Yüzdeki tüylerden yakarak kurtulun...

bencede. bende denemek istiyorum ama öyle sert tüyler çıkarsa diye korkuyorum bide azalmazsa hep almak zorunda kalırım ozamanda bir günümü kıl tüy için geçirmiş olurum kesin:97:

ben yaklaşık 2 yıldır yaktırıyorum böyle uzun saplı mutfak çakmakları varya hızlı hızlı giçiş yapıpı yakıyorlar.

kökünden gitmediği için evet elinizi dokundurduğunuzda hafifte olsa batıyor,

bende karartı olmadı şimdiye kadar ama cildin durumuna gre değişirmi bilemem,

sertleşme yapmadı bende hiç, ama azalmada oldumu derseniz evet bariz tamam tüylerim bitti diyemem ama fark edilir azalma oldu.

kaşlara, kirpiklere ve saçlara aman dikkat... sarıp sarmalayın yoksa gerçekten yanıyor...

denemeden cildinizin görünmeyen bir yerinde yapın, karartı durumuna göre yüzünüze uygulayın canlar, ilk deneme yeriniz yüzünüz olmasın

fena kokusu ertesi güne kadar devam ediyor bende..

ve benim tek yaktırmamda ki amaç, diğer tüm yollarla yüzümde minik minik çıkan sivilcelerle uğraşmamak için... bütün amacım bu...

lütfen çok dikkatli olun ve bunu kesinlikle kendiniz yapmayın, daha önce yapan seri hareket eden birine yaptırın çünkü yüzünüz yanabilir

anlıycağınız iş tehlikeli... özenle yapın..

size tüysüz gülnler dilerim. :) :71:

benimde çenemde siyah 1 tane tüy vardı annemın tavsıyesi üzerine yaktım 6-7 defa tekrarladım şimdi çıkmıyor ama yüzümün diğer taraflarında denemedim cesaret edemedim

vallahi çok tehlikeli bence, etkisine bir şey diyemiyorum ama en küçük hatada mahvolur insan, ona göre kızlar dikkat :))))

Ben kol tüylerimi genelde yakarim hic sIkIldi yasamiyorum ve bunu 10 yildir yapiyorum tüy cikmama durumu yok ama ince olarakta olsa cikiyor belki yapidandir ama kollarimda öyle kalin tüyde yok ... kol icin taysiye edebilirim ama yüz icin cok tehlikeli kas kirpik sac gidebilir ... ters etkide edip kalinlastirabilirde..

ilginç kesmekten ne farkı var acaba yakmanın, mantiken daha siyah çıkması lazım ama:26::26::26:

Ben de kollarimi yakiyorum, hem pratik hem acisiz ve kotu goruntu derdi yok. Kol icin bence optimal cozum yakmak dostlar :1: Hintli bir kadin arkadasimdan duymustum ilk kez yuzun de yakilabilecegini ama ben cesaret edemem sanirim.

kızlar güzellik uzmanı komşumuz çakmakla tüyleri yakarak 5,6 senasnta yok ediyor güçlü çıkmazmı dedim hayır zamanla yok eder dedi kendi yüzündede denemiş yoktu ayrıca teyzemde bunu duyar duymaz uyuglamaya geçti ve yüzünde bitane tüy kalmadı bende onaylamıyodum yakmayı ama onlarda azaldığını görünce yaktırdım teyzemde 3 ay oldu hala kıl çıkmıo

kızlar denemenizi tavsiye etmem bende kaşımı gözümü kapadım ve kuzenimden gördügüm için yakmak istedm allaha şükür kaşım falan gitmedi ama o kulagın yanındaki tüyler gitmedi azalmadı daha da sert çıktı denemeyin

kızlar güzellik uzmanı komşumuz çakmakla tüyleri yakarak 5,6 senasnta yok ediyor güçlü çıkmazmı dedim hayır zamanla yok eder dedi kendi yüzündede denemiş yoktu ayrıca teyzemde bunu duyar duymaz uyuglamaya geçti ve yüzünde bitane tüy kalmadı bende onaylamıyodum yakmayı ama onlarda azaldığını görünce yaktırdım teyzemde 3 ay oldu hala kıl çıkmıo
doğrum olabilir kıl kökleride yanıyor ve ölüyor tüy uzamıyor..

doğrum olabilir kıl kökleride yanıyor ve ölüyor tüy uzamıyor..
inş canım yaa dediginiz gibi olur

niye saçma olsun altun44 kızlar ben yaklaşık 4 5 aydır yapıyorum bunu ve artık ayva tüyü şeklinde çıkıyor zamanlada yok olcak inş

Kızlar yüzümde hiç tüy olmamasına rağmen burnumun üstünde siyah noktalarla birlikte küçük tüyler var :110: koparmayada korkuyorum. Bunu uygulasam olur mu sizce?

MERHABA KIZLAR
uzun zamandır yüzümdeki tüylerle cebellesiyordum seneler önce sir ağda yaptı salak biri suratımda olmayan bir sürü sivilcem oldu ve hiç gecmedi leke de oluştu iple aldırmakta çare olmadı sonra yakmayı denedim şimdilik sorun yok sertte çıkmıyor uzamasıını beklemiyorum yakıp yüzümü yıkıyorum tavsiye edermiyim size kalmış bilemem benim aldırma şanşım yok yakmak işe yaradı.

Merhaba;
Benim gibi yapan var mı diye araştırırken sırf bu yüzden üye oldum.
Kaş, kirpik ve saçlara dikkat ederek uygulandığında sonuç çok iyi. Müdahale etmek için uzamasını beklemiyorsunuz. Tüyleri jilet gibi kısaltmadığı için uçları yumuşak kalıyor. Uzun süre kullanım rahatlığı sağlıyor. Ben çok memnunum. Çenemde cımbız yüzünden kalınlaşan bir kıl vardı neredeyse 1 yıldır ortalarda yok.

benim abim de yuzundeki killari tiras eder elmacik taki tuyleri cakmakla yakardi turbent islak olursa yanma tehlikesi azaliyor yaparsaniz islatin suyunu sikip yapin

Back
X