Yüzdeki tüylerden yakarak kurtulun...

Kıllara veda etmek için, Prof.Dr.İbrahim Saracoglu'nun NANE KÜRü çok faydalıymış arkadaşlar. Vücuttaki Östrojen hormonunun dengelenmesi için öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dk. önce 3-4 yaprak taze nane yenmesini öneriyor hocamız.
Bu küre 1 ay devam edilmeliymiş.
1 aydan sonra tüylerde azalma muhakkak oluyormuş.
Duruma göre gerekirse 1 ay sonrasında da bu kür'e devam edilebilirmiş.

UYARI ise şu: aşırı tüketimden uzak durmak gerekiyormuş östrojen hormonunun çok fazla salgılanması da iyi değilmiş. unutmayalım öğünler öncesi sadece 3-4 yaprak taze nane.

bence etkili birsey değil çünkü yanan yüz sıyahlasır ve kökden gitmediği için pıtır pıtır olur hoş olmaz.iğrençç yaaa kokar birde..gidin iğnelı epilasyon yaptırın..

bence kol ve bacak için uygulanabilir ama yüz çok riskli, yaş geçtikçe iz kalırsa mesela hiç bilemeyiz ilerde bi problem çıkarabilir. güneşte fazla durmak bile yüzde leke yapıyorken ateş tutmak bence tehlikeli. yüzümde lekeler oluşursa diye korkuyorum ben o yüzden yüzüme değil de kollarıma denemeyi düşünüyorum.
bir komşumuz da mutfakta ocağın üstüne kolunu gezdirip tüylerini yaktığını ve seyreldiğini söylemişti.

ben yakma işini bir iki yıl önce kolumda denemiştim. cildin siyahlaşması veya leke gibi durumlar oluşmuyor. evet kötü koku oluyor ve malesef hiç bi faydasını göremedim. tüyler yine eskisi gibi.. benneyaptımki

herkes farklı farklı yazmış. demekki yakmasını bileceksin. yani iyice yaklaştırıp birden çekiceksin gibi bişey anladım ben. Allaha şükür yüzümde bişey yok ama bacakta da olur dimi küçük bi bölgeyi yakıcam şimdi merak ettim. saol canım paylaşım için.

ben bacağımı yaktım ama olmadı tüy yanıyo ama çok kısa kalıyo yani dibine kadar gitmiyo yakmayı beceremedim yani

yakma işi işe yarar olsaydı erkeklerde fayda ederdi :roflol: bazı erkek berberlerinde suratlarındaki kılları yakıyorlar gene çıkıyor.

bnde bbannemden duymuştum ama bu biraz farklı yakma :) onlar daha küçükken ayak tüyleri yeniyken deniz boyunda güneşte tutarlarmış bacaklarını güneş taze tüyleri yakıomuş tüyler azalıomuş yani ne kadar doğru bilmiorum denemedim ama bbannemin hiç ağda yapmadını ve bacaklarında kıl tüy .. olmadını göz önüne alırsak oladabilir yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…