Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet çok hoş kokuları ama clearskin serisinden memnun kalmadım ama solutions serisindeki ürünler çok güzel önemli olan cilt tipine uygun ürünü seçmek

deep clean peeling jeli kullanıyordum normal peeling gibi değil hergün kullanılabiliyor o iyiydi sonra bir de deep clean yüz temizleme jelini deney,m dedim hiç hoşuma gitmedi, cildim karma, zaten en gıcık durum da bu, bi taraf yağlı bir taraf kuru, bir ürün tutturamıyorum¿¿¿

kızlar artık yüz temizleme jeli kullanmıyorum. loreal,roc ve nivea'yı denedim.en sonunda dove nin sabununu aldım 1 aydır kullanıyorum.İnanın yüzümde hiç bir değişiklik olmadı. Toniklerimi de attım.İçinde bir çok kimyasal madde var,maden suyu kullanıyorum tonik yerine.İnanın çok daha memnunum,vaktiyle o kadar parayı boşa harcamışım.

Son düzenleme:
st.ives kayısı özlü günlük temizleme ve peeling özellikli krem temizleyiciyi kullanıyorum çok memnunum

Son bir kac aydir jel degil de, SEBAMED´in sabunuyla yikiyorum yüzümü geceleri..
Sivilceleri kurutmada bire bir yaradi bana..
Özellikle yagli cilt tipine sahip olanlara tavsiye ederim.

kizlar benim cildim cok yagili her sabah kalktigimda bir sivilce cikiyor artik biktim bana yardim edermisiniz avusturyada yasiyorum burdan birseyler tavsiye ede bilirmisiniz nolursunuz bana yardim edin cok aciiiil artik dayanamiyorum

Kullandığım ürünleri yorumlayayım:)
Bu arada cildim özellikte T bölgem yağlı,buna dayanarak yorumluyorum
1.Nivea ve Loreal.. Her ikisinin de faydasını görmedim
2.Clean&Clear..Memnun kaldım +5
3.Deep Clean..Kullandığım en iyi üründür diyebilirim+10[yağlı ciltler için birebir elif3558cim senin için ideal]
4.Oriflame ve Avon..Kesinlikle yüzünüze sürmeyin derim
5.Olay..Memnun kaldım +5

balım ben de deep clean kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim...fırçalıyorum yüzümü sonra da gül suyuyla masaj yapıyorum çok iyi geliyor pırıl prıl..........

kizlar benim cildim cok yagili her sabah kalktigimda bir sivilce cikiyor artik biktim bana yardim edermisiniz avusturyada yasiyorum burdan birseyler tavsiye ede bilirmisiniz nolursunuz bana yardim edin cok aciiiil artik dayanamiyorum

cnm eger cildinde ciddi anlamda sorun varsa mutlaka doktora görünmelisin.ben de aynı problemi yasadım,roaccutane tedavisi gördüm ve cok memnun kaldım.kulaktan dolma bi ton krem,losyon vs kullanmıstım hicbir ise yaramadı.yıllarca bosuna sivilcelerle ugrasmısım.tedavi sırasında ve daha sonrasında da doktorumun verdigi la roche posay yüz temizleme jelini ve nemlendiricisini kullandım.gercekten cok basarılı bi urun.ama dedigim gibi sen once doktora görün,en basında tedavi olursan cok daha iyi olur.

acayip yağlı bir cildim var en son pure pore fection
avon solutions arındırıcı toniğini kullandım çok memnunum yüzüm acayip hafifledi ve temizlendi...

Pure Pore-Fection serisi cildin daha temiz, daha sıkı ve yağsız olmasını sağlıyor. Cildinizi kurutmadan parlamayı önlüyor.

Pure Pore-Fection Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli

Nemlendirici ve anti-oksidanlar içeren, suyla köpüren jel; ciltteki makyaj kalıntılarını, yağ fazlasını ve kiri derinlemesine temizliyor.

Pure Pore-Fection Akne Önleyici Özel Bakım

Cildin ihtiyaçları için özel olarak formüle edilen jel, cildin daha berrak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki özel formülüyle cildi nazik bir biçimde soyarken, sivilce oluşumunu önlüyor. Cildi ferahlatıp, rahatlatıyor. Sürekli kullanım ile de daha önce akne nedeniyle oluşan lekelerin görünümünü hafifletiyor.

Pure Pore-Fection Pürüzsüzleştirici Losyon Temizleyici

Yenilenen Yağsız Formülü ile yetişkinler için özel olarak hazırlanan losyon, cildin dokusunu düzgünleştirirken, aynı zamanda berraklığını ve parlaklığını artırıyor. Cildin ihtiyacı olduğu nemi sağlamanın yanısıra yağ emici özelliği sayesinde akneden kaynaklanan problemleri hafifletiyor. İçeriğindeki salicylic acid, oxa acid ve özel bitki kompleksi sayesinde cildin derinlerindeki fazla yağ üretimine neden olan enzimlere nüfuz edip, cildin genç bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Pure Pore-Fection Arındırıcı Maske

Yeni, geliştirilmiş yağ ve gözenek önleyici formülüyle, gözeneklerin görünümünün hafifletilmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki alpha ve beta hydroxy asitler sayesinde cildi ölü deri tabakasından arındırarak daha pürüzsüz görünmesine yardım ediyor.

Pure Pore-Fection Arındırıcı Tonik

Özel canlandırıcı formülüyle, gözeneklerin görünümünün hafifletilmesine ve cildin fazla yağından arındırılmasına yardım ediyor.
(benim kullandığım

Ferahlatıcı Kompakt Pudra

Yağlı ciltler için sıkıştırılmış pudra, cildin yağ seviyesini kontrol eder ve parlamayı önler. Renksiz pudra cildinizi rahatlatır ve tahriş olmuş cildi pürüzsüzleştirir. İçeriğindeki salisilik asit sayesinde cildin yağ seviyesini kontrol eder.

Son düzenleme:
ben hep clinique jel tonik nemlendirici kullanırım. bide bodyshop çay ağacı yağı özlü jel ve deniz yosunu özlü tonik--gündüz ve gece nemlendirircisini, bide peelingini kullanırım. bunlar haricinde yaptığım maskelerde varkaydirigubbakcemile5 maskeleri fondöten fırçası ile sürerim. hem jelleri hem maskeyi mutlaka yüz temizleme süngerleri ile temizlerim. çok güzel oluyor. markette migrosta falan üçlü halde satılıyor yüz temzileme süngeri diye

Son düzenleme:

bodyshopun çay ağacı serisini öneririmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…