Yüzdeki tüylerden yakarak kurtulun...

peki cilt derisin ezararı olmazmı şimdi anlaşılmaz belki ama yaptıkça cilde zarar vermesin...

bu konu burada kalıvermiş, deneyen sonuç alan olmadı mı kızlar? :)

ben denedim ateş yaklaştıkca tüyler eridi valla amaa aman dikkat edin dudağımın üstünde denedim üstelik cakmak cok az yanıyodu veeee sacımıı kaptı sanki gibi geldi baktım percemlerime evet kapmış sonraaa elimle yoklarken bide ne fark ediyim kirpiklerimide kapmış yanmış kirpilerim sağ kirpiklerim :1shok: napıcağımı bilmiyorum aman dikkat edin geri dönüşü olmaz seyler olur

benim enistende kuaför ve genelde erkeklerin kulak bölgesinde uzun uzun kil oluor ya onlari yakiyordu makasin ucuna pamuk doluyordu ve ispirto oluyor ya onunla islatiyordu pamugu sonrada atesliyordu pamugu.o sekilde temizliyordu erkeklerinkini.benim babamda kücükken kaynak isinde calismis ve istemeyerek kaslari yanmis o sekilde simdi cok seyrek kaslari.belki cüzüm olabiliri ama yüzde denemek cok tehlikeli ya.

ıyide insanın canı yanmıyor mu? Vede yüz kızarmıyor mu? Derisi çok hassas çünkü, kızarmasın birde. Gerçi hiç anlamadım nasıl çakmağı yüzümüze tutacağız. Direk olurmu yaaa...
Hadi diyelim oldu, bütün vücuda yapsakta şu tüyler küssede gelmese bir daha. Ama bence canı yanar insanın.

valla canım bilmiorum ya güzellik uzmanı olmasına güvendim yaktırdım teyzemdede vede kendindede gördüğüm için cesaret geldi valla ne zor bu kadın olmak ya :)

canım ya bende duymuştum ama yüz bölgesi için değildi
nasıl dayandın acımadı mı :bbo:
iz falan bırakmasın yüzümüzde fisfisfis

kızlar benimde yüzümdeki tüylerle başım derttte gerçekten işe yaradığına inanan varsa yazsın.artık yoruldum bu tüylerle uğraşmaktan.lazer yaptırmayı düşünüyorum ama oda güvenli değil gibi lüyfen bilgi verirmisiniz arkadaşlar.........

size etinizi derinizi tutuşturarak alın demiyorumki uzaktan onalr yanıyo zaten ayrıcada yazmıştım gözünüzü kaşınıza kadar kapatın diye yada yaktırın hayır acımadı zaten 5,6 yakıştan sonra azalcakmış ben denediğimi ve gördüğümü paylaştım kimseyi yapmaya zorlamıyorum bundan sonrada kolay kolay bişi paylaşmayı düşünmüyorum zaten

alınganlık yapma canım benim herkesin paşa gönlü bilir isteyen uygular uygun görmeyen es geçer paylaşımın için teşekkür derim sen yazmaya dewam et........

biz senden sadece tecrübelerini paylaşmanı istedik canım kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler paylaştığın için
ben sen dedikten sonra kolumda uyguladım
ama tüylerin kökü kalıyo onları yakmayı başaramadım
umarım bende faydasını görürüm :sm_confused:

ben kollarıma yapıyorum 2 seneden beri azalma yok üstelik çıkarken de sert yamuk yumuk çıkıo bence yüzünüzde denemeyin

kiprikler yanmamak için güneş gözlüğüde takabilirsiniz.. çakmağı öle yüze 1 dakka tutmucanızki elinizle kendiniz ayarlarsınız şöle hızlıca geçirceksiniz tüy olan yeri

annem ocakta kolundaki tüyleri yakardı iki ay önce 50 yaşlarındaki yakınımda bana kolundaki tüylerden ocakta yakarak kurtulduğunu söyledi bi kaç sefer bende kolumda denedim ve azalttı tüyleri hemde incecik çıkarıyo sert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…