4ay önce tüm değerlerime bakıldı hormonlarda dahil olmak üzere bir sorun çıkmadı tabi o zaman kıllanma yoktu sadece aşırı saç dökülmem vardı ki o hala var feritinin eksikliği çıkmıştı , ne yapacağımı bilmiyorum böyle nasıl sokağa çıkıp doktora gidicem bilmiyorumHormon tahlillerinizi yaptırdınız mı? Eğer bir dengesizlik varsa lazere de gitseniz çok faydası olmuyor. Aynı anda hem hormon tedavisi hem lazer epilasyon yaptırırsanız faydasını görürsünüz.
Dahiliye yönlendirecek beni sanırım çıkanlar o kadar fazla ve sık ki onlara nasıl iğneli yapılır bilmiyorumEndokrinoloji bölümüne gidin. Biran önce tedaviye başlayın. Kıllanmanın artması engellenebilir ama geri dönüş zor. İğneli lazer epilasyon deneyin. Sirle almayın artar.
Erkeklik hormonlarınıza baktırın. Büyük ihtimal doğum kontrol hapı ve aldactone verirler. Geçmiş olsun.
Onada aldım randevu , sizde de birden mı başladı nasıl alıyorsunuz kıllarıKadın doğuma gidin pcos var bende aynı sizin gibi kıllar mevcut. Düşmanım başına gelse üzülürüm öyle fena bir durum.
Saç dökülmesi için biotin içtim dermatolog vermişti bitki çayı çok tüketmem kremde su bazlı hafif bir krem ama bir hafta kadar önce mavi Anemon yağı sürdüm yüzüme sivilceye iyi geliyor diye acaba o mu yaptı bunuSon dönemde kullandığınız ilaç, krem, bitki çayı v.s oldumu.
Saç dökülmesi için biotin içtim dermatolog vermişti bitki çayı çok tüketmem kremde su bazlı hafif bir krem ama bir hafta kadar önce mavi Anemon yağı sürdüm yüzüme sivilceye iyi geliyor diye acaba o mu yaptı bunu
O kadar pişmanım ki kolay kolayda farklı bir şey sürmem yüzüme , kuzenimde sürüyor onda yok böyle bir durum nasıl kurtulucam ben bu durumdan simdiOlabilir tabi ki, bitkisel yaglarin kil koklerini guclendirme ozelligi olabiliyor.
İlk başlarda tek yerken birevirden fışkırdı resmenOnada aldım randevu , sizde de birden mı başladı nasıl alıyorsunuz kılları
Kullandım tabi dermatolog verdi hemde hiç aklıma gelmedi ki eğipte yıkamak inşallah hormonlarımda bir şey çıkmaz var olanları azaltmaya çalışırım en azındanSaç dökülmesini engelleyici. Saç güçlendirici kremler şampuanlar serumlar bazı insanlarda yüzde tüylenmeye sebep oluyor. Öyle birşey kullandınız mı.
dermotolojiye gidin bence. o da hormon testlerinizi yapar.
kullandığınız bir ürün varsa kesin hemen.
Siz İstanbul da mısınız testlerden sonra sizin memnun kaldığınız yerde bende yaptırmak isterim gerçi çok var ve çoğu sarı yapılır mı bunlara bilemiyorumİlk başlarda tek yerken birevirden fışkırdı resmenben lazerle gittim ve iğneli epilasyon çok memnun kaldım doğum yaptığım için ara verdim. Lazerle gidecekseniz iyi bir yer bulun. Daha çok iğneli epilasyonu tavsiye ederim. Ama ilk önce tedavi olun.
Bne bursadayım sarı ise lazer yapmazlar iğneli yeri araştırın. Tavsiyem kılları hiç almadan başlayın iğneli yeSiz İstanbul da mısınız testlerden sonra sizin memnun kaldığınız yerde bende yaptırmak isterim gerçi çok var ve çoğu sarı yapılır mı bunlara bilemiyorum
Kullandım o şampuanlardan dermatolog önerisiyle maalesef eğip yıkamak aklıma gelmedi , kilom yok hatta daha kısa süre önce 13 kilo verip 60 kiloya düştüm umarım PCO değilimdirSaç dökülmesi var demişsiniz saç dökülmesi için şampuan kullandiysaniz o yapmış olabilir. O şampuanları kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş başını eğip sadece saçlarına değecek şekilde yıkamak gerekiyor yani yüze falan değmemeli. Bir de fazla kilo falan varsa pcos da olabilir
O zaman hormonlarınızla alakası yoktur. Merak etmeyin. Siz yine doktora gidin. Yüzeysel bir kıl kökü tetiklemesi olmuş. İlaçları falan vardır.Belki Kendiliğinden geçer zamanla . Siz doktorunuza sorun . geçmiş olsun. Moralinizi bozmayın.Kullandım tabi dermatolog verdi hemde hiç aklıma gelmedi ki eğipte yıkamak inşallah hormonlarımda bir şey çıkmaz var olanları azaltmaya çalışırım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?