın all day aqua nemlendiricisini de kullanmıştım o da çok iyi.
benim fikrimce cildi yağlı olanlar için pure zone serisi mükemmel.
yerimseniben

Kızlar ben uzu bi süre innova kullanmıştım,bi arada baya bişey kullanmadım..geçenlerde boynerin cilt bakım günleri wardı clinique inkine gittim we çok hoşuma gitti,onun ürünlerini aldım..daha 3gün oldu ama çok iyi geldi:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…