Kızlar siz teninize kadar değdiriyor musunuz ateşi anlamadım ben çene ve fuallerimde yapıyorum. yan etkisini yada yanma kararma gibi şeyelerle karşılaşmadım. ilk yaptığımda 2 ay çıkmamıştı bazıları kökünden gidiyor sonra ya hiç çıkmıyor yada uzun bir sürede ancak tüy kendini toparlayıp çıkabiliyor. ama çok uzun tüylere fazla etki ettiğini düşünmüyorum çünkü önce kıl yanıyor tüy uzun olunca köke kadar acısına dayanmak zor. kısa tüylerde köke çabuk ulaşıyor. benim fuallerim su an çok iyi durumda ama çenemde hala var. onlara 2 haftada tekrar tekrar tutmam gerekiyor çakmak kullanırsam. ama sonuç verdiğine kesinlikle inanıyorum aynaya her baktığımda bunu görmek harika'!
ŞUNU DÜŞÜNÜN. GÜNÜMÜZDE ÇOK DUYULAN VE İLGİ GÖREN AMA BİR O KADAR DA PAHALI OLAN 'LAZER' SİSTEMİ DE ÇAKMAKLA AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR!
İKİSİ DE TÜY KÖKLERİNİ YAKARAK KURTULMAYI AMAÇLIYOR. BU BENZERLİK ÇOĞALTMASINDAN KORKAN ARKADAŞLARI TATMİN EDER UMARIM.
LİMON+TUZ'UN SÜRESİNİ UZUN BULANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM LAZER DE EN AZ 1,BAZI DURUMLARDA 2 YIL SÜRÜYOR SONUÇ VERMESİ İÇİN.
ÇAKMAK, SOĞUTMA SİSTEMİ OLMADIĞI VE BİREBİR TEMASI SEBEBİYLE DAHA FAZLA YAKIYOR Kİ BU DA DAHA KISA SÜREDE SONUÇ VEREBİLECEĞİNE İNANDIRDI BENİ. Alexandrite Lazer ve ıpl arasındaki fark gibi (ikisini de denedim. derinlik ne kadar fazlaysa acı ve etkisi de o kadar çok oluyor. ıpl'i hissetmiyorsunuz bile)
konuyu açan arakadaşın söylediklerine katılıyorum:
gözünüzü kaşınızı kirpiğinizi tülbent yada başka bişiyle kapatın tüy olan yerleri çakmakla gezindirin. İlkinde bilinçsizdim ve kirpiklerimin ucunu yaktım 1 ay sürdü uzaması bir de onu uzatmak için badem yağıyla fln uğraştım. Bana bunu bir arkadaşım uyguluyor. Kendi başına yakmak istediğiniz yeri istemediğiniz yeri ayarlamak çok zor. annenizden birinden yardım alarak yapın.
AMA MUTLAKA DENEYİN. KENDİM AYNI SORUNDAN MUZDARİP OLMASAM VE SENELERDİR ÇARE ARAYIP ÇAKMAKTAN SONUÇ ALMASAM OTURUP BUNCA SATIRI YAZMAZDIM. HEPİNİZE SAĞLIKLI GÜNLER