Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 25 yaşımdayım, yüzümdeki asimetriden dolayı yüz yogasına başladım. 2 haftadan fazladır yapıyorum. Asimetri geçmedi malesef ama dudağımın yanındaki 2 çizgi yok oldu. Çenemin altında hafif bir topluluk vardı o inanılmaz azaldı. Ama asiöetri için ne yapacam bilmiyorum
Ben bir hafta filan denedim ve gülüş çizgilerimde sanki daha belirginlikler gördüm bıraktım.Zaten takıntım gülüş çizgileri..Hatta o piskolojiyle soluğu bi klinkte aldım düzenli cilt bakımına falan başladım:)
Merhabalar bende bir süre önce Canay Serim Sarıcaoğlu ile online yüz yogası yapmaya başladım yaşım genç fakat bu yaşlarda kırışıklıkların oluşmasını engellemek daha iyi olur diye düşünüyorum.
İsmini bilmesem de bunun için özel masaj teknikleri var. Ayrıca ben yüz masajı icin bir aparat aldım , buzdolabında sogutup uyguluyorum oldukça iyi geliyor kızlar.
Ben 25 yaşımdayım, yüzümdeki asimetriden dolayı yüz yogasına başladım. 2 haftadan fazladır yapıyorum. Asimetri geçmedi malesef ama dudağımın yanındaki 2 çizgi yok oldu. Çenemin altında hafif bir topluluk vardı o inanılmaz azaldı. Ama asiöetri için ne yapacam bilmiyorum