Arkadaşım yüz temizleme süngeri değil de yüz temizleme fırçasını tavsiye ederim,diş fırçasına benziyor çapı 3 cm falandır ve çok yumuşak kılları var..
Yüz yıkama jeliyle birlikte kullanıldığında çok etkili oluyor..Yüze masaj yapar gibi temizlediğinden kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildi canlandırıyor..
Bu fırçalardan tavsiye ederim,For You'dan almıştım,sanırım 4 ytl falandı..
Arkadaşım yüz temizleme süngeri değil de yüz temizleme fırçasını tavsiye ederim,diş fırçasına benziyor çapı 3 cm falandır ve çok yumuşak kılları var..
Yüz yıkama jeliyle birlikte kullanıldığında çok etkili oluyor..Yüze masaj yapar gibi temizlediğinden kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildi canlandırıyor..
Bu fırçalardan tavsiye ederim,For You'dan almıştım,sanırım 4 ytl falandı..
bunlar dogalmı nıye renklı ozaman
bence dogalını al
ben foryoudan almıstım sarı renklıydı ve bı pakette 2 taneydı
onunla yuzumu yıkıyorum artık
ama jeller gozeneklerıacıyo ve tonık yapmak gerekıyo
ben normal sabunla yıkıyorum bu sungerle beraber kopurterekten
cıldım cok ıyı gorunuyor
gozeneklerım acıldımı bılmıyorum cunku benım zaten cooook genıs gozeneklerımmalesef
ama bu sungerle cıldım daha bı guzellestı dogrusu
Teşekkürler canım,fırça gözenekleri açıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemicem.Benim zaten çok belirgin o yüzden denemeye korktum ama fırça kullanan baya arkadaşımız varmış.Ben de deneyeceğim sanırım.a.s.
tek kullanımlık değil ki canım bu süngerler.
herkesin cildi farklı tabi ki ama ben bir ara çok sık fırça kullanmıştım. yüz için özel yumuşak kılları olan fırçalardan. gözeneklerimin genişlemesine neden oldu. belki de benim cildimden kaynaklanan bir problem olabilir. sizi endişelendirmek istemem.
bu süngerleri denemek istiyorum açıkçası. ben normalde elimle masaj yaparak yıkıyorum. haftada 3 kere bu süngerlerle yıkamayı deniyim bakalım ne olacak.
öneren arkadaşa çok teşekkürler
island senin baktığın sünger elyaftan üretilmiş di mi? eğer öyleyse alma, pamuk kullan daha iyi. Aktarlarda bulunur belki doğal sünger, deniz diplerinde yaşayan bi canlı sünger, kuruyunca vücut temizliğinde kullanılıo. Ben aylardır kullanıyorum, çok memnunum. gözenek genişletmiyo, aksine sıkılaştırıyo çünkü her seferinde masaj yapıyo yüzüne. Fırçalar sentetik olduğu için tavsiye etmiyorum ben, hem cildinitahriş etme riski var, hem de daha çok bakteri barındırır. Ama bulduğun- gösterdiğin sünger de sentetik, o yüzden doğalını ara ve al. Müthiş bi peeling etkisi yapıo, yüzünün temizlendiğini gerçekten hissedebiliosun. bi de sadece sen kullan, kimseyle paylaşma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?