yuzumdeki ayva tüyleri alsam mı almasam mı karar veremedim. aslında cok rahatsız degilim ama bugun aynaya cok dikkatli bakınca (kaş bıyık alımı yaptımda biraz :)) kararsız kaldım.
hayır şimdi alması sorun degil ancak cıkısları aynı zamanda olmuyo biliyosunuz tek tük cıkıyolar ve cıktılar mı eskisini aratacak nitelikte cıkıyolar ben ondan korkuyorum. sonucta geri dönüsü olmucak :S
siz aldıgınıza pişman oldunuz mu? napayım hiç başlamasam mı:44::44:
ben ayva tuylerinden nefret ediyorum
gölgede felan belli olmuyo ama güneşte çok fena duruyo kesinliklle alınmalı ki ben aldırıyorum
sakın alma rahatsız edici bi durum değilse alma
şayet alırsan sorası için daha sıkıntılı olur senin için daha sert ve siyah kıllar çıkar ve bu sefer her zaman almak zorunda kalırsın
haklisin,aslinda cevremde de aldiktan sora pisman olan var da iste insan takinca takiyo,simdilik uzak durayim ohalde,zaten biyiklarimi aldirmaya giderken kuaför cenemdeki 2-3kili almaya calisirken siri bir yaydi asagiya dogru simdi o basima dert oldu,eski hali bin kat daa iyiydi.sakın alma rahatsız edici bi durum değilse alma
şayet alırsan sorası için daha sıkıntılı olur senin için daha sert ve siyah kıllar çıkar ve bu sefer her zaman almak zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?