Yüzdeki tüylerden yakarak kurtulun...

Bende önceden yakıyordum kibritle ama işe yarıyor gibiydi ama sadece bu çene altı boğaz tüylerinde yapabiliyordum. Ayrıca koldaki tüyler içinde yakma yöntemi iyi oluyor bir çubuğun ucuna pamuk bağlayıp sonra onu ona ispirto yada kolonyaya batırıp yakın sonra o çubuğu kolda gezdirin öyle kolay oluyor baya tüyleri alıyor.

ben kollarimi yakiyorum ocakta inceldi ama hic bi zaman yok olmuyor yüz icin tehlikeli kas kirpik gider valla sonra ugras dur yeniden ciksin diye

Sakın denemeyin palavra.Lise döneminde epilasyona üşenip kendi kendime bunu akıl etmiştim.Şimdi bıyık etrafı biraz koyu renk görünüyor.Aman ha.Siz paşa paşa yapın epilasyonunuzu, uğraşmayın böyle şeylerle.Ayrıca sağ gözümün kirpiklerini yakmıştım şimdi daha seyrekler :(

Kızlar siz teninize kadar değdiriyor musunuz ateşi anlamadım ben çene ve fuallerimde yapıyorum. yan etkisini yada yanma kararma gibi şeyelerle karşılaşmadım. ilk yaptığımda 2 ay çıkmamıştı bazıları kökünden gidiyor sonra ya hiç çıkmıyor yada uzun bir sürede ancak tüy kendini toparlayıp çıkabiliyor. ama çok uzun tüylere fazla etki ettiğini düşünmüyorum çünkü önce kıl yanıyor tüy uzun olunca köke kadar acısına dayanmak zor. kısa tüylerde köke çabuk ulaşıyor. benim fuallerim su an çok iyi durumda ama çenemde hala var. onlara 2 haftada tekrar tekrar tutmam gerekiyor çakmak kullanırsam. ama sonuç verdiğine kesinlikle inanıyorum aynaya her baktığımda bunu görmek harika'!

ŞUNU DÜŞÜNÜN. GÜNÜMÜZDE ÇOK DUYULAN VE İLGİ GÖREN AMA BİR O KADAR DA PAHALI OLAN 'LAZER' SİSTEMİ DE ÇAKMAKLA AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR!
İKİSİ DE TÜY KÖKLERİNİ YAKARAK KURTULMAYI AMAÇLIYOR. BU BENZERLİK ÇOĞALTMASINDAN KORKAN ARKADAŞLARI TATMİN EDER UMARIM.

LİMON+TUZ'UN SÜRESİNİ UZUN BULANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM LAZER DE EN AZ 1,BAZI DURUMLARDA 2 YIL SÜRÜYOR SONUÇ VERMESİ İÇİN.

ÇAKMAK, SOĞUTMA SİSTEMİ OLMADIĞI VE BİREBİR TEMASI SEBEBİYLE DAHA FAZLA YAKIYOR Kİ BU DA DAHA KISA SÜREDE SONUÇ VEREBİLECEĞİNE İNANDIRDI BENİ
. Alexandrite Lazer ve ıpl arasındaki fark gibi (ikisini de denedim. derinlik ne kadar fazlaysa acı ve etkisi de o kadar çok oluyor. ıpl'i hissetmiyorsunuz bile)

konuyu açan arakadaşın söylediklerine katılıyorum:
gözünüzü kaşınızı kirpiğinizi tülbent yada başka bişiyle kapatın tüy olan yerleri çakmakla gezindirin. İlkinde bilinçsizdim ve kirpiklerimin ucunu yaktım 1 ay sürdü uzaması bir de onu uzatmak için badem yağıyla fln uğraştım. Bana bunu bir arkadaşım uyguluyor. Kendi başına yakmak istediğiniz yeri istemediğiniz yeri ayarlamak çok zor. annenizden birinden yardım alarak yapın.

AMA MUTLAKA DENEYİN. KENDİM AYNI SORUNDAN MUZDARİP OLMASAM VE SENELERDİR ÇARE ARAYIP ÇAKMAKTAN SONUÇ ALMASAM OTURUP BUNCA SATIRI YAZMAZDIM. HEPİNİZE SAĞLIKLI GÜNLER

Son düzenleme:
dilekk22 sen en son ne zman uyguladın? 2-3 ay gibi seans arası olabiliyor ama ondan sonra devam edilmediğinde eski haline döner mi bilmiyorum. benim kısa kısa olanlar var az miktarda artık ellemesem diyorum ama eski haline gelmesini istemiyorum

ben daha yeni yaktım çok hosuma gidiyo kılsız görmek :D bende bunu bızımm mahellede bi arkdaşı dugun günü için yakmıslar ocakta. ordan duyup denedım :D

Ben yaktıktan sonra sarı olanlar ya da kısa olanlar sert kalıyor. Onları nasıl yumuşatabilirim.. Ayva tüyü yumuşaklığında..

bendee ılk defaa çay demlerkenn ates fazla kaçtı anam bı baktımm kolumdakı tüylerin bırazı gıtmıss :)) yemek yaparken arada kol bacak gırecemm töbe töbee :)) şaka bı yana kolumda hiç kalmadı bıdaha çıkmadıda yüz içinde faydalı olabılır bence agrısızz sancızıı :)) yüz için kendınız denemeyınn....

sanırım kişiden kişiye göre değişiyor annem sigara içerken can sıkıntısından çakmakla kollarını yakıyormuş şimdi yok denecek kadar az gerçi yatığı için mi gitti yoksa yaşı 45i geçti o yüzden mi azalma oldu bilmiyorum. anneannemde de hiç yok oda köyde ekmek yaptığım için diyo ama bilemiyorum. benim kollarım ise erkek bacağı gibi ama yakmak ta istemiyorum bi arkadaşım kollarını yakmış hem yaktığında sert sert olmuş hemde daha sonrasında sertlik olmuş saç kremi sürsem nasıl olur diyordu oda. ocağı yakarken kazayla benimde gidiyor bazen ama tam olarak neresi gittiğini anlayamadığımdan dikkat etmediğimden bendeki sonucunu bilmiyorum aslında kolun üst tarfında küçük bi bölgede denemek lazım. ateşden uzak olsa bile tüyler yanıyor. ama yüz için denemeyin derim. kollarda kötü bi durum olunca uzun kollu giyip kapatabilirsiniz çaresine bakana kadar ama yüzde geri dönüşü olmayan izlere yol açmayın derim.

Kızlar bende bitek ben yapıyorum bu yöntemi zannediyordum. Çevremdekilere yüzümü yaktım diyince tuhaf tuhaf bakıyorlardı yüzüme.

Esmer olduğum için yüzümdeki kıllarda biraz daha belirgindi kuaförüm ağdayla alalım dedi. Bir aldırdım allaaaah! yüzümde belki milyonlarca sivilce çıktı. 3 gün öyle dolaştım. Sonraki ağdalarımı hafta sonuna getiriyordum 3 gün dışarı çıkmıyordum. Alışkanlık yaptı ağda. Sonra aldım çakmağı elime en uzun ayarına getirdim ve yakmaya başladım. Ama şunu söyleyeyim bu 3. yapışım falan tüylerde bir azalma olmadı. İlkinde kirpiklerimi yakmıştım. Ama okadar rahatlıkki anlatamam. Sanki çakmakla zor oluyor başka neyle yakabiliriz.

Birde ne aklıma geldi:1: Deniz gözlüğü alıp kaşımızı kirpiğimizi koruyup hemde kendimiz yakabiliriz. Başkasına yaktırmam asla. Çünkü sen teninin refleksine göre elini çekersinde o insan çekmezse yüzümüz yanar mazallah:93:

Back
X